Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Маленька війна за велике "бабло"

Світ:

Спецтема:

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука підписав розпорядження щодо повного припинення незаконного вивезення товарів на окуповані території.

tuka.jpg

Георгій Тука

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Я маю намір поставити крапку в боротьбі з незаконним переміщенням товарів у регіоні, а мобільні групи допоможуть мені забити останній цвях у труну «контрабандистів» та їх поплічників. Ця маленька війна за велике «бабло» сильно затягнулася і, на жаль, коштувала багатьом життя», - заявив Тука.

В розпорядженні «Про організацію взаємодії місцевих органів державної влади та територіальних органів центральних органів виконавчої влади з питань контролю за переміщенням вантажів (товарів) до населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування сторін, між блокпостами першого та другого рубежів» йдеться про те, щоб унеможливити незаконне переміщення товарів на окуповану територію.

Раніше «контрабандисти» проїжджали блокпости першого рубежу з документами на перевезення вантажу, начебто для забезпечення потреб населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування. Але обсяги цих «потреб» були колосальні. Можна було зустріти цілі фури, які, за документами, везли продукти в магазин села, де проживає не більше 50 осіб.

Тепер обласна адміністрація розробила механізм, відповідно до якого визначатиметься перелік суб'єктів господарської діяльності, яким дозволено переміщення вантажів (товарів) до населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування сторін, між блокпостами першого та другого рубежів (із визначенням обсягу вантажу, який перевозиться кожним із суб'єктів господарювання). Цей перелік буде оновлюватися щомісячно. Дані про обсяг товару та необхідну кількість основних продуктів харчування для забезпечення потреб мешканців населених пунктів надаватимуть керівники районних ВЦА, розташованих на лінії розмежування. Актуальний список суб'єктів господарської діяльності, яким дозволено перевезення товарів, буде передаватися на блокпости та публікуватись на офіційному сайті Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Величезна повага до цієї Людини.

Коментарі

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Величезна повага до цієї Людини.