Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Офіцери, віддайте честь Матері !

Вони знали, що ви є інтелектуально вище них, через те і поставили вас біля стовпа з табличкою, щоби похизуватися, яка “здобич” в їхніх руках. Ви є красивою жінкою і це ще більше давало їм наснаги  показати їхню ницість. Вони просто не розуміють цінностей і тваринні хвости в них ще не відпали. Владна система зробила тварин з людей, веде всіх в деградацію і самі з того тішаться, як запаморочені дурники.

Ви є героїнею, Ірино Довгань! Я послухала вашу розповідь про ваш полон в Донецьку і була схвильована тим, що сьогодні ще живуть первісні люди серед людей іншого рівня. Ви надзвичайна жінка, бо ще ввічливо називаєте ту групу нелюдів, які вас організовано катували, “інтелігентними” людьми. Ви ще кажете в інтерв'ю, що не вели себе героїчно і про все їм розказали. Повірте, ви героїчна, бо навіть ті нелюди, пізніше, старалися залагодити перед вами свої бридкі поступки. Тих, хто віддав вас в руки осетинам, ви ще називаєте надалі людськими чоловіками, бо у вас склався якийсь діалог. Ні, вони не людські, вони путінські, жириновські, януковські, чи плюгавчики, чи горизонтально-хребетні. Вони зреклися Матері або їхня Мати не є від жінки. Ті “інтелігентні” не хотіли бруднити свої руки ницою справою і віддали це робити осетинам, але саме вони є більшим злом, бо осетин вони найняли для цього.

Фальш, злорадність, лицемірство, називати на ВИ, бо такий їхній психологічний метод впливу - бути нищівним "добром". Вони є навчене патріархатом  підготовлене байдуже зло, вони перетворюють хороше в ганьбливе. Це їхній вишколений метод, написати, що ви є вбивця дітей, і щоби вас били інші жінки. Всі жінки, які є задурманені нищівною патріархальною системою, одного дня проснуться і зрозуміють, що вони є овечками в рухаючому стаді хижого вожака. Шкода дивитись на тих жінок, які не зупиняються подумати, а самі робляться зброєю і брудними руками дикого вожака племені. Це методи “інтелігентних”, Ірино, робити зло чужими руками.

Ірино, дякую Вам, що ви є, я рада привітати вас, що ви залишились живою і витримали прийоми ” інтелігентних” і можете розказати всім. Зараз знає весь світ, хто вони там, на Сході, бо воювати з жінками, це найнижче, до чого можна впасти. І вони впали, а може і ніколи не вставали. Потім ще за “мера” їхнього кажете, що “інтелігентний”, бо, з вимоги іноземних журналістів, наказав віддати ваші речі вам і ввічливо розмовляв з вами. Зрозуміло, що це була гра на публіку, адже журналісти світу присутні на цій сцені. Дорога Ірино, він про вас найменше думав, невже, думаєте, він не знає, що вони творять там? Це він породив всі щабелі падіння  людини і наказує їм робити те, що вони роблять. Хижі вожаки стали для вас “людьми” в порівнянні з нижчим рівнем тварин-осетин, бо справжні хижаки  носять маску фальші.Тоді кого легше розпізнати і хто є чеснішим в цій грі??  Ірино, Вас  безневинно визначили винною. Дати людям їсти, пити чи одягнутися - не може бути визнане  ворожою дією. Це людський рівень, так роблять всі люди. Тому  ці хижаки воюють проти людства і людяності.

Надіюсь, що ви, Ірино, і самі надалі зрозумієте, що ви є потужна сила, адже вашим ворогам було цікаво розмовляти з вами, хоч вони і тішились своєю владою над вами. Ви їх перемогли, бо ставили їм людські запитання, які деколи повертали їх до людського визнання себе. Чим більш вартісна людина, тим старанніше видумують, як їй дошкулити і зганьбити. Вони знали, що ви є інтелектуально вище них, через те і поставили вас біля стовпа з табличкою, щоби похизуватися, яка “здобич” в їхніх руках. Ви є красивою жінкою, і це ще більше давало їм наснаги  показати всім їхню ницість. Вони просто не розуміють цінностей і тваринні хвости в них ще не відпали. Владна система зробила тварин з людей, веде всіх в деградацію і самі з того тішаться, як запаморочені дурники.

Я оце думала, що якщо жити серед таких покидьків, то дійсно життя нічого не вартує, просто втрачається суть його. Тому глибоко розумію, що воюють жорстоко. Ще вражена тим, як жахливо вони ненавидять українців, щоби катувати жінку ні за що, просто ця жінка була Людиною. Це не росіяни, це суміш ядовитих грибів, вирощена останніми виродками системи. Ці гібридо-мутанти з неграми і китайцями згодні жити, і навіть з мавпами на пальмі, але не з культурою. В них відсутній той проміжний щабель еволюційного переходу від тварини до людини. Боги над ними не працювали, а залишили як різновид природи.

Беруть осетинів і чеченців робити чорну роботу, бо думають, що вони хитріші з їхніми закрученими мозковими спіралями. “Шановні товаріщі” є мантра, яку читає постійно і довго півсвіту земної кулі: “Закон Всесвіту- причина і наслідок”, перекладається так. Отримаєте наслідок в собі, в своїх дітях і онуках. Ніщо не проходить даром, ви помрете, а розплату за вас нестиме ваш рід ще довго.

Якщо ця жінка хотіла просто померти, щоби позбавитись страждань, можна уявити, хто ви є, колишні українсько-москальські працівники спецслужб. Хто виростив такий державний бур'ян, що не має жодних цінностей? Андрій і Артем, гарні імена дала вам мати! Матір є і у вас і невідомо, чи радіє ваша мати. Можливо ви і на неї плюєте звисока, і вам байдуже, що вашу матір катуватимуть за те, що вона комусь піднесла кружку води напитися. Викорінюєте підступністю людські цінності, але кому служите, шановні, втішаючись, що є вдалими і вмілими.

Гидотна система, гіркі полинові методи патріархального правління і спосіб їх виживання. Єдину цінність, яка існує на Землі, ви не визнаєте, пихаті, бундючні, салом залиті барильця. До мусульман прирівнялися, “чеснії служителі” правлячого клану. Хоч в мусульманській хаті править мати, її слухають всі сини і невістки, оце прочитала недавно. Вчіться, нещаснії, може когось освітлить. Вишкіл, офіцери, погони - а про честь забули, ниций правлячий клане. Росія колись була прикладом честі офіцерів, багато фільмів натворили. Га, москальські нащадки, сьогоднішні повзаючі черв'яки і лижучі черевики путіноподібним та іншим напхатим мішкам. Чи може повзаєте перед бородатим “батюшкою”, який гріхи вам відпускає, типу Гіркіна? Бородатий, але не Бог, ще одна пародія в рясі, вам подібна та вами видумана.

 “Два метри землі для всіх одинакові, а  домовина кишень не має”- так співає один італійський співак. Отож, яка цінність хизування від напханих кишень чи металевої танкової броні? Щоб  отримати  досвід життя на Землі як робити зло?  Ви ще й перевертаєте цінності вверх ногами, викорінюєте добро і смієтесь, що влучно це робите. Жалюгідні  пародисти на сцені.

Хай оживе в кожного щось людське, може десь затепліє і затріпоче, а ментальні імпульси праведних думок очистять ваш мозок. Офіцери, віддайте честь Матері!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Дивна стаття. Патріархат... Яка ціль цієї статті? Промити мізки чоловікам відчуттям вини перед "слабкою статтю"?
У всіх злодіїв є мами. Жінки більше, ніж чоловіки займалися вихованням. У школах, садочках, самі жінки. Виховують і хлопчиків і дівчат. Тож мають можливости довести свою мудрість та духовність.
Зараз такий самий патріархат, як і "20 лєт бандерівського бєспрєдєла" на донбасі, тобто це лукавство. Для чого потрібно лукавство?
Вже давно гроші заробляють не м’язами а розумом, права у всіх рівні. Хіба жінки вже не добилися рівності? Вони на рівні з чоловіками, вже не народжують дітей (і змагабться у кар’єрному рості). Вони обрали право ходити в джинсах, пити, курити! Замість права бути чесними, розумними, енергійними. Вони досі бояться мишей і кричать про рівність.
Свого часу, патріархальні спільноти стали рушієм цивілізаційного розвитку, а відсталі матріархальні народи переходили до патріархату для свого ж блага.
Чи хочуть жінки бути помічниками своїх чоловіків? Схоже, коли був жорсткий патріархат, жінки не мали претензій, а чим м’якше до них ставилися чоловіки, тим більше претензій з’являлося у жінок. Аж поки не буде так як у матріархальному племені мурсі
Розборки матріархат-патріархат є глухим кутом. Це змагання статевих органів, хто важливіший.
Духовність, просвітлення, ніяк не пов’язане зі статтю. Можливо, жінки плутають просвітлення з екстазом. Так, жінки ближчі від чоловіків до екстазу, але це не духовність.

VAKULA

Коментарі

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Дивна стаття. Патріархат... Яка ціль цієї статті? Промити мізки чоловікам відчуттям вини перед "слабкою статтю"?
У всіх злодіїв є мами. Жінки більше, ніж чоловіки займалися вихованням. У школах, садочках, самі жінки. Виховують і хлопчиків і дівчат. Тож мають можливости довести свою мудрість та духовність.
Зараз такий самий патріархат, як і "20 лєт бандерівського бєспрєдєла" на донбасі, тобто це лукавство. Для чого потрібно лукавство?
Вже давно гроші заробляють не м’язами а розумом, права у всіх рівні. Хіба жінки вже не добилися рівності? Вони на рівні з чоловіками, вже не народжують дітей (і змагабться у кар’єрному рості). Вони обрали право ходити в джинсах, пити, курити! Замість права бути чесними, розумними, енергійними. Вони досі бояться мишей і кричать про рівність.
Свого часу, патріархальні спільноти стали рушієм цивілізаційного розвитку, а відсталі матріархальні народи переходили до патріархату для свого ж блага.
Чи хочуть жінки бути помічниками своїх чоловіків? Схоже, коли був жорсткий патріархат, жінки не мали претензій, а чим м’якше до них ставилися чоловіки, тим більше претензій з’являлося у жінок. Аж поки не буде так як у матріархальному племені мурсі
Розборки матріархат-патріархат є глухим кутом. Це змагання статевих органів, хто важливіший.
Духовність, просвітлення, ніяк не пов’язане зі статтю. Можливо, жінки плутають просвітлення з екстазом. Так, жінки ближчі від чоловіків до екстазу, але це не духовність.

VAKULA

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ці 2 останні речення просто супер!

Цитата:
Розборки матріархат-патріархат є глухим кутом. Це змагання статевих органів, хто важливіший.
Духовність, просвітлення, ніяк не пов’язане зі статтю. Можливо, жінки плутають просвітлення з екстазом. Так, жінки ближчі від чоловіків до екстазу, але це не духовність.
Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Панове, а основне то в цій статті це -

Цитата:
...Андрій і Артем, гарні імена дала вам мати! Матір є і у вас і невідомо, чи радіє ваша мати. Можливо ви і на неї плюєте звисока, і вам байдуже, що вашу матір катуватимуть за те, що вона комусь піднесла кружку води напитися. Викорінюєте підступністю людські цінності, але кому служите, шановні, втішаючись, що є вдалими і вмілими...

Дякую, пані Зоріно, не всі такі чоловіки. Бажаю Вам їх бачити.
Дякую за крик душі, бо переживаєте щиро за Людину.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)