Зображення користувача Ія Подолянка.
Ія Подолянка
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хочу стати гравцем

Для мене важливо на даний момент сприйняти, що я є частинкою Всесвітнього джерела енергії, і усвідомити силу, якою кожен з нас володіє, і використати її для творення 

Близько півроку як я зареєструвалась на сайті  і наче пірнула в океан нової для мене  цікавої інформації.  Коли я зрозуміла значення слова "гравець",  мені захотілось так вільно або хоч приблизно ширяти  як Ігор Каганець, Олена Каганець, Анатолій Висота, Арсен Дубовик, Зоріна Небокрай, Наталка Артанія, Оксана Лутчин,  Марія Воробець,  Альберт Саїн, Леонід Українець  і багато інших гравців.

А що для цього треба? Знання і вміння. І тому я попросила Ігора Каганця поради, яким чином розпочати роботу, щоб стати пристойним гравцем. Ігор порадив опрацювати  книгу  Чарльза Френсіса Ганела "Майстер ключ".

Почала читати 27.07.2015. У міру читання світла енергія наповнювала мій організм. Стерла невеличку депресію (зовсім мікроскопічну). Захотілося з кимось поділитися своїми відчуттями. Подзвонила  сину, невістці, дочці. Порадила їм  прочитати цю книгу.

Що  найважливіше для себе я взяла з першого уроку. Я повинна сприйняти, що є частинкою Всесвітнього джерела енергії, усвідомити силу, якою володію,  і використати її для творення. Я читала авторів, які розглядають подібні питання: Дейла Карнегі, Джона Кехо, Хосе Сільва, Біла Рідлера, Пьєра Морансі, Дмитрія Верещагіна, Діпака Чопру, Ошо та ін.

Яка різниця  між книгами названих авторів і книгою "Майстер-ключ"? Книга Майстер ключ - як формула, як матриця. У книзі словам тісно, а думкам вільно, велика концентрація знань. Думки висловлюються стисло, яскраво, влучно. Кожна фраза, кожна думка як ядра без лушпиння. В кожному реченні глибокий зміст, воно як злиток золота випромінює енергію, тепло, світло.

Для себе я вирішила докладно розібрати кожне речення, кожне слово зробити своїм. Велика вдячність Леоніду Українцю за чудовий переклад. Взагалі, мова статей Л. Українця легка, плавна, природна.

Раджу арійцям-неофітам попрацювати з названою книгою.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якось дивно..сьогодні зранку почав читати книгу"Майстер ключ",а у вечері вийшла Ваша стаття пані Ганно..Підтримую все,що Ви написали..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якось дивно..сьогодні зранку почав читати книгу"Майстер ключ",а у вечері вийшла Ваша стаття пані Ганно..Підтримую все,що Ви написали..

Вірю в те, що розумію.