Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Націоналісти будуть боротися, як молодий Бандера - експерт

Категорія:

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко. "А це точно відбудеться. Влада розуміє, що утримати націоналістів буде дуже важко. А вони будуть боротися, як молодий Бандера. Адже він колись був міським партизаном. Вони вбивали міністрів на вулицях. Цього зараз і бояться. Те, що молодь може взяти приклад з молодого Бандери, для влади – колосальне відкриття", - наголосив він.

Експерт нагадав, що після перемоги Віктора Януковича на виборах влада обіцяла українцям мирний шлях розвитку України і стабільність.

"Казали, що прийшли люди, які розуміються на економіці та політиці. Насправді, за рік не було ні одного дня, щоб ми не бачили якісь події доволі скандальні, але слабкі у соціально-політичному аспекті. Правління Януковича досить напружене. У політології є такий термін: ескалація напруженості. Це стає знаряддям вирішення багатьох проблем. Сьогоднішні реформи не мають позитивного і змістового наповнення. Щоб люди все ж прийняли те, що влада називає реформами, вводиться такий спеціальний фон нестабільності", - зауважив Небоженко.

Політолог зазначив, що влада прекрасно розуміє, що розкручування націоналізму має свої межі.

"На якомусь етапі це вийде із-під контролю і частина гламурних націоналістів залишиться на телебаченні і буде кокетувати із владою. А інша частина буде серйозно її сприймати. Саме проти неї і буде направлена стратегія ескалації. Арешт двох десятків українців через те, що вони ніби-то ганяються за вертольотом Януковича, це поки виглядає смішно. Але коли подібні повідомлення будуть з’являтися кожен день – це вже інше питання", - додав він.
 


В тему:

Голодомор дає Україні карт-бланш

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

Випуск 7 "Народного Оглядача": замовляйте для себе і родичів!

Енергосоти для Третього Гетьманату
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи