Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

F.R.A.M. – етно-рок з волинкою

Драйвовий етно-рок з волинкою. Старовинна музика та сучасний роковий запал. Зіграно в Україні в найкращих традиціях In Extremo, Cruachan та інших флагманів жанру.

​​

f.r.a.m.ohnedich.mp3

Віра Бренер - вокал. бек-вокал
Євген Наумов - гітара, бас, бек-вокал
Олексій Шкуропатський - шотландські і галісійські волинки, бек-вокал
Ерланд Сиволапов - барабани

Ідея створення гурту FRAM виникла ще у році 2007, але сучасну форму гурт отримав лише у 2012 році, коли у якості вокалістки та фронтвумен остаточно була затверджена Віра Бренер, а трохи пізніше гітаристом став віртуозний Євгеній Наумов (ex ТаРута). До того було багато експериментів з готичною музикою і навіть офіційно виданий у Росії альбом, але, не зважаючи на те що музика гурту якісно змінилася, назву вирішили не міняти.

Зараз FRAM грає етно-рок з таким не дуже поширеним на естрадній сцені інструментом як волинка. Музика виходить дуже бадьора там де потрібна бадьорість, та водночас лірична у композиціях, де потрібна ліричність. Стиль музики звертається до кращих зразків світової історичної музики та старого-доброго чесного рок-н-роллу. Блискучий рок з волинкою миттєво зробив гурт популярним в певних колах, популярність продовжує поширюватися і на неготичного слухача.

На рахунку гурту безліч фестивальних та клубних концертів майже в усіх великих містах України, та виступи в Росії, Білорусі і Польщі. Співпрацювали з видатними гуртами етнічного року, наприклад Cruachan (Ірландія). Виданий в Росії російськомовний альбом. Кращій здобуток гурту - це довіра аудиторії з усіх кутків країни.

В цей час йде праця над другим студійним альбомом гурту, який відповідатиме сучасній концертній програмі. Офіційно видаватись на фізичному носії він не буде.

"Власне, викид в мережу синглу EV SISTR позначає початок роботи над нашим другим альбомом.
Ми не будемо вважати його другим. Це буде щось на зразок Альбом 1.5, і він буде гарний. Також ми плануємо цим альбомом якомога більш впритул підійти до порушення авторських прав, він буде рясніти запозиченнями, цитатами і т.п. Але нам це необхідно, щоб очистити голови від усього, що накопичилося в них за останній рік.

У той час, як наші колеги по цеху все більше йдуть слідом модним елементам, електронним звукам і іншому, ми звернемося до вічного великому року.

Назви, навіть робочого у альбому поки немає.

Пісня EV SISTR, не виключено, що трохи в іншому вигляді, також увійде до нього і буде задавати тон і настрій.

Також назріває питання, чи засвічувати нам до закінчення роботи наступну пісню з альбому, чи ж всі терпляче почекають і не будуть псувати собі сюрпризів." повідомляє F.R.A.M.

fram-evsistr.mp3

FRAM - Ohne Dich (Remix by Tesla Coil)

f.r.a.m.feat.soncesvit-rideoncruachancover.mp3

f.r.a.m._feat._soncesvit_-_zori.mp3

f.r.a.m._feat._cruachan_-_the_voyage_of_bran.mp3

Оф.сайт FRAM

Наші інтереси: 

музика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

В цей момент ФРАМ грає на Хрещатику.)

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Коментарі

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

В цей момент ФРАМ грає на Хрещатику.)

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую за гарну статтю - чітко, зрозуміло, лаконічно. Якщо відома назва пісні, то бажано її вказувати (для цього треба відредагувати код веб-посилання).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!