Зображення користувача Віктор Юрченко.
Віктор Юрченко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ПРИВІТАННЯ

Мої любі читачі, знову радий вітати Вас. Привіт всім хто йде істинною стежиною Світла й Радості. 

                                                    Вітання Шукачам!

                                                    Вітання Носіям!

                                                     Небесної  Істини!

                                                            -- Вітання Сходу!

                                                                              Духовний славень східних аріїв

Мої любі читачі, знову радий вітати Вас. Привіт всім хто йде істинною стежиною Світла й Радості. В одній із моїх минулих публікацій ми розглянули систему Тенгрі, за допомогою якої ми спроможні найтісніше налагодити контакт людини з світом природи нашої матінки Землі. І зупинялися на нашому особливому призначенні – спромогтися стати справжніми посередниками між Небом і Землею. Вивчивши і відчувши вплив стихій природи на себе і на Землю ми підійшли до виконання першої частини нашого завдання – з’єднатись з стихіями і Землею в тісний контакт. А також  навівши порядок в Храмі Господа – своєму тілі, за допомогою таких практик, як «Привітання сонцю» та сироїдіння, ми дійсно за своєю природою починаємо тяготіти до покращення провідності і сприйняття ефірних потоків Землі і Неба  і трансформуючи їх крізь себе наближуємося до цілі очищення Землі від негативу,  а за допомогою дихальної  практики «Анулома- вілома», являючись повноцінними провідниками, спроможні ще й підсилювати і поєднувати енергію Землі та Космосу. І тоді змога користуватися частиною цієї енергії дається нам як бонус ефіросприйняття – ефірозасвоєння. Починаючи з візуалізації (уяви), поступово приходить відчуття і гармонізація руху енергій в людській сутності: відчуваємо, як би в нас на вдиху знизу вихром вливається гарячий земний потік, а зверху вихреподібно нашаровується прохолодний космічний, іпосередині нашої сутності вони зливаються і дають світло, вивільняючись одним трансформованим власним потоком, котрий вихром виходячи з нашої середини живить Істиною все навколо. Тому що ми люди і є однією з спроможних до трансформації енергій Істин Буття і гайда тоді творити наше минуле і майбутнє в якості співтворця, оскільки ми стаємо спроможними, в розвитку, виходити за рамки часу і простору. В людині фактично земний і небесний початки поєднуючись запліднюють Зерно Істини з якого проростає нова Безмежність – наш власний вихороподібний потік і від кожного з нас залежить його сила.

Мої любі читачі, це і є основи небесно-магічної церкви, де храмом є не кам’яна будівля, а людське тіло з якого ми здатні виростити Нове Зерно Ра.

Щиро вітаю нас всіх з днем Боголюдини. Тепер піднімаймо вітрила і повний вперед.

               Радіємо разом,

                Моя триєдина

                Гарячо-холодна

                Арійська родина,

                За тіло,

                За Душу,

                За Світло Єдине,

                За Єдність народів

                В цім Світлі Однім.

                Брати мої й сестри,

                Усі Ми Такі.

Об’єднавшись  в єдиному світлі і Душею і тілом поступово трансформуємося в Боголюдей, адже наша природа єдина: Плоть, Душа, Дух, - Всесвіту. Істина перед нами і починається з нас. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Як би це Вас навчити розбивати текст на абзаци............ все більше б читачів було...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Як би це Вас навчити розбивати текст на абзаци............ все більше б читачів було...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Радіймо)

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик
...все більше б читачів було...
А я запитую про практиків....? Чи існують в нашій "Церкві" системи духовного розвитку, із яких кожна людина змогла б вибрати, те , що їй близьке , адже ми всі різні. Адже, щоб створити омріяну державу, одних лише прочитувань замало. Бо кожна людина в державі повинна бути духовною сутністю, тому потрібні бути духовні практики, по яких можна було б отримати настанови від Знавців.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода