Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Модель психіки ЛІЕ - Джек Лондон

Логіко-Інтуїтивний Екстраверт    3 квадра
Псевдонім - Джек Лондон Програматор
Тварина - собака Сангвінік
 

Підприємець. Експериментатор. Собака Джек

Раціональність Планує свій день, внутрішньо моделює ситуації та розмови, аналізує весь хід подій у голові, відзначаючи для себе помилки та неточності. Швидко і вміло будь-що обмірковуючи і легко орієнтуючись у будь-якій ситуації, може стати надзвичайно різким, якщо оточуючі не бачать, що і так вже ясно, і не розуміють, що необхідно робити, щоб досягти поставленої перед ними мети. Усілякі затримки зі сторони дратують, тому що завжди має план дій.

Екстравертність Життєлюб, шукає постійних, щирих людських стосунків. Легко звертається до незнайомців. Дисциплінований, організований лідер. Новатор. Великий ентузіаст, об’єктивний, відповідальний. Всі дії орієнтовані на зовнішній світ, відрізняються активністю й об’ємністю. Без очікувань і пропонувань дозволяє собі відповідати за все, брати керівництво в свої руки. Те, за що береться - робить з таким знанням справи. Проте часто становиться першим через те, що полюбляє змагатися і дуже запальний. Жвавий, непосидючий, допитливий. Безпосередній, розкутий.

1. Логіка ділова

Невтомний трудівник, із задоволенням займається будь-якою справою, якщо вона обіцяє в перспективі успіх. Робить усе дуже швидко, навіть хода в нього своєрідна - трохи підстрибує, а якщо можна - вважає за краще бігати. Заслужено пишається своїм вмінням будь-яку роботу виконати якнайшвидше та найефективнішим способом, "стислість - сестра таланту". Схильний часто змінювати місце роботи, професію, заняття.

2. Інтуїція часу

«Час не чекає»: не терпить марнування часу (хто не поспішає - той приходить останнім). Йому здається, що близькі втрачають темп, відстають, втрачають шанси. Не стоїть у чергах.

3. Етика поведінки

Оптиміст, швидко реагує на все, що викликає емоції - особливо позитивні. Постійно випромінює товариськість, позитивні емоції, усміхається і прагне розсмішити, іноді навіть за рахунок того, що удає із себе клоуна. З ним важко посваритися. Смикає партнера, щоб довідатися про його емоційний стан, розпитує, чи той любить його.

4. Сенсорика відчуттів

Сьогочасні вигоди та насолода для нього майже не існують. Не любить ледарів, які шукають комфорту і насолоди. П'є тільки для комунікабельності. неуважним до зовнішності, може ходити скуйовдженим, повністю довіряє смаку партнера, дозволяє йому в побуті командувати собою. Не терпить, коли його роздивляються впритул, адже через свою неуважність до оточення не знає, яким його бачать інші. Завжди не впевнений у своїй зовнішності і переживає свою удавану невродливість. Потребує партнера з розвинутим естетичним смаком, щоб відчувати, що подобається навіть попри те, що смак у нього прискіпливий.

5. Етика емоцій

Проповідує, що всі люди - брати, але у критичній ситуації не довіряє нікому. Потребує друга, який підказав би йому, кому можна довіряти, а кому - ні. Обіцяє, викручується. прибріхує, завжди займає зручну для себе позицію. Честолюбний. Вибирає тих, хто вибрав його. Бажає знати, як зберігати внутрішній стан, щоб не вибухати через дрібниці, зберігати моральність без крику і тиску, не звинувачувати. Може бути проповідником.

6. Сенсорика вольова

Демонструє свою безстрашність. Неохайність у зовнішньому вигляді є мовби відважним викликом оточенню. Свої права відчуває загострено і активно захищає. У противника його понад усе обурює нечесна тактика, гра без правил. Часто це бунтівник, який відважно виступає проти начальства та існуючих порядків, якщо обмежують його права. Не любить людей, які спекулюють своєю слабкістю.

7. Логіка структурна

Має розвинуте абстрактне мислення Теоретик практичних справ. Рахує усе - у тому числі те, що, як правило, не відносять то сфери арифметики. Перш ніж зайнятися будь-чим - збирає інформацію, не любить діяти наосліп. Не виявляє глибокої поваги ні до чого на світі, крім законів природи, фактів, логіки, не визнає авторитетів.

8. Інтуїція можливостей

Швидко приймає рішення. Легко пристосовується до найважчих умов. Авантюрист і романтик. Першопроходець, любить, коли грає адреналін, тягне у незвідане. займається альпінізмом, туризмом тощо. Ваблять далекі далі, перший кидається в усі ризиковані справи, вигадує романтичні пригоди і сам у них вірить. Поєднує романтичний дух піонерів дикого американського Заходу з підприємливістю і практицизмом тих же американців. Вірить у себе, сміливо йде на діло, що іншим здається авантюрою, навіть провал його не бентежить. Усе, що робиться - на краще. Впевнений, що ризик - благородна справа.


В тему:

Логіко-інтуїтивний екстраверт (ЛІЕ) – ENTJ

3. Логіко-інтуїтивний Есктраверт, (Підприємець)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи