Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Естонський історик розкриває брехню про «холокост»

Категорія:

Як повідомляє газета "Есті Експрес", відомий політик і старий борець за свободу Естонії від більшовизму Тійт Мадіссон опублікував книгу "Холокост. Найжахливіша сіоністська брехня ХХ століття".

У книзі автор аргументовано пояснює: все те, що весь світ знає під назвою «холокост» - вигадка сіоністів.

Автор висловлює занепокоєння, що сіоністська брехня може вплинути на долю естонської держави і народу, і задається питанням: "Невже за це наші батьки і діди боролися на Сінімяе або терпіли приниження і катування в Гулазі? Чи дійсно заради цього ми збиралися в Хірвепарку і на Співочому полі, щоб зуроффи і восси вчили нас і диктували, як нам думати і жити у своїй державі? Скільки нам ще посилати естонських чоловіків у черговий запланований сіоністами військовий похід нести "демократичні цінності" - цього разу вбивати людей, які живуть в Ірані або Сирії і поважають свою державу та віру?».

На думку газети, книга Тійта Мадіссона - це об’єднання кращого з праць відомих істориків-ревізіоністів, які розкривали брехню про «холокост» - Девіда Ірвінга, Юргена Графа, Ернста Цюнделя. Причому Ірвінг вже засуджений за свої погляди до тюремного ув’язнення в Австрії, а над Цюнделем зараз проходить судилище в Німеччині. Естонія – одна з не багатьох країн Євросоюзу, де заперечення «холокосту» не карається.
Джерело: "Есті Експрес"


 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи