Заборона діє на низькозбагачений уран, вироблений у Росії, що становить на сьогодні 20%. Москва заробляє на цьому близько $1 млрд на рік. 2023 року Росія заробила на постачаннях урану $1,2 млрд доларів, що на 43% більше, ніж 2022 року.
В ангарі на заході України десятки робітників у захисному одязі формують склопластикову сітку і збирають з неї потужну зброю – безпілотники дальнього радіуса дії. Щоб задовольнити попит, в Україні з'явилися стартапи-виробники дронів, які пропонують цілу низку моделей.
Під Києвом будують завод з виробництва безпілотників Bayraktar, на якому будуть працювати близько 500 робітників. А найбільший німецький виробник зброї Rheinmetall будує в Україні чотири заводи.
Українські безпілотники атакували Рязанський нафтопереробний завод у Росії в ніч на 1 травня уразили. Ще однією спецоперацією ГУР була й атака на НПЗ у Воронезькій області РФ.
Такі заходи є частиною російського плану з витіснення українців з прифронтових ділянок, що є складовою геноциду українського населення. Російські окупанти планують зміну демографічного складу окупованого Півдня та Сходу України. Окупанти вивільняють домівки та квартири для розміщення працівників російських адміністрацій та росіян, що бажають переїхати в українські населені пункти.
Пророк інтелісів з самого початку припустився фатальної логічної помилки. Після неї все, що він робив, було помилковим і деструктивним. Але не все так погано. Люди можуть навчатися на чужих помилках.
Вгору просування - без краплі вагання!
Іноді виникають ситуації, коли після етапу швидкого оздоровлення починається різке гальмування. Це означає, що настав час відкривати для себе нові можливості.