Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Цивілізація Incognita» каналу ТОНІС отримала нагороду КСЖУ (відео)

Програма «Цивілізація Incognita» телеканалу ТОНІС отримала нагороду Київської організації Національної спілки журналістів України. Про це повідомив її автор та ведучий Валерій Бебик.

На засіданні 26 квітня члени правління КСЖУ одноголосно прийняли рішення про нагородження золотою медаллю «Незалежність» Валерія Бебика.

Почесні грамоти Київської спілки журналістів отримали редактор програми Марина Мороховець, режисер - Анастасія Устюжаніна, оператор Іван Лавренчук, звукорежисер Сергій Рахімов та режисери відеомонтажу Степан Маслов і Наталія Головінська.

«Цивілізація Incognita» - це програма, яка показує інший погляд на історію. Професор, доктор політичних наук Валерій Бебик наводить у проекті факти, які суперечать канонічній науці. Він розмірковує про утворення древніх цивілізацій та першочергову роль українців у багатьох історичних процесах.

Фільми цієї програми дивіться
на сайті телеканалу Тоніс
 


В тему:

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи