Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Черкащині ледь встигають змивати Януковича з простріленою головою

Категорія:

Пробиту кулею голову президента Віктора Януковича щоночі малюють у місті Тальному Черкаської області. Зображення з’являється у людних місцях. Такі ж зображення з’являлися минулого місяця у Львові.

Пробиту кулею голову президента Віктора Януковича щоночі малюють у місті Тальному Черкаської області. Зображення з’являється у людних місцях.

"Позавчора намалювали біля водокачки й на підстанції телефоністів, що біля другої школи, – розповів інженер телекому Микола Гоцик. – Нам подзвонили з міліції і сказали, що на нашій підстанції намальований президент у неприглядному вигляді. Я послав монтера Сашу Вінярського, щоб той змив малюнок ацетоном. Він змивав декілька годин. Каже, що розчину пішло дуже багато – більше літри. Ацетон брав із наших запасів. Тепер не знаю, на що його списувати".

У свою чергу Вінярський розповів, що Янукович був намальований під трафарет.

"Мабуть фарбу брали з балончика. На чорній голові – червона цятка ніби слід від кулі. Внизу написано – "досить терпіти". Коли я його змивав, підходили люди, питали. Колишній міліціонер підійшов і довго сміявся з мене. Каже, ну й роботу тобі дали!", - зазначив чоловік.

У п’ятницю зранку малюнки з’явилися ще не двох підстанціях: біля магазину "Україна" й поблизу будинку пожежної охорони.

"Ми пішли раненько, поки людей не було й зафарбували малюнок своєю фарбою, – розповів монтер Дмитро Польовий. – Шкода праці цих художників. Якби вони малювали в іншому місці, а не на підстанціях, то люди б бачили. А в нас інструкція – маємо або змивати, або зафарбовувати. Часом люди вішають на наші підстанції оголошення. Ми передзвонюємо й попереджаємо, що це не дошка оголошень".

Начальник тальнівського райвідділу міліції Олександр Крутій каже, що зловмисників не знайшли.

"Поки не знайшли, але шукаємо", - підкреслив він.

Володимир Безрідний – член Партії регіонів і власник продуктового магазину "Україна", біля якого з’явився портрет президента, має камери спостереження. Каже, що міліція до нього не зверталася.
"Ніхто мене нічого не питав, бо я зайнятий – горілку п’ю. Вважаю, що це провокація проти нашого голови РДА Леоніда Єгорова", - наголосив він.

У Тальному – 14 тисяч жителів. Під час останніх президентських і парламентських виборів Партія регіонів здобувала тут найнижчий результат у області.

Такі ж зображення з’являлися минулого місяця у Львові. Міліція порушила кримінальну справу.

"Станом на вчора бачили чотири таких малюнки. Скільки їх є насправді – поки невідомо. Міліція розшукує осіб, які це вчинили. Їх дії кваліфікуються як хуліганство", - розповідає Денис Харчук з обласного управління міліції.

Під зображенням розмитими літерами нанесений підпис. Чітко видно слово OPIR. Подейкують, це зробили люди, що співпрацюють із сайтом opir.info - організації автономних націоналістів.
 


В тему:

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. Афоризми для снайперів. Роман гіперреалістичної фантастики (текст, частина 1)

Пошукова система Всесвіт

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

Янукович стискає пружину

Український дракон, або конкурс на Президента

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи