Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Дніпропетровщині військком під час повномасштабної війни придбав майна на 350 тис. доларів

Правоохоронці проводять розслідування щодо незаконного збагачення військкома з Дніпропетровщини на сотні тисяч доларів. За час повномасштабного вторгнення Росії в Україну чоловік зміг придбати авто та нерухомості на 350 тис. доларів, що значно більше за його зарплату.

23080302.jpg

Біля "хатинки" казнокрада

У власності родини військкома за час воєнного стану з'явилося дві квартири, кілька авто та нежитлове приміщення на 500 м². Звідки у родини з'явилися гроші на нерухомість та автомобілі, військком не повідомляв.

Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції у своєму Телеграм-каналі.

Згідно із наявною інформацією, у власності фігуранта та його родини знаходиться майно, вартість якого значно перевищує його законні доходи.

"За півтора року повномасштабного вторгнення РФ на територію України керівник обласного ТЦК встиг оформити на батька кілька автомобілів та дві квартири на території міста Дніпро. Фігурант також зареєстрував на члена родини (фізичну особу-підприємця) підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 м². Проте жодних звітів про доходи від вказаного субʼєкта господарювання до податкових органів не надходило.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно зі слідчими обласної поліції провели невідкладні обшуки за місцем роботи та проживання начальника обласного ТЦК та його близьких осіб, які були залучені до злочинної діяльності", – йдеться у повідомленні.

Описана історія пояснює, чому триває примусова мобілізація в ЗСУ при наявності великої кількості добровольців.

Maryla Rodowicz - Sing Sing

Наші інтереси: 

Стежити за паразитами-казнокрадами, які наживаються під час війни! Виявляти та карати, щоб іншим навіть не приходили в голову думки збагачуватися і красти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи