Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Космічний зв"язок: ДНК

Люди навчилися виконувати операції, що отримали назву трансгенної інженерії - перенесення генів між різними видами. Таке стало можливе тому, що весь генетичний матеріал на планеті, починаючи з найпростіших бактерій і до найскладніших організмів (людина), все, що бігає по землі, літає по повітрю, плаває у воді або росте, складається з літер єдиного генетичного «алфавіту»- одних і тих же нуклеїнових кислот, що утворюють «насіння життя».
 

Виявивши, що будова всіх живих істот визначається крихітними молекулами нуклеїнових кислот, які - об'єднуючись в ланцюжки, що отримали назву хромосом, - несуть у собі індивідуальну і спадкову інформацію, сучасна наука зуміла розшифрувати «букви» подвійної спіралі ДНК і прочитати індивідуальний для кожного організму «код ». Використання ДНК для доказу провини або невинності стало кульмінацією судових драм.
       Це наукове досягнення, яке відіграло важливу роль у судовій драмі, що сталася в далекому минулому. Конфлікт зародився ще в часи суперництва двох зведених братів, Сета і Осіріса. Як відомо, Сет не погребував вбивством, щоб позбутися від Осіріса і захопити його володіння.  Ісида, повна рішучості народити сина, який помститься за батька бога Осіріса, звернулася за допомогою до Тота, Хранителя Божественних Тайн. Виділивши «сутність» Осіріса з мертвого тіла, Тот допоміг Ісиді завагітніти, і вона народила сина на ім'я Гор.

Ця «сутність» (чи не насіння!), як  тепер відомо, являла собою не що інше, як ДНК - нуклеїнові кислоти, що мають вигляд подвійної спіралі і з'єднуються в ланцюжки, утворюючи парні хромосоми . При зачатті, коли чоловічий сперматозоїд проникає в жіночу яйцеклітину, подвійні спіралі розчіплюются, і одна чоловіча нитка з'єднується з одною жіночою, в результаті чого утворюється нова подвійна спіраль ДНК, що визначає спадкові ознаки потомства.



В  шумерській легенді про Гільгамеша є важливий ключ до розгадки цієї таємниці: в тесті підкреслюється роль матері при визначенні ієрархічного статусу сина. Коли  Гільгамеш в пошуках безсмертя вирушив до космопорту на Синайському півострові, підходи до нього охороняла страхітливого вигляду варта: «Грізний їх вигляд, їх погляди - загибель, їх мерехтливий блиск валить гори». Однак Гільгамешу смертельна зброя не завдала шкоди, і тоді один з вартових крикнув товаришеві:
-Той, хто підходить до нас, - плоть богів - його тіло!
Отримавши дозвіл наблизитися, Гільгамеш підтвердив припущення стражника: він дійсно залишався невразливим для смертоносних променів, тому що його тіло було «плоттю богів». Він був не напівбогом, а на дві третини богом - божественне походження мав не його батько, а мати, яка була однією з жінок аннунаків.


              Саме в цьому криється ключ до розгадки таємниці законів успадкування та інших аспектів, що підкреслюють роль матері, бо через неї спадкоємець отримував додатковий статус.  І тільки в 80-х роках двадцятого століття твердження, що пролунали в древніх текстах, почали знаходити сенс. Це сталося після того, як вчені виявили, що в клітинах людини присутній не тільки ДНК у вигляді подвійної спіралі, що утворює хромосоми, але і ще один різновид ДНК, який знаходиться поза клітинними ядрами.

Цей різновид отримав назву мітохондріальної ДНК (мтДНК), а незабаром з'ясувалося, що передається він тільки по жіночій лінії, тобто не розщеплюється і не рекомбінує з чоловічою ДНК.  
Відкриття мтДНК та особливостей її передачі дозволило вченим зробити висновок, що всі люди походять від «однієї мітохондріальної Єви», яка жила приблизно 250 тисяч тому.


Спочатку вчені вважали, єдина функція мтДНК - це забезпечувати клітину енергією, необхідною для незліченних біологічних і хімічних реакцій. Однак незабаром з'ясувалося, що мітохондріальна ДНК складається з 37 генів, організованих в кільцеву структуру, що нагадує браслет, і що цей «браслет» містить 16 тисяч пар генетичних «букв». 

У міру розшифровки Генома - повного генетичного коду - людини (це завдання вирішене для найпростішої бактерії), ставала зрозумілою функція кожного з генів (і, як зворотна сторона медалі, наслідки його пошкодження).
                Люди навчилися виконувати операції, що отримали назву трансгенної інженерії - перенесення генів між різними видами. Таке стало можливе тому, що весь генетичний матеріал на планеті, починаючи з найпростіших бактерій і до найскладніших організмів (людина), все, що бігає по землі, літає по повітрю, плаває у воді або росте, складається з літер єдиного генетичного «алфавіту»- одних і тих же нуклеїнових кислот, що утворюють «насіння життя».  Загальне «насіння життя» зробило можливою маніпуляцію з генами - саме це з'ясував і запропонував Енкі. - Потрібне нам створіння вже існує, -заявив він - потрібно лише відзначити його «печаткою» (генетичною) аннунаків.

У фінальній стадії створення людини важливу роль грала Нінки (Нінмах), офіційна дружина Енкі. Саме вона повинна була внести останній штрих в генетичну будову людини - оголосити її «долю» і відобразити в ній «образ богів». І дійсно, якщо джерелом мтДНК «Єви» дійсно була Нінки, тоді стає зрозумілим, чому таке значення надавалося сестрі-дружині - це забезпечувало додатковий зв'язок з космічним джерелом походження людини. Поеми і міфи  розказують, що аннуаки женились  на своїх сестрах,  щоби  дітям передавати владу, але вічно тривала боротьба серед нащадків богів, бо вони, завжди виявлялись зведеними братами. У всіх міфах  точиться жорстока непримиримість між двома зведеними  братами. Ось тут варто задуматися, що саме є правдою про  виродження генів, і невже брат з сестрою повинні народжувати дітей ? Певно хочуть донести нам істину, що не  потрібно змішуватися з іншими расами.

.

           І сказав Господь: Не вічно Духу Моєму бути  нехтуваним людьми; тому що вони плоть ... Ці вірші можна сприймати як послання сучасним ученим. «Дух» богів, тобто гени, які удосконалили людину, стали вироджуватися. Людина стала перетворюватися на «плоть», все більше нагадуючи своїх предків мавп. Боги, які вступали в шлюб з  людьми, що вироджувалися, теж почали вироджуватися. Підкреслюючи, що генетично чистим залишився один лише Ной. Незадовго до Потопу боги зібралися на раду і проголосували за знищення людства.  Можна зрозуміти фразу, коли Ісус говорив, що все проститься людині, але хула проти Святого Духа не проститься ніколи.  Розуміється, що втративши гени богів, нема швидкого повернення назад.


Шумерські тексти стверджують, що боги, залишивши собі «вічне життя», наділили людину «мудрістю», тобто додатковими генами інтелекту.  Давні тексти стверджують, що, незважаючи на велику тривалість життя перших людей (хоча й не таку, як у аннунаків), творці навмисно позбавили Адама гену «безсмертя». З іншого боку, в рекомбінованому геномі Адама могли залишитися приховані дефекти.  Енкі домігся успіху в удосконаленні «примітивного робітника» та створення Homosapiens, здатного давати потомство. Людина  перетворилася на самостійну особистість.
Наш сучасник біохімік Скулачев вважає, що програма старіння людини може бути закодована в кількох генах мітохондрій, кожен з яких, окрім  “саботажу” з метою руйнування нашого організму, потрібен ще  для якоїсь важливої функції.

Ще в 1960-х роках американець Л. Хейфлік виявив, що клітини нашого тіла можуть ділитися 50 - 70 разів,  a потім помирають. На початку 90-х  О.Оловников виявив, що у сперматозоїдів і яйцеклітин на кінцях хромосом є спеціальні «молекулярні годинники» - фермент теломераза.  При кожному діленні клітини теломераза вкорочує нитку ДНК на певну довжину і  нарешті від неї нічого не залишається.  Іноді через мутації в гені теломерази ножиці починають шматувати нитку ДНК з удесятеринною частотою. І тоді людина або тварина прямо на очах катастрофічно швидко старіє. Такий стан отримав назву синдрому Вернера.
           При мутаціях аномальний ген частіше зустрічається при близькоспорідненому схрещуванні. Японські фахівці обстежили 21 сім'ю з синдромом Вернера і виявили, що 15 сімей об'єднані родинними узами в один клан: подружжям у них є кузени і кузини. З 60 обстежених 31 чоловік виявився вражений жорстокою хворобою. Виникли трагікомічні ситуації: у молодих чоловіків дружини до 20 років перетворювалися на бабусь і вмирали від старезності, внуки і внучки виглядали старіше тих, які були  бабусями і дідусями.
Ось і прийшла відповідь, що війни йшли за генетику наступного покоління і хто змішався з родичами, то вже укоротив вік майбутнім поколінням. " Чистий" - стає зрозумілим словом, бо  несе чисті гени довголіття.


http://Чому жінки ближче до просвітлeння

http://Людина позбудеться коду старіння

http://Так почалася ера язичництва

http://Звідки взявся символ хрестa

http://Боги - це прибульці (дещо з книги З. Ситчина)

http://Шепіт кожного чути у Мокселі

http://Пісня - О, Україно...

http://Релігія Всесвіту з гербом України

http://Світ починається з крапки

http://Про простір, паралельний світ, тіло

http://Механізм дії сатан

http://Народження русалок

http://Наші друзі: Люцифер, Сатана, Диявол, Змій

http://Велетні-ісполини ходили по землі

http://Трійця діє вертикально

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, освічений балакуне ! Певно я не маю інтуїції, але маю допомогу від когось, бо вмію зосередитись, розуміти, бачити. Можливо гени праматері. Ще мені деколи підказують уві сні, хоч ті слова ще треба зрозуміти. Вчора, наприклад, думаю,що, знімаючи веселку, зробила фото НЛО,

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Чесно взагалі мало що зрозумів про частину всяких там богів..
Зокрема мені було б цікаво більш детальніше зрозуміти ось цей уривок:

"Поеми і міфи розказують, що аннуаки женились на своїх сестрах, щоби дітям передавати владу, але вічно тривала боротьба серед нащадків богів, бо вони, завжди виявлялись зведеними братами. У всіх міфах точиться жорстока непримиримість між двома зведеними братами. Ось тут варто задуматися, що саме є правдою про виродження генів, і невже брат з сестрою повинні народжувати дітей ?"

1. Хто такі анунакі нагадайте мені будь ласка. а то чути про них чув а запам"ятати про них нічого не запам"ятав.
2. Що мається на увазі під вічною бородьбою нащадків зведених богів?
3. То я щось так і не зрозумів ви також не відаєте чи варто братові з сестрою народжувати дітей?? О_о

На рахунок 3 питання вже роздумуваю понад 10 років і так толком до якихось точних висновків і не дійшов, окрім як хіба що того що при такому спарюванні грає генетична рулетка у якій шанси на негативну мутацію генів в рази є більшою аніж позитивною. З іншого ж боку все людство є як мінімум тричі спорідненими тобто перехрещиними у своєму родоводі десь так до 20 коліна гарантовано!!
Відомо що жиди в Європі в свій час мали більшу кількість неповноцінних аніж повноцінних, чого не скажеш чомусь про все тих же нігерів які точно так же само поміж собою схрещуються без перебору, але натомість кількість неповноцінних на мою думку там в рази є меншою, хоча.. не факт що їх є там менше тільки тому що вони там природнім чином вимирають, на відмінно від жидів які в Європі ще й примудрювалися отримувати умовно кажучи "соціальний пакет" по допомозі таким батькам..
А ще я також чув в одній з передач Альва Рутенія, що ті скандинави які першими відкрили Америку ще за довго до того часу були заселили на той час ще Зелену Землю яка нині є вже "Білою" землею, тобто Гренландію.. Ну так ось якісь там дослідники розповідали що ті скандинави через вимушеність малої кількості свого там представництва на тому у той час Богом забутої землі. йти і силою спарюватися з місцевими там дикарями, після чого і повимирали перш ніж туди добралася нова хвиля переселенців...
Тому якби відповідь є очевидно що ні.. Та знову ж таки а як же теперішні китайці? І взагалі а як же тоді людство вижило якщо воно усе людсто є гарантовано як мінімум 3 спорідненим тобто схрещеним у своєму роду..????

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую п. Альберте за відгук.
1. Аннуаки - так названі боги-прибульці з планети Нібіру, які створили "чорноголових" робітників з сутностей, що вже існували на Землі, а потім їм надали можливість розмножуватися, а надалі створили Гомосапієнс. Хоч кажуть, що ми сьогодні є Гомосапієнс- сапієнс. Такі кількоразові маніпуляції з генами.

2. Про вбивство братів можна взяти за приклад Каїна і Авеля (певно і тут щось з генами не так). "Зведені"- це ті, що народжені від різних батьків чи матерів, і не є однокровними, наприклад, одна мати, а батьки різні. Певно, це різнилося тому, що створена людина на Землі удосконалювалася кілька разів, люди були різної генної "начинки", та й боги-пришельці перемішалися з людьми. Тому утворилася неоднорідна генетична гама. Розуміємо, що зведені брати - це змішані гени.

3. Про народження дітей між братом і сестрою ? Оце прочитала, що такі особи в наступних поколіннях не матимуть нащадків. Це є найбільшим гріхом, що не проститься.
Ось наукове визначення:
"Унаслідок спорідненого схрещування з кожним наступним поколіннім підвищується гомозиготність гібридів. Гомозиготний організм — особина, яка містить у клітинах тіла однакові гени даної алельної пари. Особини, що не дають розщеплювання в наступному поколінні. Це пояснюється тим, що генетична близькість батьків збільшує ймовірність поєднання у потомках одних і тих самих алелей різноманітних генів пропорційно до ступеня спорідненості. У самозапильних рослин уже у 10-му поколінні спостерігається майже повна гомозиготність (до 99,9%), а при схрещуванні братів із сестрами чи батьків з нащадками такий результат може бути досягнений після 20-го покоління.
Біологічним наслідком спорідненого схрещування є ослаблення або навіть виродження нащадків. Неспорідненими вважають особин, у яких немає спільних предків принаймні протягом попередніх шести поколінь. Таким чином, тісний інбридинг часто призводить до появи організмів із різноманітними спадковими аномаліями."

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
1. Аннуаки - так названі боги-прибульці з планети Нібіру, які створили "чорноголових" робітників з сутностей, що вже існували на Землі, а потім їм надали можливість розмножуватися, а надалі створили Гомосапієнс. Хоч кажуть, що ми сьогодні є Гомосапієнс- сапієнс. Такі кількоразові маніпуляції з генами.

А та дійсно чув по ютубі, просто весь час плутаюся у цих речах.
Ну але тим не менш чув від дуже вумних і примудрих відаючих стародавніми знаннями москалів, що ті прибульці з планети Нібіру перебувають на планеті Земля в якості астральних сутностей які втілюються у людські тіла тільки через те що наші люди (боги) розтрощили їхню планету Нібіру через що за законами збереження енергії ті планетні сутності просто вимушені були окупувати нашу планету так як ми і я було причиною її руйнування.
А ви пані Зоріна тут щойно промовили щось немислиме з позиції тих москалів від яких я про це був дізнався..
Пані Зоріна як нам знайти істину, коли все ті ж самі москалі не мають між собою єдиної і чіткої позиції стосовно минувщини????

Зоріна Небокрай каже:
2. "Зведені"- це ті, що народжені від різних батьків чи матерів, і не є однокровними, наприклад, одна мати, а батьки різні.

Та дякую, призаплутався у поняттях(

Зоріна Небокрай каже:
3. Про народження дітей між братом і сестрою ? Оце прочитала, що такі особи в наступних поколіннях не матимуть нащадків. Це є найбільшим гріхом, що не проститься.

Дякую, читав знаю ще з шкільних років..
Та проте мене особисто цікавить конкретно саме ось це питання що є висвітленим на картинці) Но! Але це вже питання не відноситься до даної теми..

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую Альберте, за те, що завдяки вашим запитанням я почитала і зрозуміла велике зло, що створили люди. Вони змішалися з родичами і стали смертні. В цю статтю я додала абзац про наукове визначення таких схрещень. Люди зробили це давно , тому ми і несемо в наших генах смертність. Синдром Вернера називається -пришвидшене старіння.
Стосовно вашої картинки, так уявіть собі, що всі їхні гріхи 450 млн. ми несемо в нашому ДНК. Наблудили вони добре, а як очистити.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

За Нібіру, то всяке може бути, я написала статтю про це, звідки взявся хрест. Можливо москалі і мають рацію, бо пройшло 400 тис. років. невідомо хто і як бачить давні послання. Є цікава книга Ситчина "Дванадцята планета" про Нібіру. Є фактом, що їхня планета мала проблеми з атмосферою і вони будували тут другий дім, але і рятували свою планету. Можливо зараз вони беруть атмосферу з Землі. Боги-це прибульці Надайте мені те послання, де ви читали про Нібіру.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Такаого посилання немає. то я в москальській Міжнародній Академії Біоенерготехнології чув на лекціях, знання які їм передав їхній покійний "гуру" якого вони йменуть як прасвєщєним.. а ні посвяченим.. точно посвяченим згадав..
Якщо вас такого роду цікавить інфа., то у них є ще представництво (незалежне) у Києві..
І ще одне. вони розповідають про те що це на нашій планеті було перенаслення людей, власне через що людство і поділилося на 3 частини, одна пішла і законсерувувалася в шамбалі і стала світовим езотеричним злом, інша перенеслася в якісь там галактики, а третя група самовільно почала налаштовувати ту Нібіру під придатні умови проживання саме людей, внаслідок чого через порушення космічного закону, й сталася катастрофа яка по собі і залишила отой пояс астероїдів від планети Німіру, ну а ті сутності які там жили і по законам Творця мали би розвиватися тобто навчатися. творити і вдосконалюватися, втративши свої фізичні тіла на енергетичному рівні просто напросто стали нашими енергетичними паразитами..
Це як в законах збереження енергії, наприклад якщо на планеті людство винищить якийсь вид тварин наприклад вовків, то у такому разі через неможливість еволюційного удосконалення вовки будуть змушені на енергетичному рівні на якийсь певний проміжок часу перебувати у людських тілах.. адже одне діло коли ті вовки виродилися би самі по собі від природи і зовсім інше діло коли людство їх порушуючи правила удосконалення фізично винищить.. Отак ось і вийшло з тими мешканцями Німіру..
Потім як знайду те відео то дам вам його подивитися про те як люди на своїй кармі відпрацьовують карму динозаврів=)

А щодо змішання між родичами, то я вам потім з часом ще зроблю зауваження на логіку=)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Я читаю те, що написали медіуми ще 100 років тому і бачу, що хто, куди і як пише про минулі цивілізації. Нема одностайності, тому фільтрую на інтуїції. Щоби бути знайти правду треба все потрохи знати, тоді складається картина докупи.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Пані Зоріна перш ніж покладатися на власну інтуїцію, її спершу варто все ж таки перевірити на достовірність, ось вам яскравий приклад Хто готує ліквідацію Путіна?
Для того щоб перевірити на скільки працює ваша інтуїція, то для цього цілком достатньо сходити і придбати лотерейний квиточок там "Супер Лото" чи "Кено" і на інтуїтивному рівні закреслити там відповідну кількість цифр, а потім подивитися на скільки ви їх вгадали у відповідному тиражі.. Для цього НЕ обов"язково вгадати усі 100% (но бажано так як це вкаже вам на вашу істинну інтуїцію) а хоча б більше 50% тобто якщо в "Супер Лото" закреслюється 6 цифр, то вгадавши з них хоча б 4 вже буде показником вашої хоча б якоїсь інтуїції. або "Кено" якщо ви там закреслите 10 цифр, і вгадаєте з них 8, то це взагалі буде супер бо це означатиме що ваша інтуїція працює на 80%
Прошу дозвольте собі кілька грн. витрати на дозвілля, а потім поділіться з нами своїми результатами.
Якщо ж раптом вона у вас не спрацює на лотереях, то тоді я вам розповім як її набути..
До речі я хоч і інтуїт по соціотипу, но в житті дихотимія соціотипу зовсім не відповідає інтуїції як психологічної здібності людини.. Тобто.. ну одним словом не важливо..(

П.С.:"Якщо раптом зірвете Джек Пот, ну то тоді з вас чайочок і печенька)))))"

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Мій шановний друже, дякую за пораду гри лото. Але хочу вас розчарувати, це вже вчорашній день. Хіба щоб розважитись над самим собою.
В мене був знайомий, який корегував чи програмував виграші в гральних автоматах, там працює своя система. Також інша людина, яка працювала в казино і написала статтю про свою роботу. Тому я знаю за приманки і що там все під контролем. А в лото пограйте і напишіть ви, п. Альберте.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую вам!
Я взяв собі до уваги, що ви боїтеся розчаруватися у відсутності своєї інтуїції, точно так же само як це було наведено у моєму прикладі по кінчині Путі..
І ще одне, лотерея і казино це зовсім різні речі.. і якщо ви їх не здатні розрізняти, ну то тепер завдяки вашому коментарю я вже розумію, з чим це пов"язано що у ваших публікаціях всього на кучу намішаного=)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

ХА! Так намішано, спішу про все розказати. Суть то в іншому, дорогий друже, не в блискучій упаковці. Нобелівську премію мені вже підготували за мої відкриття? А обгортка - це технічний процес, будете моїм секретарем, Альберте.)))
Лото- тут ви праві, я не подумала. Так, грати не вмію, бо забуваю навіть потім провірити лотерейні квитки, які заповняла колись. Ще думаю, що на незаписані цифри інтуіції нема, бо цифри лото мають ще виразитись в майбутньому часі, тому їх не можна якось прочитати чи відчути. Хіба що уві сні підкажуть, це найбільш надійний спосіб, але тоді треба зосередити думку на грі в лото.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

=))))
Уві сні це вже трішечки інша тема=)))
Дякую вам що роз"яснили, про те що ви тоді не подумали над лото, адже мені наприклад прикро було робити для себе про вас такі висновки((
Тим не менш ось ці ваші слова "Ще думаю, що на незаписані цифри інтуіції нема, бо цифри лото мають ще виразитись в майбутньому часі" спонукали мене ще раз повторити для себе що таке інтуїція, власне опісля перегляду деяких публікацій які є їй присвяченими, я вже згадав що воно ото таке є інтуїцією)) Ну і якби воно там не було насправді, але і лотерейний квиток із цифрами які мають виразитись у майбутньому також є все тією ж банальною інтуїцією, хоча ні не банальною а самою що є найістиннішою інтуїцією у якій людина якраз і може перевірити у собі на скільки вона довіряє своєму внутрішньому чутті.. Ну адже не може бути такий приклад як наприклад йдучи по дорозі раптом ні з того ні всього і взяти та й повернутися назад бо вам щось так всередині відчулося, що так буде краще аніж якщо ви б продовжили свій похід далі, опісля чого б можна було б наприклад потрапити в якусь халепу.. Це ж хіба не є інтуїтивним відчуттям майбутнього? О-о так ще й як, це і є інтуїція. Але не такого вже і далекого майбутнього, ага не такого це дійсно так. Та проте не дивлячись на це, все одно і лотерея ж не є майбутнім на 5 місяців, там ну максимум її майбутнє може бути через 3 дні. Через що краще за все як я вже був переконався на власному досвіді ліпше за все купувати лотерейний квиток у той же день розіграшу тиража + ще й бажано майже в останню годину можливості придбання квитка, от тоді інтуїція і справді спрацьовує по відчуттям дууже добре, ну але це для слабеньких інтуїтивних людей=( А для справжніх хто володіє цим даром на всі хоча б 90% таке діло як відчути цифри з майбутнього це запросто шляхом здатності прислухатися до внутрішнього чуття. Адже інтуїція попри те що це величезний практичний досвід здобутих знань (інформації, умінь, навичків) також ще й і є отією здатністю відчувати майбутнє, так як час існує одразу в трьох проміжках в минулому, теперішньому і майбутньому які усі разом є постійно змінюючими точно так же само як і минуле=Р
Ну гаразд, я одним словом вже зрозумів хід вашої інтуїції і тому розуміючи її у мене вже немає сенсу її перевіряти так як вона у вас базується на базі накопичених знань, що і дає вам тепер свої результати) тобто з минулого накопичуваного досвіду у теперішньому часі)) але зате дати вам якісь передчуття з теперішнього на майбутнє вона у вас та інтуїція певно що не може.. чи то пак напрочуд може, але зуміти відчути те діло внутрішньо у вас певно те не вийде, так як у нашому прикладі з лотереєю ви би більше віддали перевагу снобаченню аніж внутрішньому відчутті..
Йой)) ну і зачепили ж ви мої улюблені теми одначе)) але продовжувати їх шкода що немає далі жодного сенсу( бо я балакати можу вічно, а толку з того будуть лишень крихти..\
Так що в подальшому вже буду більш якось по іншому аналізувати ваші публікації;)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Добре, освічений балакуне ! Певно я не маю інтуїції, але маю допомогу від когось, бо вмію зосередитись, розуміти, бачити. Можливо гени праматері. Ще мені деколи підказують уві сні, хоч ті слова ще треба зрозуміти. Вчора, наприклад, думаю,що, знімаючи веселку, зробила фото НЛО,

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Оце вже інша річ!))
Дякую, що зізналися і все уточнили..
Отут я вже тепер дійсно на всі 100% поважатиму вашу працю.. яку хоч іноді і заледве розумію, та проте зате тепер вже точно для себе розумію як вона у вас твориться..
А то все інтуїція, інтуїція)) а коли до діла)) то всі мовчки сидять тихенько))
У мене он наприклад її також немає але я ж не афішую, що я живу за інтуїцією якої її у мене немає=Р (ну окрім тієї що є пов"язаною із соціонікою)
Невірете?
А давайте якраз перевіримо все ж таки нашу спільну інтуїція??
Ось наприклад я чомусь так підозрюю, щось відчуваю, що Путя на нас повалить саме 1 вересня.. Ні-ні, це не фатум чи ще якесь там моднєце слово, це просто якісь такі дурні роздуми..
А що ви можете про це сказати з точки зору ваших вищих знань?
Буде йти Путя на нас саме 1 вересня згідно давніх накопичених знань які відають геть буквально все до того моменту коли приходить відповідний час і всі у той час як підміненим стають і всі тримаються на морозі стоcовно своїх слів..XD
Люблю людей ловити за слова=)

А тепер прошу вас допомогти мені розібратися у ваших трактатах Зоріни Небокрай=))

Ви пишете, що все що є на цій землі має спільну ДНК, що є істиною..
І далі я вже геть нічого у ваших трактатах НЕ розумію..
Наприклад по вашій публікації виходить так, що жили були якісь жінки богині які прилетіли до нас на землю щоби поспарюватися з мавпами і дати на нашій землі усю живність. тобто починаючи від спарювання мавпи яка згідно еволюції еволюціонувала з ДНК в мавпу паралельно з тодішньою флорою і фауною. і тут вона та мавпа раптом побачила якусь карету що прилетіла з неба.. з якої вийшла гола богиня, ну і мавпа довго не думаючи пішла зробила своє діло опісля чого коли та богиня отримваши повне задоволення від тих усіх огріїв і вирішила була дати життя на землі?? О_О
Ну я геть нічого не зрозумім до чого тут ваші оті порівняння того що все існуєче на планеті походить від спільної ДНК в той час коли тіж богині злягалися з вже існуючими богами..
Але і це ще не все.. тут вуаля раптом на нашу планету поприлітали оті чоловіки отих анунаків яким вже набридло там у себе на Німіру без своїх амфібіїв) але поки вони сюди порилітали то їхні жінки вже встигли від мавп понароджувати напівбогів.. і тут ті мужі боги анунаки довго не думаючи вирішили замість того щоб битися за своїх дружин ліпше побитися за їхніх дітей..

Ні ну я просто немаю у своєму розумінні чіткої логічної послідовності вашої публікації..
Можливо ви мені все ж таки допоможете розібратися з моїм спраглим до жіночої істини примітивно мавп"ячим розумом???????=((

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Створення людини- це витончений мікроскопічний метод перехрещення чи зміщення генів, такою є думка вчених. Спарювання і секс всіх підряд- це вже було пізніше, через тисячі років по тому, коли людей стало багато, розмножились. Жінці було дано щось більше від самого початку, тому її показують як голу Венеру, але це вже йшла боротьба. Якщо хтось бачить голу жінку, а не матір, що народжує богів, то краще задуматись про свої гени.
В загальному, первинне "Насіння" на Землю прийшло з Космосу. Очевидно, що прибульці мали спільний ген з тими, що жили на Землі, хоч були набагато досконаліші. Знаємо, що чисті першоданні гени мають надзвичайні властивості і можливості, але оскільки люди є змішано-мутовані, то ці якості не всі можуть проявити одинаково. Мутовані створіння спотворили знання, знецінили генофонд чи, просто з дурості, не знали, що творять. Прийшов час розплати по закону Всесвіту - Причина і Наслідок, так і нема кого шкодувати- по заслугам.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
Створення людини- це витончений мікроскопічний метод перехрещення чи зміщення генів, такою є думка вчених.

Якщо дасте посилання хоча б на одного з таких вчених то буду вам щиро у тому вдячним..
А у всьому решту чимось із вами згідний, окрім як хіба що вашого стилю казкового висвітлення ваших знань. Адже як на мене то ось цього вашого останнього коментаря було б цілком вдосталь на самому початку для висвітлення ваших інтуїтивних роздумів..

Зоріна Небокрай каже:
Спарювання і секс всіх підряд- це вже було пізніше, через тисячі років по тому, коли людей стало багато, розмножились.

Пані Зоріна, то це були люди, чи людиноподібні істоти які мешкали на цій планеті до того часу як їхні самки які прилетіли з космосу почали спарюватися з прибульцями?=)) Питаю, бо мені вкрай все це є дуже цікавим практично із самого дитинства) ну звісно що не самого спарювання)) а самого походження людини))

Зоріна Небокрай каже:
Жінці було дано щось більше від самого початку, тому її показують як голу Венеру, але це вже йшла боротьба...

Пані Зоріна, то ця гола жінка Венера вже була богинею прилетівшою з Космосу чи все ж таки уродженкою від людиноподібних істот планети Земля?? Чого питаю, бо ви ж як я зрозумів самі ж написали що вона була анунакою.. о_О
Чи то я повний безглуздий бовдур, а чи то геть неадекватний..=(

Зоріна Небокрай каже:
В загальному, первинне "Насіння" на Землю прийшло з Космосу. Очевидно, що прибульці мали спільний ген з тими, що жили на Землі, хоч були набагато досконаліші.

Яке саме первинне? Наше теперішнє у якому люди є зараз проявленими, чи те яке було сумісне з людиноподібними істотами власне через що ті їхні гени і були між собою сумісними для репродукції нащадків..???

Зоріна Небокрай каже:
Знаємо, що чисті першоданні гени мають надзвичайні властивості і можливості, але оскільки люди є змішано-мутовані, то ці якості не всі можуть проявити одинаково.

А звідки знаєте? З інтуїції чи з даних бази знань ваших хороших знайомих??

І які саме люди є змішано-мутовані? Ті що деградували до мавпоподібних їхніх пращурів цитую ваше повідомлення "Людина стала перетворюватися на «плоть», все більше нагадуючи своїх предків мавп. Боги, які вступали в шлюб з людьми, що вироджувалися, теж почали вироджуватися. Підкреслюючи, що генетично чистим залишився один лише Ной. Незадовго до Потопу боги зібралися на раду і проголосували за знищення людства. " Чи ті що почали змішуватися вже опісля всесвітнього потопу після якого залившся лишень чисто богогенетичний Ной який і продовжив рід людський???
Якщо уточните то буду вам у всьому щиро лишень тому вдячним..

Зоріна Небокрай каже:
Мутовані створіння спотворили знання, знецінили генофонд чи, просто з дурості, не знали, що творять. Прийшов час розплати по закону Всесвіту - Причина і Наслідок, так і нема кого шкодувати- по заслугам.

От реально цікаво знати, чи ті мутовані створіння це зробили що пережили якимось дивом всесвітній потоп у якому все живе що було на планеті потонуло тобто вимерло окрім того що було у ковчезі Ноя.. власне через що і йдуть у мене асоціації із тим. що то вже після Ноя пішли ті мутовані створіння. а якщо так і було. то про що тоді на нараді боги думали коли обрали Ноя??

У ваших публікаціях сама суть знань є присутня, інакше я би просто так не продирався до ваших слів, але зрозуміти мені все те вашим стилем передачі інформації чомусь важко=((( Тому якщо зумієте мені все те діло усвідомити. то вважайте що одного дурника на цім світі ви явно осяєте істинною)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

"Створення людини- це витончений мікроскопічний метод перехрещення чи зміщення генів, такою є думка вчених" -
Це є думка групи вчених на чолі з американським знавцем шумерської культури Захарієм Ситчиним.

Надалі, шановний Альберте, спарювалися люди одної генетики з людьми іншої генетики, а таком прибульці- боги з людьми. Повна мішанина.

Венера - є загальним первинним символом будь- якої жінки. Венера також є і аннуака, що прибула на Землю. При створенні людини жіночої статі було передано земній жінці ген богів. Це значить, що земна жінка також може народжувати богів при самозаплідненні, як діва Марія.

Стосовно Ноя, то думаю, що це була жінка, а не чоловік. Чоловік не може народжувати. Тому подання нової генерації від гену чоловіка- це патріархальна фальсифікація.
Змішано-мутовані - це навіть ті, що схрещуються з родичами і після потопу і з хороших генів можна зробити виродків. Потім потоп стосувався тільки якоїсь частини землі, так кажуть вчені сьогодні.

Насіння-це розуміється генетичний код клітини. Це мікрочастинки, які можуть заношуватися повітрям. Мається на увазі не тільки людська клітина, бо все живе на землі має один генкод і дає розуміння, що це єдиний код зі Всесвіту.
Найцінніше, що є у Всесвіті- це безсмертна статева клітина, бо вона є найбільшим творінням. Людина є носієм. Ноя зберегли, щоби відродити досконалість утвореного генетичного коду, і надати людям можливість рухатись вперед по внесеній в гени людини програмі.
Прочитайте мою останню статтю, там Гермес-Меркурій розриває коло. Виходить, що ми весь час топталися на місці, ми зовсім не розвинули закладену в нас програму. Я тепер знаю, чому це потрібно, бо від нашої Землі залежать інші планети. Низького рівня люди все руйнують, а вищого починають розуміти сенс життя на Землі. І ми є тими, хто може змітити рух інших планет.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Як можна читати нові публікації, коли я ще з цією вашою толком не розібрався..??

1. При спарюванні різногенетичних особин йде виродження роду, про що ви і самі ж писали.. Тобто Віслюк що спарюється з конем, від коня народжується ішак, який вже від природи сам є безплідним, точно так само як і мутанти між левом і тигром у яких їхні нащадки живуть лишень 1 покоління, бо далі йде генетична несумісність на самознищення, самі ж публікували про блакитну кров=) а ви тут подаєте таку кашу яку варто відділяти на окремі інградієнти для чіткого розуміння)

2.Що значить створення земної жінки від анунаки яка могла самозапліднюватися як Свята Марія? Ви хочете сказати, що вона була гермофродитом?=) А ви знаєте що згідно якоїсь там теорії сірих. всі сірі з вашої планети Німіру тобто анунакі є переважно гермофродитами) То чи не є ці ваші гермофродити богами земними?=)
І ще одне стосовно земної жінки як Свята Марія.. то було у мене особисто така розмова з однією дівчиною МП яка тримала свою цноту для коханого мужа що заміж її візьме. ну але не дивлячись на церковну цєломудрость їй все ж таки все одно було цікаво ну там ви зрозуміли що саме.. А потім балакаємо на цю тему і вона мені вся у паніці, а якщо я завагітніла.. то що я мамі скажу?? Ну і я їй спокійно так, ну у тебе ж не було контакту, а отже завдяки своїй цнотливості скажеш що сама не знаєш як це..XD її відповідь..XD Да скажу що від Духа Святого АГА!..XDDDD Ну а я їй цілком спокійно так. а що ти ж ходиш до церкви МП у якій Свята Марія народила без статевого контакту, то чого ти цього не можеш? Ну д алі як і завжди пішли церковоно-релігійні шизофренічні непорозуміння..
Тобто одним словом з тієї бесіди я на той час зробив для себе дуже важливий висновок, а саме, що ніякого запліднення Святох Марії від святого духа НЕ було і крапка.. Адже логіка проста що навіть купаючись в басейні чи їдучи у метро можна запросто запліднитися від дуже-дуже наглого і паршивого живучого спермика=)) я до речі навіть у неті бачив книгу як запліднювати у метро.. та уж є ж щасливчики на цій планеті.. Так ось.. майте собі на увазі що навіть гермофродити фізіологічно не здатні до самозапліднення, а ви тут все ще і досі марете цією жидівською ахінецеєю..

3. Далі, то ви визначтеся спершу хоча б для себе якщо не для ваших читачів, Всесвітній потоп був Всесвітнім чи лишень регіональним?? І якщо лишень тільки регіональним, то що ж за спасіння генетичне таке було на цім світі, коли гермофродита урятували для того щоб після того як довколо нього у його ореалі проживанні всі потонули для того щоб потім піти скитатися по світу і запліднуватися в залежності від фази циклісності зміни гормонального фону у гермофродита який по вашим же словам і виходить так що і забруднив усю планету шляхом інцесного спарювання...

Тут з вами такі речі можна для самого себе повідкривати))) що це щось із чимось=)))))

4. А чим ви доведете що статева клітина є безсмертна?
Перепрошую за свою брутальність=((( але хіба не жіночі місячні є ознакою виділення з організму мертвих статевих клітин? Чи то я таки геть далекий до жіночої фізіології тільки через те як одна мені казала що я немаю кого вивчати перед тим як маю одружуватися..XDD Ну але навіть якщо це і дійсно так стосовно вашої репродукції, то щодо своєї власної, я вам відкрию один такий маленький секрет, що мої статетві клітини після опинення їх на зовні чомусь довго не живуть..=( А ви стверджуєте що вони безсмертні!
В принципі я якби розумію що мої приклади є безгуздими, бо у своїй публікації про геніталії. ви явно що мали на увазі про їхню безсмертність в організмі тіла, но! шановна пані Зоріна, хіба ви не знаєте що у жінок з віком виникають менопаузи, а у чоловіків імпотенція через відсутність вироблення все тих же статевих клітин.. то про яку тоді генітальну безсмертність ви ведете мову, коли ви самі є прихильницею ними не користуватися задля збереження свого життя. і це при тому що згідно фізіології органи якими не користуються з часом атрофуються=) Тим не менш сам особисто знаю про безмежну кількість варіантів довголіття людей у різних інтерпритаціях їхнього способу проживання=)

Отже давайте тоді ще раз але вже без уточнень.
Які саме факти вказують на присутність в людини космічного ДНК, і що саме я не розумію на вашу думку є космічною ДНК??? Коли ви ж самі пишете що на землі все має спільне з земним ДНК..
Гм.. певно варто буде самому для себе спершу ще раз повчити про поняття утворення ДНК)

Взагалі ще раз повторю суть у всьому цьому є, але логічної послідовності я у вас не бачу або принаймні явно не розумію=(

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Отут трішки дещо про ваших друзів анунаків))
https://www.youtube.com/watch?v=sC3b2ytfAfg