Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Через три роки долар може стати дорожчим за євро

Вартість долара і євро може зрівнятися до січня 2017 року, а до початку 2018 року вартість одного євро може скласти 90 центів. Про це пише MarketWatch з посиланням на дослідження банку Goldman Sachs.

 

"З того часу, як єврозона вийшла з боргової кризи, що припала на середину 2012 року, вона продовжує боротися з проблемами уповільнення конкурентоспроможності. Євро, швидше за все, продовжить своє падіння по відношенню до долара", - йдеться в повідомленні, яке цитує Прайм.

Також наголошується на збереженні тенденції до зміцнення долара на тлі світових валют. Зокрема, банк Goldman Sachs переглянув прогноз на 2015 рік по відношенню до валютних пар євро-фунт і долар-австралійський долар. Аналітики зазначили, що до кінця 2015 року австралійський долар буде коштувати 79 центів.

"5 січня євро впав до долара до дев'ятирічного мінімуму. Падіння курсу євро послідувало за виступом президента Європейського центробанку (ЄЦБ) Маріо Драгі, котрий дав зрозуміти, що банк має намір незабаром почати програму так званого «кількісного пом'якшення», мета якої - збільшення грошової пропозиції", - зазначає DT.UA.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Отже гривня гарантовано буде падати в слід як за євро то точно так же само як і за рублем..

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Отже гривня гарантовано буде падати в слід як за євро то точно так же само як і за рублем..

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Через три роки може не бути ні долара, ні євро, ні гривни!
А будуть гали!
Хай будуть!!! )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ого! Тоді ми будемо найбагатшими людьми у світі=)
До речі є гарна можливість заробляти з переглядів фільмів від 1 до 5 дол. без будь яких вкладів, і з правом виводу коштів щодня від 1 дол. Що на мою думку могло би суцільно поповнити і нашу так би мовити казну НО галами, якщо з"являться такі бажаючі які під час перегляду фільму зароблятимуть від 1 до 5 дол. які власне потім і можна буде в гривнях інвестувати на сайт НО=))