Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Індія ввела для українців електронні візи

Світ:

Індія ввела електронні візи для туристів з 43 країн, в тому числі і для громадян України. Про це оголосив заступник міністра внутрішніх справ Індії Аніл Госвамі.

 

 

Відтепер туристи, які вирушають до Індії, повинні не пізніше ніж за 4 дні до початку поїздки заповнити анкету на спеціально створеному сайті (indianvisaonline.gov.in).

Також треба завантажити туди свою фотографію і копію першої сторінки паспорта, оплатити за допомогою банківської картки - також через сайт - візовий збір у розмірі $ 60.

Протягом 72 годин після завершення цієї процедури видається електронна віза, яку будуть перевіряти у туристів по прильоту в країну. Зазначається, що електронну візу можна буде отримувати не частіше 2-х разів на рік.

Електронна віза поширюється на туристичні та ділові поїздки терміном до 30 днів, а також видається тим особам, які прибувають в країну з метою відвідування родичів чи друзів.

Віза буде діяти в 9-ти місцевих аеропортах - у Делі, Мумбаї, Калькутті, Ченнаї, Бангалорі, Хайдарабаді, Тіруванантапурамі, Гоа та Коччі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи