Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перегляд телевізора скорочує життя

Люди старше 25 років втрачають 4,8 років життя через перегляд телевізора. При цьому середній час, витрачений людиною на перегляд фільмів і програм, був шість годин в день.

На думку австралійських учених, з кожною годиною, проведеною за переглядом телевізора, життя людини стає коротшим на 22 хвилини.

Стверджувати таке їм дозволили результати звіту Національного бюро статистики та інформації, присвяченого діабетикам і людям, що страждають на інші захворювання.

Вченими встановлено, що люди старше 25 років втрачають 4,8 років життя через перегляд телевізора. При цьому середній час, витрачений людиною на перегляд фільмів і програм, був шість годин в день. Як контрольну групу для досліджень відібрали людей, які взагалі не дивляться телевізор.

Дослідниками була складена таблиця з даними про те, скільки живуть середньостатистичні австралійці, які регулярно дивляться телевізор. Згідно з висновками вчених, під час перегляду телепередач організм відчуває вплив, аналогічний ефекту ряду хронічних захворювань і шкідливих звичок, таких як надмірна вага, куріння, знижена фізична активність.

Посилює проблему звичка більшості глядачів поєднувати перегляд телепередач із вживанням шкідливої їжі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи