Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одержувачам субсидій скасували пільги

Світ:

При призначенні субсидії пільги по оплаті житлово-комунальних послуг особам, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні (будинку), в період отримання субсидій не нараховуються.

 

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів №319 від 27 квітня.

ри призначенні субсидії пільги по оплаті житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива та скрапленого газу особам, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні (будинку), в період отримання не нараховуються. Інформація про даних осіб подається підприємствам-виробникам житлово-комунальних послуг і вноситься в Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги.

Уряд також включив до сукупного доходу пільговика допомогу по безробіттю та інші виплати, що здійснюються фондами соціального страхування. У постанові також йдеться, що це не призведе до зменшення рівня соціального захисту населення, оскільки субсидії розраховуються з урахуванням пільг на оплату послуг і обсяг обов'язкового платежу за послуги залежить тільки від доходів сім'ї.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявляв, що середня сума житлової субсидії в опалювальний період 2015/2016 років становила близько 1,5 тис. гривень.

 

Наші інтереси: 

Шари не буде. Або пільги. Або субсидії. За великим рахунком, і субсидії, і пільги - це зло. Продовжують плекати залежну людину, яка буде молитися, скажімо, на Юлю із-за виплаченої "Юліної тисячі" або на Вітю, коли долар був по 8.... Продовжується практика "подачок" від держави, а не створення умов в державі для самостійного заробляння.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи