Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Музика і душа

Звук є дуже хорошим, мабуть, найкращим контейнером для енергетичних передач. Слухаючи музику, ми можемо визначити, яка домінуюча чакра виконавця/композитора видає нам звук.

"Тільки в Відах детально описуєтсья знання про звук, ... і тільки Віди здатні описати природу любого явища чи предмета цього світу" Закони Ману 12:98. ’

В арійській культурі серйозно ставились до мелодії, тому брахмани мали право грати мелодії, а інші - тільки ритми. Авторські мелодійні виступи психічно брудної людини прирівнювались до злочину і карались законом. Слід додати, що в той час люди мали вільний доступ до широчезної музичної бази пісень, гімнів і молитов, які були прекрасними співами і приємними мелодіями. Ситуацію можна порівняти з тою, коли держава забезпечує смачними свіжими і корисними продуктами харчування та забороняє їх навмисно псувати чи створювати ГМО.

Віди нам пояснюють, що одну й ту ж дію ми можемо виконувати різними чакрами або їх "акордом". Чим більше чакр приймають участь в дії - тим вона потужніша. Віди стверджують, якщо жінка посміхнеться чоловіку розвиненими всіма чакрами - у нього нема шансів - він її навіки. Для прикладу: буває посмішка, яка іде від чола, відаюча, просвітлена посмішка, буває посмішка, яка іде від серця, по-справжньому любляча посмішка, буває - від сонячного сплетіння - коли посміхається інтелект, якщо посміхається пуп - виходить посмішка бажаннь. Спрощений алгоритм такий: імпульс ен.центру відправника - дія - відгук душі адресата. Якою чакрою/тілом вам щось зробили -- така запрацює і у вас. Це загальне правило, в тонкощі заглиблюватись не будемо. Для нас зараз важливо те, що звук є дуже хорошим, мабуть, найкращим контейнером для енергетичних передачСлухаючи музику, ми можемо визначити, яка домінуюча чакра виконавця/композитора видає нам звук. Про це детальніше буде  мовитись у іншій статті. Ви можете провести до неї підготовку, "домашнє музичне розслідування/тренування".

Бажано хоча б день до експерименту не вживати кави/чаю/шоколаду/м’яса/картоплі/томатів і приступити до експерименту з пустим шлунком, але без явного голоду. До і під час цього сенсорного експерименту не займайте інтелект яскравими думками, щоб свідомість була чиста. Інакше ви нічого не відчуєте за її шумами. Перебувайте в стані спокою, зручно всядьтесь, щоб вас ніхто не міг потурбувати, і почніть слухати різну музику. Прислухайтесь до себе, роблячи сканування вертикалі тіла, прислуховуючись, "де заворушилось"/активувалось. Між треками для початку варто робити паузу, хоча б  хвилину, і слухати тишу. Намагайтесь повністю заглибитись в музику, перейняти її дух/світ, а потім відчути, на яку чакру натискає музика. Пробуйте на смак різні стилі музики, різних виконавців, так як за звичай один автор, та ще й в одному альбомі, тисне на той же акорд ен.центрів у всіх піснях, і відмінність визначити неможливо. Відразу може не вийти, тому можливо доведеться потренуватись. 

В різних ситуаціях, музика може для нас зіграти і позитивну і негативну роль. В ситуації, яка потребує мобілізації, якась розмита лабуда буде ворогом, як і військовий марш чи психоделічне дьоргання в час повного розслаблення і "перезагрузки". Діло в тому, що будь-яка музика - це такий собі масаж душі. Тут дуже пряма і наочна паралель. Треба віддавати собі звіт в тому, чим, де і для чого ми себе масажуємо.

Так само, як тіло потребує якогось масажу/руху, щоб бути здоровим і залишатись в тонусі, так само і прошарки нашої душі потребують щоденної профілактики для здоровя і тонусу. Якщо нічого не їсти, тіло почне слабшати. Душа також в’яне, коли її не годують. 3-тя чакра/тіло годується і направляється правильними бажаннями і емоціями, 4-та, інтелект, годується інтелектуальною книгою/бесідою, 5-та - сімейним/дружнім спілкуавнням, 6-та - глибокими розмірковуваннями і передачею знань, а 7-у і 8-у - наші предки щедро годували молитвою і піднесеними духовними співами. Настроювали вібрації і мелодії свєї душі дзвонами, як муз.інструмент до камертону; дбали перше за свою душу, а все інше додавалось ;)

Слідкуйте за спеціальною темою Музика Золотої ери: в ній ми будемо поступово розкривати різноманітні грані музики, знайомити з цікавими гуртами і сучасними композиторами.

Наші інтереси: 

музика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи