Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Реклама - зручний спосіб заявити про свій товар

Зовнішня реклама на транспорті - зручний спосіб просування бренду.

Безліч потенційних клієнтів можливо і скористалися б послугами вашої компанії або придбали б ваш товар, але без добре налагодженої комунікації вони про вас просто не дізнаються. Тому, щоб розмістити інформацію про ваш бренд в маршрутних таксі, в міському транспорті або навіть в поїздах різного призначення, варто знайти підходяще агентство, яке надає подібні послуги. Наприклад, рекламне агентство "Trans City", яке вже більше семи років є одним з основних офіційних операторів транзитної реклами в Києві і по Україні.

Агенти "Trans City" співпрацюють з усіма транспортними компаніями України, що робить їх рекламні послуги найбільш ефективними. Кожному бізнес-клієнту компанія пропонує перелік різних послуг в залежності від побажання замовника. Інформація про бренд може бути розміщена на наклейках в салонах маршрутних таксі, муніципального транспорту, в поїздах (включаючи Інтерсіті+) і електричках. Реклама може бути також розміщена на спинках сидінь в спеціальних прозорих чохлах. Ще одним популярним рішенням є банерні розтяжки з інформацією про бренд в маршрутках або міському транспорті. Крім того, можна замовити і брендування громадського транспорту цілком, розмістивши зовнішню рекламу на автомобілі, тролейбусі або трамваї. З більш детальною інформацією про кожен вид реклами і розцінками агентства можна ознайомитися на сайті http://transcity.com.ua/.

Ще один плюс агентства "Trans City" - це індивідуальна розробка адресної програми розміщення транзитної реклами. Такий підхід забезпечує найбільш ефективне просування бренду, доносячи необхідну інформацію цільовим аудиторіям або іншим потенційним клієнтам.

 

Наші інтереси: 

:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Питання до адміністрації: "Скільки кореспондентів має розсилка "Ранкової пошти"?"

Коментарі

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Питання до адміністрації: "Скільки кореспондентів має розсилка "Ранкової пошти"?"