Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Боєць, який пройшов Іловайський котел, проведе фестиваль авторської військово-патріотичної пісні

Фестиваль "Загартовані вогнем" пройде в Коростені у серпні. Взяти участь може кожен охочий.

В місті Коростень Житомирської області відбудеться перший фестиваль авторської військово-патріотичної пісні "Загартовані вогнем". Про це на своїй сторінці у facebook написав заступник комвзводу батальйону "Донбас" Ігор Чайковський (позивний "Артист"). Він же став ініціатором проведення фестивалю.

"Я особисто знаю серед бійців і добровольців дуже багато талановитих людей, які пишуть чудові вірші і музику, а їх роботи стають свого роду гімнами батальйонів і рот. Такі пісні потрібні нам усім, бо саме ми створюємо нову історію нашої країни", – коментує Чайковський.

Замкомвзводу батальйона "Донбас" Ігор Чайковський ще рік тому був директором донецького лялькового театру "Овація". Липневі події 2014 року змусили повністю змінити своє життя і світогляд. Тепер його знають як замкомвзводу "Донбасу" з позивним "Артист". Він пройшов іловайський котел, був звільнений з полону, і ледь не втратив свого сина. Свої емоції Ігор Чайковський зміг передати в пісні " Невідомий район ", після чого вирішив, що таких текстів повинно бути значно більше.

"Ми запрошуємо до співпраці всіх музикантів, композиторів, авторів, виконавців. Всіх, кому дорога пам'ять про тих хлопців, про наші з ними спільні цінності, значимість яких весь наш народ знаходить тільки зараз", – підсумував "Артист".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи