Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лідер гурту "Тінь Сонця" виступатиме у Львові

19 травня до Львова зі своїм сольним проектом «Я повертаюсь додому…» завітає Сергій Василюк – голос та ідейний натхненник гурту «Тінь Сонця». Концертна програма з відчуттям патріотизму, романтики та запахом погожого Львова відбудеться в МУЗЕЇ ІДЕЙ (вул. Валова, 18а)

"Буду радий зустрітись з усіма вами - хто мене давно знає і тими, хто почує вперше. Коли зустрічаються львів'яни з киянами – це завжди якось знаково. Переконаний, що і наша зустріч буде незабутньою, сповненою духом галицького та наддніпрянського братерства. На концерті прозвучать авторські та народні пісні, які поєднають минуле із сучасним, прославлять лицарський чин та оспівають тонку українську душу.

До зустрічі!
Щиро Ваш, Сергій Василюк».

Квиточки можна придбати:
• Український магазин "Наш Формат" (вул. Бр. Рогатинців, 24)
• Каса №1 – «Квітка» пл. Ринок, 14 (щоденно 10:00 – 22:00)

Ціна - 50 грн

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: 

063 724 51 49 , 097 960 33 55

Сергій Василюк — фронтмен і засновник знаного українського фолк-метал гурту Тінь Сонця, а також автор-виконавець власних та народних пісень. 2010 року видав сольний альбом «Сховане обличчя» і здійснив тур Україною. Активний громадський діяч. 19 травня маємо унікальну нагоду побувати на чудовому святі української музики у Львові, яке даруватиме Сергій Василюк.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи