Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Програма майбутнього: Bстановлюємо справедливість

В шумерській культурі статуетку богині  Венери  зазвичай творили напівголу або зовсім голу. Але також є малюнок іншої Венери, яка в латах, рішуча, оснащена різною зброєю з покореним левом біля ніг.  Це показує, наскільки давно ведеться боротьба між богами, бо  оголене тіло   богині Венери, можна розуміти як символ сексу і, певно, використане для   приниження  і показу маловартості богині. Але озброєна Венера дає зрозуміти, що вона велика богиня і що в неї є недруги.

Цю розмову веде  жінка і будемо відновлювати справедливість буття, дружньо ділитися  - 50% на 50%. Це значить, що наш український парламент повинен становити половину жінок і ніяк інше, бо жінки будуть захищати дітей, Святий Дух (генофонд) і Землю. Шкода визнавати, що ті, кого ми найбільше любимо, як виявилося, нас не шанують. Ті, кому ми даємо життя, нас топчуть, експлуатують, мають, як за  свою фізичну потребу для додатку до їхнього “надмудрого” розуму. Скільки анекдотів останнім часом створили про “тупу” блондинку, і неспроста, бо жінкам вносять програму, що вони ніхто і є розмінною монетою чоловіка. А, можливо, це є правда, що жінки стали приклейкою до підошви чоловіка, щоби вижити. Пропоную встановити справедливість, а якщо чоловіки не хочуть, то жінки є сильніші, щоби її відновити самим. А як вони можуть це зробити?

А так, що вони є матері, і богиня Прамати дала для них більше, ніж іншій статі. Ми, матері, можемо народжувати виродків від його подібного, а можемо знищувати зародок ще в своєму череві. Ми можемо народити генія, якого виховаємо ще в нашому животі, бо клітина-зародок записує всю інформацію. Ми, матері, маємо право володіти цим світом, бо ми є носіми генофонду боголюдини і ми народжуємо всіх людей.

Наша Прамати нас захищає, бо вона створила все на Землі та інші планети у сонячній системі, є постійно присутньою в кожній з нас. Тому найбільша сила - це сила матері з її ДНК, що пережила довгу еволюцію, удосконалюючи людину. А коли вищий генофонд красивої і досконалої жінки зникне (зовнішність відповідає душі), то залишиться мавполюдина, лазитиме на чотирьох лапах від оп”яніння і в пустелі за золото хліба не купить.

Війни ведуть виключно чоловіки, точніше, деякі їхні групи. Якщо жінки світу запустять програму, на знищення виродків, то вони виродяться, і нам, жінкам, треба бути в цьому однодумцями. Ми можемо народжувати тільки дівчаток і створити рай на землі. Хто сказав, що чоловік важливіший? Ми, богині, можемо його полюбити, а можемо і не любити, хай живе собі, працює, робить добро. Ми ще в зародку можемо зліпити такого чоловіка, який нам потрібен, сьогодні вже є знання, як це робиться. Бо прийшла думка, що чоловіча стать - це солдати, для охорони важливішого жіночого, але замість охорони вони заволоділи владою цього жіночого.

Роль кожної жінки сьогодні- це не плита, не прислуга охоронцю і не народження дітей. Основна роль кожної з нас- це відкрити закодовані в нас можливості і набути знань, бо ми є богині, які здатні на контакт з Праматір”ю Галактикою, а виховування дітей- це паралельна справа. Чого навчить матір дитину, якщо сама нічого не знає?

Вважаю, що роль чоловіка - це технологічний і військовий захист того, що творять жінки і діти для життя на землі. Чоловіки хай засвоюють космос і здобувають їжу, а жінки створюють стабільність для довголіття на землі. Проблеми нагодувати дітей - це чоловічі проблеми: сіє, жне, складає, молотить, меле, - нащо жінкам про це знати. Жінка отримує готову здобич, хліб, молоко і розподіляє між дітьми. Якщо хтось з чоловіків бажає малювати чи грати музику, то йому можна надати можливість куховарити і ліпити пиріжки. Кухня- це простір для двох статей, за бажанням.

Жінка, яка сьогодні є у ролі прислуги, повинна згадати про справжнє її призначення на землі. Певно, що роль прибиральниці їй вказали чоловіки, бо її призначення богині-творця вони колись жорстоко знищили. Жінка довгий час не мала доступу до освіти, театру, музики, книг, філософії. Навіть така невчена вона була непереможна, бо мала внутрішнє багатство знань, тоді її вбивали фізично. Красивих жінок тортувала і спалювала патріархальна церква, під словом відьма чи сатана. Багато жінок в той час зійшли з розуму і їх називали в Росії “кликушами”. Сьогодні нищиться святість жінки порнофільмами, зробили секс-товаром через кримінальні чоловічі збочення. Певно, що жінкам для таких фільмів дають наркотики або вони в рабстві. Чи є жінкою хоч один режисер цих фільмів? Ні, бо жодна жіноча душа до такого звірячого щабля гомоеректус думкою не сягне. За дітей не буду говорити, бо жінкам треба мати зброю і стріляти, словами це не висловлюється.

Режисери, фотографи, оператори, художники, журналісти, священники, політики - це простір жінки Творця. Жінка-творець проникне в цей простір, бо здатна швидко орієнтуватися і тоді проявиться інший світ. Наші чоловіки готують техніку, як для мирного користування так і зброю для захисту. Буде в нас така зброя, як ліхтарик, направлений промінь якого надасть оціпеніння ворожій людині, без крові.

В шумерській культурі статуетку богині  Венери  зазвичай творили напівголу або зовсім голу. Але також є малюнок іншої Венери, яка в латах, рішуча, оснащена різною зброєю з покореним левом біля ніг.  Це показує, наскільки давно ведеться боротьба між богами, бо  оголене тіло   богині Венери, можна розуміти як символ сексу і, певно, використане для   приниження  і показу маловартості богині. Але озброєна Венера дає зрозуміти, що вона велика богиня і що в неї є недруги. Адже первісні примати не розуміють дарування любові. Ноги Венери стоять на левах, вони їй служать (символ вогонь), а по боках богині - мудрі довгожительки сови.

Поділимо територію: чоловіки ведуть вперед і творять технічні речі, а красиве, добре і вишукане творять жінки, а надалі будемо робити обмін. Путанами назвали жінок, позбавивши їх, належного їм права, володіння духовним зв”язком і принизивши богинь, як сексуально залежних, хоч жінки ніколи такої залежності не мали, це є спотворено. Трапляється, що жінки ще й люблять своїх паплюжників, бо їх кавою пригостили за ніч любові.

Багатьом чоловікам невідоме слово кохання, це їхні штани так думають, в них генетичний код еволюційного удосконалення є коротшим. А жінка мріє про кохання і відчайдушно кидається в секс, бо так хоче він, і вона вистеляє йому доріжку до кар”єри, стоячи біля плити. Дорогі жінки, певно досить набутого досвіду рабині, ми покоримо світ терпінням до знань. В нас генетично закладено потяг до знань, згадайте, що в школі краще вчаться дівчатка і розвиток у них швидший. А уявіть собі, що ми можемо лікувати все дотиком рук і бути завжди молодими та красивими, а родити можна і в 60 чи 90 років. І вибрати собі красивого юнака, як якісний ген для майбутньої дитини. Чи хочете бути з мавпоподібним і родити подібну до нього дитину? Заклик: не здаватись і не родити дітей від виродків у всіх значеннях- фізичних, духовних, ментальних, психічних.

Через кілька років жінка в Україні офіційно творитиме закони для її дітей. Мені здається, що чоловіки на нашій планеті- це чужі прибульці, вороже налаштовані, знищувачі всього, під прикриттям слова технологія. Вони нікого не поважають, навіть самих себе і їхня мова — в пику дам. А ми йому, в його пику, електричний струм пустимо тоненькою цівкою, на повідок його  візьмемо і хай везе, ось так швидко перевернемо мусульманські закони.

Політика - це не для жінки, скажете. Неправда. Жінка в політику ввійде як розподільчий і регулюючий орган, щоби всім було добре. Кожна людина, як її дитина, як пальчики на руці, вони одинаково болять. Тому матір дбає про кожну дитину, але в першу чергу про того, хто найбільш потребує. Певно вона кинеться виховувати дітей, надасть їм розквіт, а надалі вони принесуть плоди вкладених в них скарбів. Якість має перевагу над кількостю. Молодь, сьогодні це також найбільш потребуюча розгублена дитина, якій треба показати куди йти та дати хліба на дорогу.

Духовний світ розвинеться з активним вклиненням жінок у всі ланки суспільства. Нас, жінок, привчили, що чоловік всьому голова. Так ні ж, виходить, що якраз все навпаки. Ми можемо все, без винятку. Терпляче працювати там, звідки чоловіки втікають і йдуть красти; можемо у снах приймати підказки від Праматері і знати набагато більше, ніж ті, хто краде. Я тільки тепер починаю розуміти, що жінки є духовна надсила і які, до біса, священники, що доживають своє. В кожного сина є мама - ось вона і є найвищим духовником сина. Ми можемо допомагати нашим дітям і зтерти всі негативні записи в їх пам”яті, щоб оздоровити тіло, книга-методика вже існує, виліковуються навіть психічно хворі. Гарно жити- кожний є лікарем від природи.

Єдине, що залишилось, це освітитись жінкам, розвинути здібності і можемо створювати свою культуру, якій допомагатиме Прамати (наша праматір як на небі, так і на землі). Вона навчить і полікує: енергетично, психологічно, підкаже, що їсти, щоби позбутися якоїсь хвороби (маю досвід цього). Ми відновимо найважливіше - як довго і радісно жити. Повторю, що кожна жінка має можливість відчувати богиню в собі швидше, ніж чоловік, тому ми чоловікам зможемо допомагати. Це тим чоловікам, які з нами і є нашими охоронцями. Святий дух несе кожна жінка. На цій картинці Венера з крилами, а від її крил відходять промені догори і думаю, що це є енергетичність вогню, адже вона покорила лева. Говоримо за Венеру, а вона є сестра Землі за зарядом.

Наука, знання- як же без цього? А ніяк, легко обходимося, бо Богиня-Мати підказує завжди (це на випадок якоїсь ізоляції). Достатньо кількох знаючих осіб, щоби навчили інших, і так по ланцюгу. Ми живимо монстрів-чоловіків енергетично і втішаємося служити монстру, бо він має гроші. А вони ліниві, як чорти, це ми працюємо на них. Вони знають, як красти і як гроші рахувати, а знань у них нуль. Але ми можемо зробити так, щоби повернути їх служити на благо розквіту народу, країни, Землі. Кожна жінка, дружина якогось чиновладника, вона може все повертати так, щоби він творив добро для інших. Тому, коли її чоловік робить щось погане- винна його дружина.

Жінки, піднімаймо нашу вартісність, підемо разом купатись і співати, вже перевірила, що йде дія і вплив. Секс пройде за 20 хв, а інші 24 години доби є про що подумати. Скажу секрет, що чоловіки без жінок безсилі і гроші вони тягнуть, щоби побільше жінок мати, а ми є єдині і неповторимі. Згадаймо, що Троянська війна була через одну жінку,  Олену. Отож ми є варті багато, але не для служби чоловіку, а заради розвитку, передачі знань і гарного життя. Згадаймо, що поряд з Ісусом на таємній вечері була жінка Марія-Магдалина і вона була першим апостолом і отримала найпотаємніші знання в порівнянні з іншими апостолами. Отже, від повії (слово придумано жінконенависниками), а в дійсності, бути головним апостолом - гарний шлях, є документальні фільми на цю тему, достатньо мати бажання знати і бачити.  Всяка правда, яка стосується жінки, була вилучена або  фальсифікована патріархальною системою, але прийшов час її знати. Будемо надалі шкодувати своїх гнобителів чи перемкнемо вимикач? Головне, що ми без чоловіків здатні жити, а вони без нас -ні, бо ми є носіями Святого Духа. Тож, напишемо чітко наші бажання, як і чого ми хочемо.

http://Перевернули стрілки і отримали ключ життя

http://Ритм безсмертя- геніальний і генітальний

http://Вона "безотлінне Боже Слово породила"

http://Чому жінки ближчi до просвітлeння?

http://Космічний зв"язок:ДНК

http://Людина позбудеться коду старіння

http://Так почалася ера язичництва

http://Пісня - О, Україно..

http://Звідки взявся символ хрестa?

http://Боги - це прибульці (дещо з книги З. Ситчина)

http://Релігія Всесвіту з гербом України

http://Механізм дії сатан

http://Золотий гомін - пророцтво П.Тичини

http://Народження русалок

http://Про простір, паралельний світ, тіло

http://Світ починається з крапки

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

“озброєна різновидною зброєю” - оснащена різною зброєю...
Дана розмова ведеться від жіночої статі” - Цю розмову веде жінка ...
“парламент повинен складатися з половини жінок” - парламент повинен становити половину жінок
жінкам вноситься програма” - жінок програмують...
“Якість стоїть вище кількості”. - Якість має перевагу над кількістю.
“сестра Землі по заряду” - сестра Землі за зарядом ...

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Кожен отримає, що просить...

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Уривок: "Скажу секрет, що чоловіки без жінок безсилі і гроші вони тягнуть, щоби побільше жінок мати, а ми є єдині і неповторимі. Згадаймо, що Троянська війна була через одну жінку, Олену. " Ух ця вже Олена=)))

Пані Зоріна враховуючи, що ви написали одну з ваших мені найулюбленіших публікацій, а також ще й те що мій віртуальний друг Арсен Дубовик десь подівся в реальному житті, то виходить так, що мені таки доведеться тепер ще й з вами на цій сайті подружитися)
Тому переш ніж розпочати розбирати вашу публікацію по "рядкам" я спершу волів би від вас особисто дізнатися якого ж саме чоловіка ви вибрали б для себе з ось цієї публікації Як правильно вибрати партнера (корисні поради для дівчат)
Чекаю на вашу відповідь і сподіваюся на продуктивний діалог.
П.С.:"коротко про себе я далеко не св"ятий, але з жінками таки стараюся дотримуватися правил етикету)"

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую п. Альберте! Відповім на ваш запит на днях.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
Дякую п. Альберте! Відповім на ваш запит на днях.

І вам дякую за відповідь на тім сайті=)

Тож розпочнемо наш діалог у якому ми по ходу діл зуміємо паралельно ще й познайомитися + хто зна чи часом ще й не подружитися=))

Хочеться одразу ж все і вмить з вами поділитися своїми думками-знаннями по вашій темі, но але так як це є не реально, то доведеться діяти по порядку)

І почну я певно все ж таки нашу розмову по темі вибору партнера..

Ви на прикладі вибору партнера умовно кажучи вибрали собі хлопчика з верхнього ряду, який до вашого ж відома є хлопцем феменіною, тобто як на фізіологічному то так і на фізогномічному рівні (двох наук яких чомусь на цьому сайті НЕ визнають) ми бачимо і знаємо що він чимось трішки схожий на дівчину, а отже і на психологічному рівні він відповідно є більш м"якшим, спокійнішим, турботливішим за своїм потомством (ну прям як паводки справжньої самки) на відмінно від хлопців справжніх чоловіків маскулінів що розміщені на другому ряді.

Та проте не дивлячись на все те, а чи знаєте ви, що все ті ж дві науки такі як фізіогноміка та фізілологія (яких чомусь не визнають як за науки в силу того що вона є причиною візуального типування соціотипів людини) також аналогічно і розподіляють дівчат на два типи, а саме дівчата феменіни справжні жіночні красуні (сексі, плодючі і турботливі матері) яких так вправно топчать чоловіки маскуліни. і на дівчат мужоподібних тобто маскулінних які також мають реальні чоловічі паводки аж в притул до того щоб використати хлопа по повній програмі і кинути його, заради іншого..???? Тобто вашою мовою кажучи розвести хлопців феменін як лохів і піти до чоловіків маскулін, про що ж потім все одно шкодують що так були учинили..XD

То як ви панІ Зоріна відноситися до таких дівчат як маскулінні дівчат яким притаманні паводки чоловіків?
Невже ви вважаєте, що такі дівчата дійсно є чимось кращими чи гіршими від все тих же хлопців як маскулін то так і феменін???

Ви тут таку публікацію написали, яка реально викликає повагу по тій причині що ви є самим автор її замість того щоб її десь у когось переобулікувати від свого імені.. Тим не менш, на мою думку ви лишень самі те і підтвердили, що не жіноча ця справа займатися таким речами. Адже ви би все це вже мали відчути на своєму як ви там писали просвітленні у тому, що світ є досконалим у цьому ось як його там іні/яні

Де просто напросто потрібно лишень визнати такі дві науки як фізіологія і фізіогноміка, та пояснити людям, що чоловікам маскулінам для гармонізації своїх чоловічих паводків краще всього буде мати справи з дівчатами феменінами які немов як та вода охолоджують чоловічий вогонь який стає більш лояльним до світу і відданим своїй єдиній, а жінкам маскулінам дійсно варто мати справи з чоловіками феменінами які своїм запалом пристрасті будуть розігрівати чоловіків феменін своєю пристрастю до них власне через що такі чоловіки замість того щоб хворіти на всякі там простатити і аденоми та цистити будуть поряд із такими жінками себе справді відчувати справжніми чоловіками внаслідок чого і ті і інші люди з перевагою маскулінності/феменінності (як у чоловіків то так і у жінок) будуть жити в злагоді та гармонії і за законами Творця, де дійсно і жінка і чоловік є рівними у правах лиш у чоловіків маскулін спеціалізація буде до майстрування, організації, управління і т.п., а у чоловіків феменін до філософії, просвітлення, вищих знань. точно так же само аналогічно як і у жінок серед яких жінки з явними ознаками маскулінності запросто можуть виконувати аналогічні дії що і чоловіки маскуліни, так само як і жінки феменіни те саме що й чоловіки феменіни..

Тому ваше встановлення справидливості буде реалізоване лишень тоді коли люди все це не тільки лишень усвідомолять і скажуть що так дійсно це розумні і доволі мудрі речі, але ще й самі почнуть діяти відповідним чином і жити за Законами Творця або банальної фізіології людини, тобто Природи, в залежності хто кому поклоняється..

Як вам такий варіант просвітлення людства і встановлення у ньому справидливості???
І ще одне, якби там не було це для жінок образливим, але чи не могли би ви придивитися більш уважніше у дзеркало і сказати нам правду чи часом у вас немає помітних вусиків???

Щодо вус, нічого особистого!
Просто фізіологія є фізіологією і яскравим фактом цього є дане фото яке я просто не можу зрозуміти чого його на цьому сайті не визнають як за факт того, що це є для дівчини ознакою маскулінності, що у свою чергу лишень є притаманним переважно для логіко-сенсорних (для безграмотних уточню що також і сенсорно-логічним також) дівчат, і в меншій мірі тим у яких є лишень 1 логічна функція у Блоці Его, чи 1 сенсорна. Одним словом саїноніка якою обізвали фізіогноміку і водночас фізіологію таки дійсно рулить=Р

Ваша думка пані Зоріна, чи варто вам ця феменінна революція на цьому сайті і тим самим уподібнитися до наших повій Феменін, які є лишень соромом нашої нації. які також ще й у свою чергу в більшості самі є фізіологічно жінками маскулінами аніж феменінами якими вони про себе лишень так мнуть, замість того аби просто писати те що є насправді з приводу гендерної нерівності в сучасному суспільстві?)

Про всяк випадок, як що, що то пам"ятайте, я відношуся до хлопчиків верхнього ряду;)

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Якщо в жінки є здатність любити - вона не буде боротися за права якісь, а буде виховувати дітей, своїм прикладом, чесними людьми (а не конформістами, щоб потім їх же й пиляти за егоїзм, порушення прав жінок та інші слабкості).
Берегти звичаї, знати колискові, пишатися духовно розвинутими дітьми, які завжди захистять твої права - хіба це погано для жінки?
Щось вдосконалювати краще вміють чоловіки. Дівчата, в школі наприклад, ніколи не намагаються розуміти, вони вчать напам’ять, зубрять. Тому вони повинні зберігати надбання чоловіків і не заздрити та боротися.

VAKULA

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

П. Вакула, дякую. Стаття написана для жінок, бо саме вони сьогодні не бажають вникати в суть. Моя мета відкрити очі потужній силі жінки, яка і знати нічого не хоче, бо зневірена. Ми є різні серед обох статей, як талановиті і не дуже. Сталось так, що жінка пристосовується до життя, бере те, що залишиться, а я пропоную їм не спати, а діяти. В техніці чоловіки супер, то жінка туди і не пхається, удосконалюйте. А які надбання чоловіки зробили? Нема заздрощів, бо вже не перша цивілізація була знищена і починали з кам"яного віку. Високі технології не показник людяності, якщо не у тих руках і не той напрямок. Математику чи фізику чи хімію не визубриш, щоби робити рівняння.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Кожному своє, чоловік і жінка створюють сім'ю і йдуть разом взаємодоповнюючи та допомагаючи один одному. Проте в реальному житті рідко знайдеш ідилію.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Згідна п. Олег, дякую! Ми повинні разом діяти і порозумітися, що я і запропонувала. Хоч, якщо глибше розібратися, то влада суспільства повинна складатися з 3х рівнозначних частин. Бо нова генерація може перевершувати стару в поглядах і треба цьому дати дорогу. Тому кожний з 50% статевого розподілу віддає 15% для молоді. Так буде всім цікаво жити і брати участь у творенні

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

“озброєна різновидною зброєю” - оснащена різною зброєю...
Дана розмова ведеться від жіночої статі” - Цю розмову веде жінка ...
“парламент повинен складатися з половини жінок” - парламент повинен становити половину жінок
жінкам вноситься програма” - жінок програмують...
“Якість стоїть вище кількості”. - Якість має перевагу над кількістю.
“сестра Землі по заряду” - сестра Землі за зарядом ...

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Як каже народ, чоловік тримає один кут в хаті, а жінка — аж три. Жінка є берегинею сім'ї. Власне вона закладає духовну основу у власні діти. Тому дуже важливо, як Ви, Зоріно, пишете, яким є духовний вимір жінки. Високодуховна жінка, либонь, виховає подібних за духом нащадків, запалюючи їх бажанням вдосконалювати це життя згідно із законами Творця. Відповідний розвиток матиме й суспільство...
Проте сьогодні, на жаль, багато жінок добровільно зійшли із п'єдесталу богині — їм ця роль чужа — і стали на шлях пияцтва, лихослів'я, обману, марнославства... Як викоренити ці слабкості, що тягнуть суспільство до прірви? Так, мабуть, змалечку треба вчити дівчаток, що власне вони є продовжувачками роду й відповідальними перед Творцем за шлях, обраний їхніми нащадками, вони покликані запалити Божу іскру в серці кожного, хто стрічається на їхньому шляху, тобто відповідають за рівень божественності суспільства.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Оксана Лутчин каже:
Як викоренити ці слабкості, що тягнуть суспільство до прірви?

Перепрошую пані Оксано за цинізм, але гадаю, що Ольга Богомолець як "справжня богиня" якраз і є отим яскравим "взірцем" відповідей на ваше запитання..
Ну а якщо без підлості з мого боку, то тільки шляхом їхнього власного бажання можна позбутися того переліку слабкостей що тягнуть суспільство до прірви..
Адже наведу вам один цікавий і яскравий приклад, жили були у природі коти та собаки, і аж раптом на протязі кількох тисячоліть люди їх настільки зробили декоративними, що ці деякі створіння іноді подекуди навіть під самим носом не будуть ловити мишу, чи наприклад мати хороший нюх.. Це не стосується усіх домашніх котів і собак, але нині у житті бувають ось такі от з точки зору природи нещасні створіння. То, чи не нагадує вам ця аналогія дещо про сучасний стан людей не обов"язково суто конкретно самих жінок. але ще й чоловіків також (усього людства в загалом)????

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Альберту: Згідна з аналогією про котів і собак. Яскравим прикладом є манірна Європа, чи США, де дискредитований інститут “сім'ї”, де закон захищає одностатеві шлюби й таке інше — їхні собаки втратили нюх, а коти не ловлять мишей.
Справді, суспільство працює на “декорації”, а не на внутрішній розвиток людини як Божої сутності.
Наше завдання: зупинити процес перетворення суспільства на зажирілих котів і собак (перепрошую за вислів — така аналогія) та повернути його від “декоративного” розвитку до божественного і власне допомогти жінці якнайдостойніше підтримувати три кути в сім'ї, відповідно й у суспільстві. Тобто навчити жінку бути сильною, мудрою, люблячою... - уміння підніматися вгору й вести за собою інших!

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оксано! Внесла поправки ." чоловік тримає один кут в хаті, а жінка — аж три"- вдалий вислів і це так повинно бути і на планеті Земля.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

п. Альберте, Дякую, оце мені було весело з ваших висновків. Коли я сміюся, прошу завжди сприймати, як влучність і витонченість якихось фраз автора, що зачіпають якісь струни всередині. Це не є насмішка, а щире сприйняття і зацікавлений дружній контакт зі співбесідником.
Сподобалось: "Тим не менш, на мою думку ви лишень самі те і підтвердили, що не жіноча ця справа займатися таким речами." Тут не зрозуміло, які речі є не жіночі?
"...чи не могли би ви придивитися більш уважніше у дзеркало і сказати нам правду чи часом у вас немає помітних вусиків???" - Супер-вислів, тут я насміялась добре.
"Одним словом саїноніка якою обізвали фізіогноміку і водночас фізіологію таки рулить" - цілком з вами погоджуюсь. Це також є шрифт, бо Творець на землі прявленний у Всесиллі своєму, тобто повсюди.
Вам комплімент в тому, що вмієте жартівливо передати серйозні речі.
Стосовно революції Фемін, то я пишу про те, що починаю розуміти. Я навіть не вірю в те, що жінкам буде дана дорога, бо метастази глибокі. Я пропоную жінкам просто плюнути на руління чоловіка і робити свою дорогу, набуваючи знань. Жінки повинні заволодіти сферами впливу на знаннях, а не народжуваності дітей. Це примітивно думати, що її роль тільки родити.
Жінки з дітьми повинні створювати свої групи-школи, бо половина чоловіків є мастистими чужинцями-прибульцями, вони ненавидять Землю, і жінок, і дітей, і всіх. І не їхня вина в цьому, бо вони бороються за виживання як виду. Але до райського життя їм далеко, бо такі чоловіки постійно хочуть влади, через те їх просто можна шкодувати як менших наших братів- собачок. Але жінка кидається рятувати їх всякими шляхами, за що вони потім її і не цінять, бо вважають її своєю власністю, додатком. Фізична сила породила знецінення інтелекту, тому жінка нічого і не має, всім володіє Він.
Почитайте мою останню статтю про запліднення діви Марії. Все, що я пишу тут, прошу приймати це в світовому значенні, а не особисто і до наших славних героїв це найменш стосується.
Стосовно подружжя - тут я не підготовлена, як воно правильно формується. Ви є більший знаток цього.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
"Тим не менш, на мою думку ви лишень самі те і підтвердили, що не жіноча ця справа займатися таким речами." Тут не зрозуміло, які речі є не жіночі?

Дійсно не уточнив якими саме, отож виходить що з мого боку зауваження було не коректним.

Зоріна Небокрай каже:
"...чи не могли би ви придивитися більш уважніше у дзеркало і сказати нам правду чи часом у вас немає помітних вусиків???" - Супер-вислів, тут я насміялась добре.

=))

Зоріна Небокрай каже:
. Я пропоную жінкам просто плюнути на руління чоловіка і робити свою дорогу, набуваючи знань. Жінки повинні заволодіти сферами впливу на знаннях, а не народжуваності дітей.

А ось тут я вам якраз вже конкретно скажу, що на мою думку це не жіноча справа такими речами займатися.

Зоріна Небокрай каже:
Це примітивно думати, що її роль тільки родити.

Примітивно, зате природно;) хоча звісно що жінка має рівні права з чоловіком це сомо собою, просто чоловікам не дано народжувати а жінкам так)))

Зоріна Небокрай каже:
Жінки з дітьми повинні створювати свої групи-школи,

Можна і навіть треба такі групи-школи де дівчатка будуть научатися від жінок жіночності і всяких там відьмацьких премудростей;))

Зоріна Небокрай каже:
бо половина чоловіків є мастистими чужинцями-прибульцями, вони ненавидять Землю, і жінок, і дітей, і всіх. І не їхня вина в цьому, бо вони борються за виживання як виду.

Ось тут як на мене Серіал Візитери кілька ваших слів будуть якраз в самий раз.
А взагалі у даному питанні я далекий від вашої жіночої просвітленості(
Тому можете вважати, що я весь ваш у цьому питанні)

Зоріна Небокрай каже:
Почитайте мою останню статтю про запліднення діви Марії.

почитаю і відгукнуся.

Зоріна Небокрай каже:
Все, що я пишу тут, прошу приймати це в світовому значенні, а не особисто і до наших славних героїв це найменш стосується.

Та звісно що так воно і є.. ми ж свої люди як не як, хоч і з різними життєвими цінностями=((