Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геїв треба відселити за електричний паркан і чекати поки не вимруть - пастор

Світ:

Священик з Північної Кароліни викликав в США хвилю обурення, запропонувавши позбутися геїв і лесбійок, заховавши їх у гетто за електричним парканом. Там вони не зможуть розмножуватися, тому з часом вимруть.
Під час проповіді в баптистській церкві на Провіденс роуд в Мейденi пастор Чарльз Уорлі заявив, що знайшов спосіб, як позбутися усіх лесбійок і педерастів.

"Потрібно побудувати величезний паркан - в 100 миль (160 кілометрів) довжиною - помістити за ним всіх лесбіянок і, пролітаючи над обгородженою територією, скидати їм їжу, - запропонував священик. - Те ж саме треба зробити і з гомосексуалістами, а до паркану підвести електрику, щоб вони не змогли вибратися, через кілька років вони вимруть".

Вимирати геї та лесбійки будуть тому, що "не можуть розмножуватися", пояснив свій задум Уорлі.



"Господи, помилуй, мене нудить від цього, - вигукує під кінець своєї промови Уорлі. - Тільки уявіть собі, що ви цілуєте іншого чоловіка!"

Уривок скандальної проповіді пастора був знятий на відео членами групи "Кетоба Веллі проти ненависті" і викладений в інтернет, де відразу ж отримав велике поширення.

Тим часом футбольних вболівальників, які їхатимуть в Україну на Євро-2012, закликали не демонструвати свою сексуальну орієнтацію відкрито. Про це пишуть в The Independent.

"Я б радив всім англійським футбольним уболівальникам-геям, які планують їхати на Євро-2012 в Україну, вести себе там надзвичайно обережно, остерігатися не тільки хуліганів, але і поліції, і поводитися якомога непримітніше", - порадив представник Amnesty Internarional в Україні.


В тему:

Депутат Європарламенту обурена зривом гей-параду

Депутати ВР хочуть, щоб українці народжували своїх дітей для геїв та лесбіянок (відео)

Рада Європи збирається вилучити з офіційних документів такі слова як «мати» і «батько»

На догоду содомітам-гомосексуалістам закриють останнє католицьке агентство усиновлення в Англії

Педерасти повинні бути знищені

Вторгнення чужих буде катастрофою

Фемінізм і толерастія вбивають країну

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи