Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 74

Дотик до чудесного: як ми перемогли у футбол, практикуючи метафізичні знання

Категорія:

Зовсім нещодавно я звертався до прихильників «Народного оглядача» із пропозицією підтримати нашу ініціативу фінансового забезпечення участі футбольної команди «Леви» Бережани в дитячих змаганнях. Наша спільнота радо відгукнулася на цей заклик. І саме завдяки можливості приймати участь у чемпіонаті з футзалу діти на власному досвіді відчули, що таке простори подій та перехід між ними.

Для початку зазначу, що спільними зусиллями добродіїв вдалося зібрати 11 866 гривень. Це дало змогу закрити нам вступні внески та оплату кожної гри команд на турнірі. І ось минулої суботи, а саме – 23 грудня 2023 року – сталися дуже цікаві події.

В змаганнях брали участь діти 2011 років народження і молодші. Першу гру на турнірі в цей день ми пограли доволі сильній команді із рахунком 2-5. Наступні матчі були із суперниками дещо слабшими з точки зору турнірного розташування в таблиці. Однак як кажуть у футболі: поле рівне, а м’яч – круглий. Тут мається на увазі, що перед свистком арбітра на табло рахунок 0-0 і свою перевагу над опонентом ти повинен довести на полі. І я вирішив, що нам не завадить спробувати піднятися у кращий простір подій для досягнення перемоги.

Зібравшись в роздягальні, я оголосив хлопцям, що зараз ми проведемо метафізичний експеримент. Про нього я прочитав у книзі Ігоря Каганця «Арійський стандарт». Можливо мною він був проведений не в ідеалі як описано там, але суті це не змінювало: у пошуковику я ввів слово «зло» і показав хлопцям картинки, які з’явилися. Вони явно не додавали оптимізму, навіювали гнітючі враження. Але, як не дивно, діти й тут знайшли привід для жарту, так вже діє їхня підсвідомість. Після цього було подано запит на слово «любов». Емоції звичайно змінилися на теплі, приємні та радісні.

А наприкінці я попросив кожного заплющити очі та пригадати найщасливіший момент у своєму житті. Було запропоновано віднайти у глибинах пам'яті момент, як їм подарували велосипед, коли вперше вони обнялися із дівчиною чи щось подібне.

Хтось запитав мене, навіщо це робити. Я пояснив, що попереду нас чекала гра із суперником, якого ми здатні перемогти. І якщо буде нічия по ходу матчу, нам потрібна буде допомога у вигляді фортуни (підтримки Всесвіту), коли гравець суперника, наприклад, подарує нам м’яч чи невдало його виб’є і ми заб’ємо вирішальний гол.

Розпочалася гра. По ходу матчу рахунок був 1-1. І раптом їхній воротар в одному моменті виконуючи пас, віддає його прямо нашому нападнику. Рахунок став 2-1 на користь нашої команди. Вкінці ми забили третій гол і перемогли із рахунком 3-1.

Третій матч закінчився із рахунком 9-2 на нашу користь. А деякі голи були із розряду неймовірних: прямісінько у «дев’ятку» воріт суперника. В цій грі у нас вдавалося все. А я наголосив: бачите, Всесвіт нам допоміг. Практикуйте цей спосіб підвищення власних емоцій! У багатьох із гравців в очах я побачив зацікавлення і подив від того що сталося! Вони були вражені та щасливі!

Можна подумати, що це лише збіг. Але, щастить тому, хто прагне до мети, вірить у себе і Небесну підтримку й робить для цього все можливе: «Царство боже близько і ті, що докладають зусиль, схоплюють його!»

Я б міг розказати ще декілька випадків, які сталися зі мною після того, як почав практикувати Живе Слово. Якщо буде цікаво, пишіть в коментарях.

Наші інтереси: 

Практикувати метафізичні знання! Вірити в себе! Поширювати аріянство серед дітей!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Звичайно цікаво, Андрію ! Поділишся, прошу, своїми «випадками» від читання Живого Слова.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Звичайно цікаво, Андрію ! Поділишся, прошу, своїми «випадками» від читання Живого Слова.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !