Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нелегальне завантаження контенту не шкодить прибуткам шоу-бізнесу

Світові капіталісти вирішили натиснути на уряд Швейцарії, щоб тої змінив законодавство щодо авторського права, яке б забороняло закачувати "піратський контент". Замовлене швейцарським урядом дослідження показало, що завантаження жодним чином не впливають на розмір прибутків шоу-бізнесу.

Уряд Швейцарії заявив, що не буде застосовувати міри щодо зміни поточних законів про авторське право й дозволить надалі скачувати музику та фільми для особистого користування. Рішення базується на результатах тривалого дослідження про вплив так званого "піратства" на індустрію розваг, проведеного швейцарським урядом.

Представники індустрії скаржилися, що в Швейцарії, як й в інших країнах, несанкціоноване завантаження музики і фільмів завдає шкоди їх бізнесу. Швейцарії є унікальною країною, де чинний закон про авторське право вважає завантаження контенту для особистого використання законним. В помсту представники індустрії розваг лобіювали зміни до закону.

Незважаючи на заяви, що закачування «піратського» контенту підриває їхній бізнес, дослідження показало: ефект від несанкціонованого скачування незначний. Один з ключових висновків дослідження свідчить: користувачі, які завантажили «піратський» контент, витрачають стільки ж грошей на ліцензійну продукцію, скільки ті, хто не користуються інтернет-завантаженнями.

Дослідження довело, незалежно від того, що одна третина швейцарців закачують музику або фільми, розміри доходів компаній не зміняться. Тому уряд прийшов до висновку, те, що не варто вносити ніяких нововведень у чинні правові норми. «Шоу-бізнес повинен рости і пристосовуватися до нових умов, а не намагатися зупинити прогрес», - йдеться в урядовій заяві.
 


В тему:

Швеція офіційно визнала файлообмін релігією

Маніфест Українського Піратського Співтовариства

Пірати йдуть!

Піратська партія України

Коли програмісти прийдуть до влади

Пошукова система Всесвіт
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи