Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фільм Арійський стандарт - прорив в українську свідомість!

Категорія:

Шановне товариство! Нещодавно ми подивилися чудовий фільм "Арійський стандарт". На мій погляд, цей фільм за його справжню історичність та духовне наповнення, можна сміливо назвати "Фільмом року"! А творчий колектив фільму та канал К1, які випустили фільм на всеукраїнський екран незважаючи на сучасну ситуацію в Україні, нагородити Пулітцеровською премією.

Треба віддати належне всім учасникам дискусії, незважаючи на їхні політичні переконання! Важко чекати, наприклад, від Павла Глоби визнання, що арійці пішли з України. Але людина має свою точку зору... І добре, що вона її висловлює.

Давши змогу всім учасникам у вільній дискусії висловитись, автори фільму продемонстрували високу політичну культуру і терпимість до чужої думки. Навіть якщо вона належить нашим недругам.

Творчою знахідкою фільму є російськомовний ведучий. Таким неординарним кроком вибито головний козир наших недругів - звинувачення у націоналізмі та українському фашизмі.

Необхідно зважити на те, що певні негативні моменти націонал-соціалізму, пов’язані з расовими питаннями, мали місце в історії і правдивий показ, - без замовчування, а з необхідними коментарями - на мій погляд є правильним.

У фільмі є певні "незрозумілості", наприклад, стверджується, що всі пішли від чорної раси, але генетичний код жителів Африки не повідомляється. На мій погляд, автори фільму повинні були не обмежуватися генетичними кодами українців, росіян, англійців та німців, а подати генетичні коди японців, китайців, евреїв...

У фільмі взяв участь Ігор Каганець, який протягом багатьох років досліджував "Арійський стандарт" і написав одноіменну велику працю. Це величезна подвижницька робота!

Фільм вийшов на широкий екран. І ніякого відгуку на цю знаменну подію, ніякої реакції на нього в нашому середовищі я не бачу!

У групі Рух Третій Гетьманат нас зареєстровано 147 учасників. Із них 146 мовчать! Невже Вас, шановні однодумці, не зацікавив фільм?

Так чому ж таке мовчання? Для чого ми зібралися тут?
Показувати один одному свої гарні фотографії?


 


В тему:

Арійський Стандарт – захоплюючий фільм про велич України

Книга Арійський стандарт

Нація золотих комірців

Книга «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»

Facebook + Skype + Elgg: інструментарій для самоорганізації Третього Гетьманату

Головне послання Wikileaks: всім брехунам і фарисеям буде гаплик

Рух Третій Гетьманат: основні принципи

Український дракон, або конкурс на Президента

Передплачуємо "Раду Козацьку" собі і друзям!

Рух Третій Гетьманат у мережі Facebook

Ранок Землі: музична композиція з колядками, Рігведою і Живим Словом (відео) - оновлено
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи