Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
ДЗен ДЗелень
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Освітній семінар для суспільно активної молоді

За фінансуванням Міністерства закордонних справ Німеччини берлінський Форум політичних консультацій організовує низку освітніх семінарів для суспільно та політично активних молодих людей з центральних і західних регіонів України.

Проект реалізовується у співробітництві із Фондом ім.Фрідріха Еберта. Під час семінарів німецькі та українські фахівці з багаторічним досвідом розкажуть молодим українцям, як вдало організувати політичну та громадську молодіжну роботу.

Семінари триватимуть з жовтня по грудень. Географія проведення: Львів, Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль, Житомир, Вінниця.

До участі у проекті запрошуються  молоді люди (18-35 років) із західної  та центральної України, які є членами або активістами демократичних громадських або політичних молодіжних організацій.

 Семінари орієнтовані передусім на новачків, що хочуть перейняти активну роль у своїй організації в майбутньому чи заснувати власну організацію. Особливо наполегливо організатори запрошують до подачі заявок на участь молодих жінок. Партнери проекту прагнуть досягнути п’ятдесяти відсоткової частки участі жінок.

 Участь у семінарі є безкоштовною, проживання та харчування покриваються організаторами.  

Для того, аби відвідати захід в одному з перелічених обласних центрів, необхідно заповнити заявку на участь та надіслати її на адресу: [email protected] .  За деталями звертайтеся до Ірини Коновалової (тел. 0630560235)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи