Зображення користувача Вадим Кононенко.
Вадим Кононенко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оновлення: осучаснення та пришвидшення серверного програмного забезпечення!

Радіймо! В розвитку Народного Оглядача важливим місцем є серверна інфраструктура, на якій працює наш сайт. І ось ми знову зробили важливий крок з її вдосконалення. Сьогодні вранці Народний оглядач "переїхав" на новий віртуальний сервер із сучасною операційною системою CentOS7. 

Перевірені, надійні, дещо консервативні рішення від Red-Hat складуть надійне підґрунтя для нашої роботи. Разом з надійнішою операційною системою ми використали полегшену систему віртуалізації OpenVZ, що разом відчутно додало швидкодії Народному Оглядачеві.

Також було виправлено надокучливе очікування у завантаженні файлів. Робота у оновленому Народному Оглядачеві дає відчуття скинутого тягара, що гальмував наш рух.

PS. Оновлюймося. Прийдешній 2015 рік є переламним. Ми енергійно розв'язуємо застарілі суперечності, а минулі негаразди осмислюємо й лишаємо в минулому. Там їм місце. Ми не тікаємо від них, не забуваємо, а пам'ятаємо як пройдені уроки. Для нас нема табу, ми відповідально й з розумінням приймаємо рішення й творимо новий світ.

Кожен з нас має усвідомити, що цей світ цілковито на нашій відповідальності. Кожен з нас знає багато про свої недоліки й, певно, ще більше про недоліки інших, але окрім нас це ніхто не зробить. Творець подарував нам Світ - світ можливостей! Творімо!

PPS. Наступний наш крок - статистика голосування й навігація серед коментарів. Це вже давно очікуване всіма оновлення, після якого ми знову візьмемося за розвиток системи структурування українського суспільства.

Хай буде! :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ольга Олешка.
0
Ще не підтримано

Вітаю зі здобутими вершинами!Далі буде!

Все буде так,як ми захочемо!

Коментарі

Зображення користувача Ольга Олешка.
0
Ще не підтримано

Вітаю зі здобутими вершинами!Далі буде!

Все буде так,як ми захочемо!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ґратулюю, Вадиме, і галю за посвяту, яку, знаю, виконуєш радісно - бо для Вишньої Борії!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Вітаю, пане Вадиме! Швидкодія - це дійсно найбільша проблема зараз, дуже добре, що зроблено ще один крок в цьому напрямі.

Зображення користувача Володимир Євдаков.
0
Ще не підтримано

Пречудово! Дійсно стало набагато швидше все...

Володимир (Миролюб)