Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Правий сектор і Автомайдан протестують під стінами АП

Автомайдан спільно з Правим Сектором прийшов, а точніше прорвався під Адміністрацію президента з вимогою не підписувати закон про особливий статус Донбасу та про амністію терористів з ДНР та ЛНР.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Віталій Уманець. 

"Особливо обурює народ спосіб, яким були підписані ці закони. Чому голосування відбувалося в закритому режимі? Чому відімкнули систему "Рада"? Чому не сидить у в'язниці жоден з більше ніж 400 генералів, які відповідальні за численні жертви під час проведення Ато? Занадто багато" чому?" накопичилося до пана Порошенка. Ми на Майдані боролися саме за те, щоб влада не ухвалювала доленосні рішення сама на свій розсуд, а завжди радилася з нами, з народом, бо ми і є справжня влада в цій країні! Якщо Порох про це забув, то ми йому дуже швидко нагадаємо!"

Як нам відомо, цей закон вже підписаний Порошенком ще у залі Верховної Ради 16 вересня. Ось тільки чому його оприлюднили тільки сьогодні? І то - "партизанськими методами" (нардеп Анжеліка Лабунська повісила фотокопії у себе на сторінці Фейсбук)

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи