Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Охорона Януковича не пустила частину віруючих в собор у Херсонесі

Охорона президента Віктора Януковича не пустила частина віруючих на службу до Володимирського собора в Херсонесі під приводом великої кількості людей та загрози тисняви. Віруючі, які перебували на службі, ближче до півночі вийшли з собору на хресну ходу навколо храму. В цей момент в Херсонес прибув Янукович у супроводі урядовців і численної охорони - від простих людей, що брали участь у хресній ході, гаранта відокремили близько двох десятків охоронців.

Коли ж хресний хід завершився, виявилося, що повернутися до храму зможуть не всі - на дверях з'явилися короткострижені чоловіки в піджаках, які, закривши прохід, пояснювали, що на службі вже занадто багато людей, і потрібно почекати. Так тривало майже годину - до тих пір, поки пасхальну службу не залишив Янукович. За ним з храму тут же потягнулося кілька десятків охоронців, а незабаром і чиновники - міністри та губернатори. 

Авральний благоустрій газонів, що тривав в Херсонесі останні два дні, можливо, і не був помічений. В момент приїзду Януковича на Севастополь опустився густий туман.  


 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи