Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бундесвер візьме участь у двох програмах військових навчань в Україні

Спецтема:

Німецький Бундесвер цього року візьме участь у навчаннях Rapid Trident та Sea Breeze в Україні. Навчання Sea Breeze розпочнуться на Чорному морі 31 серпня і триватимуть до 12 вересня.

Про це повідомляє інформагенція dpa 5 липня, посилаючись на відповідь Міністерства закордоннних справ ФРН на запит фракції Лівої партії в Бундестазі. Йдеться, зокрема, про сухопутні навчання Rapid Trident та навчання на морі Sea Breeze.

Минулого року Бундесвер також брав участь у цих маневрах, проти проведення яких висловлювала протест Москва, зазначається у повідомленні dpa. Рік тому у навчаннях Rapid Trident, які також відбулися на Яворівському полігоні неподалік Львова, брали участь 1200 солдатів, цього року планується участь 1800 військових з 18 країн. Навчання під командуванням США розпочнуться 20 липня і триватимуть 11 днів.

Навчання Sea Breeze розпочнуться на Чорному морі 31 серпня і триватимуть до 12 вересня. Вони відбуватимуться під спільним командуванням України та США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи