Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ФСБ бере терористів "ЛНР" під повний контроль: слухняним - зарплата, небажаних будуть усувати

Світ:

Спецтема:

Один з бойовиків "ЛНР" розповів про те, як терористи заробляють гроші на окупованих територіях. Inform Napalm отримав інсайдерську інформацію із середовища місцевих луганських найманців, які називають себе "ополченцями".

"Ми не можемо оприлюднити всі отримані дані, оскільки вони ще можуть бути корисні в оперативних цілях, але частина інформації може бути розкрита", - пише Inform Napalm. Але загальну ситуацію в "ЛНР", описану найманцем, описали тезисно:

- С гумконвоєм прийшов черговий фінансовий транш. Більшу частину грошей вже розпиляли.

- Місцевим бойовикам, що реально воюють на передовій, почали видавати заборгованість по "зарплаті" за листопад. Решта смокчуть лапу.

- Платять в доларах. "Зарплатна сітка": рядовий солдат - 350$, командир відділення - 400$, ротний - 500$.

- З жовтня проводять "реорганізацію" "армії ЛНР" - вводять єдине командування (паралельно зачищаючи тих, хто відмовляється йому підкорятися), військові звання (скоро доплата буде і за звання також), створюють різні "роди військ" (ракетні, танкові, артилерійські , мотострілкові, прикордонні тощо).

- Прибули куратори з ФСБ РФ, розіслали інструкції з жорсткого придушення будь-яких протестів.

Таким чином, динаміка збільшення "зачисток" неугодних польових командирів і підрозділів зростатиме, ні про яку "децентралізацію влади" в "ЛНР" і "ДНР" не може бути й мови, всі будуть підпорядковані єдиному російському командуванню. Крім того, будь-які масові невдоволення і акції протесту мирного населення будуть жорстко придушуватися. Командуванню навіть були розіслані інструкції та директиви від ФСБ РФ. Махновщина і народовладдя також будуть нещадно каратися.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи