Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 10

Притулок / Shelter / Убежище (2013)

Фільм трилер/жахи. Сюжет: впевнена в собі психоаналітик стикаєтсья з містичними жахливими явищами, що розбивають усі її наукові гіпотези, а за одне - і сім’ю. У свому жанрі "жах+містика" достойний екземпляр. Переглянути з укр.перекладом можна на FS.UA. Вразливим людям краще утриматись від перегляду!

Усі ідеї, форми, відчуття і думки існували до нас, будуть існувати після нас. "Свої" думки - це ті, які ми "зловили" і визначили як свої. У творчості, автор (композитор, художник, режисер, літератор) ловить і інтерпретує подубови, ліпить їх, виходить "авторський" продукт. В залежності від якості приймача, отримуємо рівень точності передачі. За звичай, прийом затуманений, інколи "перекручений". Якщо ж прийом чистий і хвилі високі - таких людей називають геніями.

Про те, що сучасне "мистецтво" виходить на давно забуті суспільством "побудови" з інформаційного поля Землі, ми вже неодноразово згадували. Дедалі більше творів, зазвичай у формі фантастики, нагадують нам минуле і "метафізику". Фільм "Прихисток"/"Притулок" не є яскравим представником, але він є у списку. Фільм мутний, некорисний. Але є "зацепки", які дозволяють запропонувати правильну інформацію:

1. "Прихисток" / "Прибежище" - цю назву використовують буддисти, в розумінні фундаменту життя. Для прикладу, прихистком може бути світоглядний ідеал, духовний вчитель, духовні брати або шлях розвитку, по якому іде людина. Для багатьох людей прихистком являютсья діти, телевізор/їжа/споживання.

2. Є один дух, душа і плоть, при народженні.

3. Якщо не дбати про душевність, захист тіла знижується - в тонкому тілі (душі) людини "оселяються" болячки. Оскільки більшість людей ототожнюють себе з душею (тонким тілом), вони вважають своїх "підселенців" своїми якостями, собою. Тонкі болячки при нагоді зміцнюються до такої міри, що людина починає хворіти плоттю.

4. Якщо не дбати про духовність, у тонке тіло можуть підселятись серйозніші гості, аніж болячки - духи, які мають свої душі. Відбувається існування двох або більше духів зі своїми душами в одній плоті. Психологи це називають роздвоєнням особистості. В одній людині можуть вміститись і десятки, хоча це рідкість. Це може бути привид, після смерті людського життя. Можуть бути демони, що ще гірше (існують класифікації різних традицій). За звичай, такі "підселенці" - це само-наказані духи(з душами), яким для реалізації бажань треба недостаючі ділянки душі. і плоть. От вони і лізуть туди, де є можливість "позичити душу і тіло". Якщо людина глибоко вірить в Бога, вона невразлива до них.

5. При перенесенні душі в інше тіло, пам’ять частково зникає, частково залишається. Навіть ту, що залишається, людина не здатна оглянути, так як душа неготова. При духовному розвитку, пам’ять минулого може прояснюватись.

6. Сучасна медицина підходить зі сторони витіснення з плоті. Релігія - зі сторони витіснення з душі. В ряді випадків, вилікувати людину "плотськими" методами неможливо, але душевними засобами - ще й як можливо. Цьому, і іншому сказаному вище, є емпіричні задокументовані підтвердження. Та й власний досвід і досвід знайомих..

7. Психіатрія не взмозі вилікувати справжнє роздвоєння особистості. Єдине - вона може "погасити" психіку так, що функціонування душ буде настільки слабким, що роздвоєння буде непомітним. Альтернатива: якщо угробити плоть людини, деяким духам там буде "нічого шукати", і вони залишать людину вспокої. Бо людина, в наслідок "активної терапії", вже буде не в змозі в свому житті будь-коли задовільнити бажання духу. Їм стає "не по дорозі".

8. Лікувати такі підселення краще в монастирях, у святців. Або ж інтенсивною справжньою душевною молитвою/роботою рідні + самого хворого/завантаженого. Дуже допомагає святий звук (що душевними вібраціями є на пограничній частоті з духовним світом). Звук з аудіо-запису також стає в нагоді, особливо при постійному безпаузному приміненні. Він, якщо не вижене болячку, то зробить її перебування в тілі не приємним. (це не жарт))

Людям в християнській вірі, можна ставити на постійне звучання це - studyty_-_blagoslovy_dushe_moya_gospoda.mp3 і молитись...

В ведичній культурі існує такий рецепт проти підселенців: слухати і по можливості співати Нарасімха кавача + ХареКрішна кавача (це не Махамантра) + Сур’я Намаскар/намасте.

В буддійській можна почати з "ом-мані-падме-хум". Далі - звернення до Махакали..

Будьмо здорові!

Наші інтереси: 

фільми

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарний аналіз. Фільм точно можна вже не дивитися. Не люблю фільми-жахів...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарний аналіз. Фільм точно можна вже не дивитися. Не люблю фільми-жахів...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Юрко Гірський.
0
Ще не підтримано

колись давно дивився, фільм сподобався. раджу подивитися, не такі то вже і жахи.

Накреслю свастику на хаті, і буду спати вже спокійно...