Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Перевернули стрілки і отримали ключ життя

"Довгі століття мешкав я в Храмі, пізнаючи все більше і більше мудрість, до тієї пори, поки і я, також наблизився до світла, що виходить з великого Вогню.
І навчив він мене шляху до Аменти, підземного світу, де великий король сидить на троні могутності. Низько схилився я у вшануванні перед Владикою Життя і Владикою Смерті, отримавши в подарунок Ключ Життя.  Вільний я був від Залів Аменти, не прив'язаний смертю до кола життя."

Космологія і біологія були єдині. Ці науки розглядалися посвяченими процивілізацій, як цілісне вчення про Матір-Творительку, в Лоні якої чинилась вся Алхімія Життя. Велика Богиня-Мати займала центральне місце. Наприклад, Чумацький Шлях асоціювався з Материнським Початком: млеком Небесної Корови, або Рікою Життя і саме з її Святого Лона відроджувалося все суще, за Законом Маат. У наш час, коли Образ Великої Матері-Творця залишився тільки в міфах і переказах, а Закон Єдиної Маат, що означає: Першоутворений Устрій Галактики, Бездоганна рівновага, Вищий стандарт Світопорядку, Споконвічна Духовна традиція у всіх сферах життя, Закон і Істина - віддані забуттю, - цивілізація опинилася на межі свого зникнення.

Не визнавати Основу, так як заперечувати сам Принцип Життя, що існує Мати - Євангеліє (Єва - життя, геліос — Сонце), і, стверджуючи, що дітей породжує Отець, людина втратила своє єство і безсмертя.

Під Егідою Матері Галактики з десятьма тисячами Імен, країна купалася в достатку і процвітала. Це належить до древніх епох: періоду Атлантиди і Гіпербореї, протошумерської цивілізації і Сіріусійської культури, поширеної на Землі після загибелі Атлантиди.

На чолі Зоряною ієрархії стояла Велика Матір Світу і світ був цілісний і гармонійний в Її люблячих обіймах. Достатку не було кінця, а Священний Союз чоловіка та дружини - був Божественним Культом і Космічною Містерією. Коли при владі опинилися жерці, які стали все продавати за гроші, вони порушили Закон Маат, світ загруз у хаосі матеріалізму, повністю все спотворив та віддалився від Знання. Історія, створена патріархальними інститутами століть, ще більш направила людство хибним шляхом.

Але посвячені залишили потаємні знаки і символи епохи Золотого Віку, всередині древніх мегалітів, коли царювала Велика Матір Любові і Всеблаженства. І сьогодні людству відкривається те, що тисячоліттями було приховано, - Істина все більш проявляє Своє обличчя, Велику Істину зберігає в собі Слово! Настав час відновити на Землі Гармонію і Цілісність, повернувши Велику Матір на Царський Трон. (Ісус: Іс - Ісида, ус - трон; Трон Ісіди).

Про вислів -"Жінка, зодягнена в Сонце", йдеться в біблійному "Одкровенні" (гл.12: 1-6); про її явище в образі Акмат свідчить Коран; Віди-Упанішади називають Майтрейю - Триєдину Матір. Триєдина матір- це символ вагітної жінки, бо вона несе в собі три божі символи: “Во ім”я Отця і Сина і Святого Духа”. Вже знаємо, що Святий Дух- це Геном людини, першоносієм якого є жінка і чистота генів залежить від жіночої лінії. Знаємо, що символом жінки, що несе світло від Сонця є планета Венера, і вона зодягнена в його промені на малюнках давніх культур, і названа Люцифером- носієм світла.

Штайнер заявив, що його вчення виникли і відкрилися   в результаті його ясновидіння «записів акаші», а не з теософії. Акаша (akasha) - санскритське слово, що позначає «простір», і ці окультні знання містять всю мудрість людства. Згідно зі Штайнером, Хрестос - істинний пророк, який відкриє землю Шамбали під час свого другого пришестя. Шамбала, яка зникла давним-давно, є обителлю Будди Майтрейї. У своїй лекції, під заголовком «Майтрейя - Христос чи Антихрист» Штайнер пояснив, «що б не зійшло з вуст Майтрейї, прийде через силу Христа».

Штайнер підкреслював конфлікт між добром і злом в особі Люцифера і Аримана (Ahriman). Блаватська, медіум і теософіст,  вже відокремила Люцифера від Сатани. Згідно з «Таємною доктриною», Люцифер - це «Світлоносний», «Астральне Світло», яке перебуває всередині свідомості кожного з нас, будучи одночасно і спокусником, і визволителем від чистого анімалізму (тваринного). Він служить як для творіння, так і для руйнування і проявляється в сексуальній пристрасті. Люцифер, який здатний підняти людство на  вищий рівень буття, латинські схоласти трансформували його в Сатану - втілення абсолютного зла. 

Блаватська також писала про зороастрійський дуалізм і битву між Ахура Маздою (Ahura Mazda) і Ариманом, як силами світла і темряви. Штайнер, однак, пішов далі Блаватської і перетворив цей дуалізм в антагонізм між Люцифером і Ариманом. У роботі «Окультна наука, Нарис» Штайнер характеризував Люцифера як світлу істоту, міст між людиною і Богом, який наближає нас до Хреста. «Діти Люцифера», таким чином, - це всі ті, хто бореться за знання і мудрість. Ариман же, навпаки, направляє людство вниз до матеріальної, тілесної сторони його натури.

На нижчеподаному  малюнку показано покореного зеленого Змія і забраний від нього ключ життя. І всі  ми щиро вірили цим казкам, що так і повинно бути, але прийшов кінець брехні. Зелений Змій- це наш майбутній час, народження нового і він повинен літати, як Меркурій, вісник богів. Розглянувши  ключ, бачимо, що  від двох спіралевидних змій  утворюється нова вертикаль, яка має крила.  Ключ- це вже відомий Геном ДНК, від  якого народжується  нове життя. (Мати-Земля з блакитної змії-води  під дією жовтого Сонця-тепла народжує  зеленого посередника спілкування- Атмосферу).


Штайнер назвав себе «люциферіанином», і, за його логікою, Будда Майтрейя - це Антихрист. Оскільки люди перекрутили справжнє вчення Хреста, Майтрейя, як Антихрист, прийде з Шамбали, очистить світ від гріховності і буде проповідувати це послання Хреста.
Вже в 1910 році Штайнер читав у Берліні та Мюнхені лекції про Шамбалу, описуючи її як місце перебування Майтрейї - Антихриста, який позбавить світ від збочених духовних навчань.


Реріхи заявили, що Шамбала була джерелом всіх індійських навчань. Вони також називали її правителів «Повелителями Вогню, які битимуться з Повелителями Темряви». Агні (Agni) - санскритське слово, що позначає «вогонь», особливий священний очисний вогонь у Ведах. Згідно з цим, Реріх пояснював, що владики Шамбали будуть використовувати свою міць для очищення.

Медіум В. Соловйов зображує  носія світового зла  дещо іншими фарбами. «Антихрист» Соловйова- в словах, справах і навіть наодинці зі своєю совістю - це втілена чеснота з хрестиянськими ідеалами: «Він живить свою самість свідомістю своїх надлюдських чеснот і обдарувань - адже це, як сказано, людина бездоганної моральності і надзвичайної геніальності ». Справою його життя є встановлення загального миру на землі і царства «Загальної ситості».

Антихрист пише геніальну книгу, яка прокладає йому шлях до влади над світом, підкоряючи навіть ворогів і суперників широтою охоплення всіх ідеальних цілей людства." У мовчанні матеріальних відчуттів прихований ключ до зняття завіси з істини. Той, хто говорить, не знає; той, хто знає, не говорить. Вище знання невимовне, бо воно існує в планах, трансцдентуючих всі матеріальні слова і символи".

Єгипетський бог Тот зображується з головою птиці, як символ польоту; або це є  шолом, адже він чи вона  літали в Космосі . На голові у нього  постійно зображений  символ Місяця і Сонця або Місяць Молодик, що вказує на володіння знаннями цих планет. Попередньо вже знаємо, що Місяць   впливає  на гормональну систему людиниі  і від цього, з думки біологів, залежить наше довголіття.


Деякі вислови зі “Смарагдових скрижалей Гермеса Тричінародженого”:
“Я, Тот, Атлант, пан таїнств, хранитель літописів, могутній владика мудрості, маг, що живе з покоління в покоління, напередодні відходу у Зали Аменти, щоб вказати шлях для тих, хто прийде після, передаю ці літописи могутньої мудрості Великого Атланта.  Сотню раз по десять сходив я темним шляхом, що вів у світ  і стільки ж разів - сходив, із темряви до світла, і міць моя, і сили були оновлені.

Лише досягнення мудрості бажав я. До тієї пори, коли у великий день повеління прийшло від Володаря Храму - з'явитися мені перед ликом його.
Обраний я був із синів людських, і навчав мене Творець, щоб справдилися його призначення, призначення, ненароджені ще в утробі часу.
Довгі століття мешкав я в Храмі, пізнаючи все більше і більше мудрість, до тієї пори, поки і я, також наблизився до світла, що виходить з великого Вогню.
І навчив він мене шляху до Аменти, підземного світу, де великий король сидить на троні могутності. Низько схилився я у вшануванні перед Владикою Життя і Владикою Смерті, отримавши в подарунок Ключ Життя.


Вільний я був від Залів Аменти, не прив'язаний смертю до кола життя.
І відправився я до зірок, і блукав до тієї пори, поки простір і час не зникли.
І випивши до дна з чаші мудрості, заглянув я в серця людей, і знайшов там таїнства більш величні, і тішився. Бо лише у Пошуку Істини заспокоюється Душа моя, і полум'я всередині вгамовується."    "Воістіну, коли прийде година, станете ви єдині з Творцем, воістину, по праву станете ви єдині з Творцем, воістину, по праву станете ви єдині з Усім”.

Мудрість п”ється з чаші, знову є розуміння, що Вода є інформатором і тільки потім можна наблизитися до Вогню. Отже, скуштувавши мудрість космосу, він виявив, що вона була зосереджена в серцях людей. Там він знайшов великі таїнства, бо певно через людину космос поширюється на недосліджені території. Люди Тота були не масами атлантів, а групою, що складається з представників вчених, філософів, священників. Вони навчилися шукати знання в самому джерелі, Хроніках Акаша.

З богом Тотом (Гермесом) ототожнюють планету Меркурій, що є вісником між богами та дитиною древніх Сонця і Тіамат. Ця трійця була з самого початку, так каже шумерська культура. Меркурій визначається програмним зеленим майбутнім часом, тобто те, що народжується. Для людей таким символом є Дитина.

Веселка посередині має зелений колір що поєднує два початки: Сонце і Землю.  Кольори чакр людини потрібно поміняти 3 на 3, тобто розвенути  вверх головою, певно, що їх хтось вже перевернув і поставив догори ногами. Це як стрілки годинника- все навпаки. Мова ведеться тільки за колір, тому кількість пелюсток залишається в попередньому  стані: червоний колір вгорі матиме тисячу пелюсток, а малиновий знизу- чотири.

 Малиновий колір повинен бути першою чакрою знизу, як безсмертний статевий Ген-Бог, бо виявилось, що Всесвіт крутиться навколо нього. Згадаймо, що при створенні людини, цей колір є центральним, при перетині рожевого і блакитного, у вигляді сварги, що крутиться. Сварга є символом народження нового Гену, при перехресті має  колір нашої венозної  крові. Надалі зі знаку Х вона , згортаючись, переходить у вертикаль і складається в струнку вісь І. Такою вертикальною є людина і таким шляхом  показано, що вона розриває коло смертності.  Малинова чакра   внизу людини визначає місце запліднення, місце поєднання двох початків, місце виникнення  Гену Боголюдини. Мені прийшла думка, що наша Х хромосома в майбутньому стане єдиною І. Можливо  тут і є  шрифт безсмертя- багато цікавої роботи передбачається  в генетиці. Адже символ Ключа життя саме це і показує. А кольори зверху: червоний, помаранчевий і жовтий, як і є в природі Сонце зверху,  що  відповідає порядку гами Веселки.

 Енергія вогню повинна  бути в мозку,  вогонь іде з рота у міфічних Зміїв, тож горлова чакра збігається з жовтим кольором, а блакитний  належить до живота і нирок, бо там відповідальною визначена Венера, вона очищає.   Зелений колір означає органи дихання, бо саме від дихання дійсниться обмін в організмі і дія в серці. ( Змія Горинича  малюють зеленим). Прийшло на думку слово Гея, що означає “розщеплена”. Думаю, що це є розщеплений Ген Землі при створенні Людини, а також наша розщеплена Тіамат, половина якої зірками виблискує з неба.

Виявилось, що смертність криється в хромосомах людини, що цокає годинник і діє відміряний час і наш мозок є інструментом, через який Хтось обрізає даровану безсмертність. Але Тот/Меркурій розірвав це коло і підказує нам, що серце людини має значення. Можливо наше серце є тим магнетичним годинником, де неправильно наведені стрілки? “Визволителя душ наших”- так називають народженого  Ісуса Хрестоса. Це також вказівка, що визволити треба душу-волю, яка проявляється зеленим кольором, посередником, Меркурієм, Дитиною. Народженню такої дитини-дихання сприяє горлова чакра, жовтий вогонь-Слово, а червоний  колір тримаємо в мозку. Згадала, що при древній битві Тіамат з далекою темно-червоною планетою Нібіру швидкого вісника Меркурія охватило оціпеніння.  Певно тому і малювали його покореним, під ногами, бо забрали в нього  ключ життя.

Коли глянемо згори на органи дихання планети Земля, то це означає рослинний світ, а не пустелі і піски. Вже знаємо, що в нашому мозку також є епіфізний пісок, що Космос вкорочує наше життя впливаючи на нього. Невже цей Хтось зацікавлений, щоби на Землі були пустелі і ідентичну  пустелю вніс в наш розум? Треба добре перевірити планету Місяць, бо там  діється щось фантастичне. Знаємо, що коли даємо дихання нашій Матінці Землі, засаджуємо лісами всі пустирі, які очистять атмосферу, то в подарунок матимемо нашу малинову безсмертну Нірвану.

Органи дихання, йогу, хромосоми, мітохондрії, іони — все вивчили. А як дихає вагітна жінка? Чи змінюється в неї в цей час дихання? Виходить, що змінюється і гормональний склад також! Можливо, що всі люди на планеті Земля повинні дихати ритмом вагітної жінки, адже це є властивості “чистоти”. Щоб зберегти безмертний Геном-Бога, дитина зароджується в чистоті лона матері, а це значить, що організм матері переходить на інший ритм. Тому всі немовлята “чисті”, тільки пізніше потраплять в брудний світ. “Єдина чиста, Пречиста, Непорочна” - це вагітна жінка, яка завжди молода тому, що вона дихає по-іншиму. Вона-Діва. Зверніть увагу, що зародок розвивається у водах.

Якщо навколишнє середовище буде більше насичене воднем (від води) і менше киснем, то новонароджені діти відразу ж попадатимуть у світ довголіття. А це досягається райським садом і заповітом Веселки, що значить гармонійно з”єднати три акорди струни, відповідно: тепло, волога і повітря. Повітря-вісник-центральний є єднаючим "зеленим" кольором зі Всесвітом. Дуга веселки буде постійно з нами, що є символом новонародженої дитини, від поєднання двох перших початків, жовтого і блакитного. Ми ж кажемо, комусь, що “зелений” ще. Шкіра буде молодою, бо її постійно буде підживлювати гідро -повітря. Чому в раю ходили голі і жили вічно? Бо там було тепло і волого, одяг не був потрібним. Коли бог вигнав перших людей з раю, то відразу ж дав їм одяг зі шкіри. Значить він вигнав людей туди, де було холодно.

Європа-Україна чудово підходить для реалізації програми райського саду і безсмертя. І ми це зробимо! А туристів буде їхати до нас- непочатий край! І ще всі захочуть жити в таких умовах, то багато роботи в нас буде. Фрукти і ягоди будемо сушити, бо тільки так зберігається живильна сонячна енергія, заморожені продукти всі мертві. Віди кажуть, що сушені фрукти темного кольору відновлюють життєву силу людини, навіть приклавши їх до нігтів. Так і трави і дерева- ось де наша підтримуюча сила! Вже домовились, що корів доглядатимуть теперішні священники. Карма їх покличе надати добро після багатотисячолітнього зла, і вони будуть щасливі, що нарешті звільнили свої душі...

http://Ритм безсмертя- геніальний і генітальний

http://Вона "безотлінне Боже Слово породила"

.http://Програма майбутнього: Bстановлюємо справедливість

http://Чому жінки ближчi до просвітлeння?

http://Космічний зв"язок: ДНК

http://Людина позбудеться коду старіння

http://Так почалася ера язичництва

http://Пісня - О, Україно..

http://Звідки взявся символ хрестa?

http://Боги - це прибульці (дещо з книги З. Ситчина)

http://Релігія Всесвіту з гербом України

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Для відповіді п. Альберту. Я пошкодувала вас, чоловіків у цій статті. Не хотіла доводити, що Тот, Гермес, Меркурій є жінкою. Але прочитавши відповідь Альберта, що жінкам достатньо тільки народжувати, то в коментарі нагадаю вам, що цією Богинею була Вона. Ви, шановні чоловіки, все потоптали, отож шкода мені жінок, що ми любимо вас і довіряємо, а ви того не варті. Мати передає дочці метод дихання, а чоловікам треба вчитися цьому методу, тому їм і важче до просвітлення, і вони технічно цьому вчаться. Йде боротьба техніки і природи, тому треба найти гармонію. Жінці все дала Матінка, а ви за все це воюєте. Отож, хто по праву є спадкоємцем? Тепер мені дійшло, між ким в міфах велась постійна боротьба.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Для відповіді п. Альберту. Я пошкодувала вас, чоловіків у цій статті. Не хотіла доводити, що Тот, Гермес, Меркурій є жінкою. Але прочитавши відповідь Альберта, що жінкам достатньо тільки народжувати, то в коментарі нагадаю вам, що цією Богинею була Вона. Ви, шановні чоловіки, все потоптали, отож шкода мені жінок, що ми любимо вас і довіряємо, а ви того не варті. Мати передає дочці метод дихання, а чоловікам треба вчитися цьому методу, тому їм і важче до просвітлення, і вони технічно цьому вчаться. Йде боротьба техніки і природи, тому треба найти гармонію. Жінці все дала Матінка, а ви за все це воюєте. Отож, хто по праву є спадкоємцем? Тепер мені дійшло, між ким в міфах велась постійна боротьба.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Ми, добрі душі, творимо красу, але прийшов Він, наступив чоботом, і регоче, що сила в нього є. А ми його обнімаємо, гладимо, що він такий молодець виріс. Радісно!
Певно, що треба інший метод.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

“по Закону Маат” - за Законом Маат.
“Це відноситься до древніх епох” - Це належить до древніх епох...”, а відноситься вітром сміття. Відповідно: “блакитний відноситься до живота і нирок...” - а блакитний належить до живота і нирок...
“Згідно Штайнера” - . Згідно зі Штайнером, а згідна працювати.
“яке знаходиться всередині свідомості кожного з нас” - яке перебуває всередині свідомості кожного з нас, а знаходимо те, що згубили.
“на більш високий рівень” - на вищий рівень.
“буде проповідувати дане послання Хреста” - буде проповідувати це послання Хреста, а дане життя Богом.
“знову йде розуміння” -знову є розуміння, а йде те, що має ноги.
“чакра співпадає з жовтим кольором” - чакра збігається з жовтим кольором.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Щиро дякую! Гарні підказки для побудови речень. З задоволенням поміняла деякі дієслова, розуміючи досконалість значення. Наведені порівняння є чудовими, було весело.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!