Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

МОЗ заперечує, що смерті дітей пов'язані з вакцинацією

Світ:

Причиною смерті вакцинованої від поліомієліту дитини у Білій Церкві була гостра вірусна респіраторна інфекція, заявив заступник міністра охорони здоров'я Ігор Перегінець..

Міністерство охорони здоров'я заперечує, що три випадки смерті дітей в Україні пов'язані з вакцинацію від поліомієліту. Про це на прес-конференції повідомив заступник міністра охорони здоров'я Ігор Перегінець.

За його словами, після першого раунду вакцинації надійшли повідомлення про три летальні випадки вакцинованих дітей у Київській області. Їх розслідувала регіональна комісія і один випадок ще розслідують.

"Причини, які викликали летальні результати, визначені. Вони не мають нічого спільного з імунізацією. Вакцина не може мати таких наслідків", - сказав він.

Зокрема, за словами чиновника, причиною смерті вакцинованої від поліомієліту дитини у Білій Церкві була гостра вірусна респіраторна інфекція.

"Дитина померла на 19-й день після вакцинації. Причина смерті - кардіоміопатія на фоні гострої респіраторно-вірусної інфекції. До цього дитина неодноразово вакцинувалася проти поліомієліту, для неї це була п'ята доза вакцини", - сказав пан Перегінець.

Крім того, заступник міністра підкреслив, що ці вакцини не є новими для України і їх регулярно використовують протягом останніх кількох років.

Білоцерківська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті трирічної дитини, повідомили у прес-службі МВС.

Дитина померла 25 листопада.

Поліція з'ясувала, що на початку листопада у дитсадку провели вакцинацію дітей. Через два дні у одного хлопчика погіршився стан здоров'я: піднялася температура тіла, болів живіт.

"Близько тижня дитина перебувала в одній з лікарень міста Біла Церква. Після виписки з медичної установи, хлопчик перебував за місцем проживання. Через 10 днів у дитини настільки погіршився стан здоров'я, що вночі він помер", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У фільмі "Стрілець" (2007) є приблизно така фраза:
Це утаємничена контора, яка ніколи не підтверджує і не спростовує.
Цього разу вони спростували.
Це дещо підтверджує.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У фільмі "Стрілець" (2007) є приблизно така фраза:
Це утаємничена контора, яка ніколи не підтверджує і не спростовує.
Цього разу вони спростували.
Це дещо підтверджує.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Любов Фаренюк.
0
Ще не підтримано

Мої співробітники-батьки один перед одного побігли вакцинацію своїм дітям робити. Питаю: для чого? Кричать:в Європі епідемія! Це люди з вищою освітою, керівники вищої ланки. Як їм пояснити?