Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пластикові пляшки та кришечки перетворяться на протези для воїнів АТО

Категорія:

Спецтема:

Стартує всеукраїнська акція зі збору та переробки пластикових пляшок та окремо кришечок-закруток для протезування воїнів АТО. 

Організатор - БО БФ ОВЕС.

Як це працюватиме

Пластикова пляшка та кришка, вироблені з різних видів пластику, дробляться в гранули і використовуються як сировина або продаються. Виручені кошти спрямовуються на протез для конкретного бійця.

Акція водночас вирішує дві проблеми - екологічну та соціальну. Її вже підтримали Міністерство екології України, бізнес і багато волонтерів.

Зважаючи на масштаби акції, фонд ОВЕС закликає не зупинятися і приєднуватися. Що більше добровольців, бізнесу, мас-медіа візьмуть участь у цій справі, то більшій кількості воїнів АТО вдасться повернутися до нормального життя. Попереду серйозна робота: на один якісний індивідуальний протез потрібно 80 тис. пляшок із кришками. 

Шукайте місця збору пластику - контейнери у торгівельних мережах та громадських місцях. 

З понеділка, 29 червня 2015 р., на сторінці фонду "ОВЕС" публікуватимуться адреси магазинів та інших точок, де встановлюватимуться бокси для збору пластикових пляшок і кришечок. 

Телефон для зв'язку - 38067 506 3902 Іванова Ольга, менеджер проекту.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вкажіть адреси, будемо здавати.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вкажіть адреси, будемо здавати.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Я сама цікавлюсь адресами збору. Організатор не я, а Благодійна організація ОВЕС. На їхній сторінці у ФБ поки що немає адрес збору. Можна зателефонувати менеджеру проекту.