Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Різниця потенціалів при зустрічі

Якщо у людини велика концентрація внутрішньої енергії, це проявляєтсья. Завжди. Незалежно від того бруд це, пристрасть чи святість.
Якщо зустрічаються люди з великою різницею - це завжди проявляєтсья. Завжди. Але по різному.

це демо-версія матеріалу

Деякі фільми показують алегорію, показують якісь явища, затрогують питання. Це ж не означає що там "істина в останній інстанції". Зазвичай реальність там перекручена або перекручена до навпаки. В кращому випадку викривлена. "Частоти" - щось середнє між кращим і звичайним випадком. )

Якщо у людини велика концентрація внутрішньої енергії, це проявляєтсья. Завжди. Незалежно від того бруд це, пристрасть чи святість.
Якщо зустрічаються люди з великою різницею - це завжди проявляєтсья. Завжди. Але по різному. Чому і як - довга тема.


Люди при контакті завжди обмінюються. Усім. Починаючи від часу кінчаючи долею. Енергією, в тому числі. Контакт означає обмін. Зазвичай маємо процес "устаканення" сполучених посудин. не на 100% урівнення, але передача від більш насичченого меншому. Це стосуєтсья і бруду. Потенціал поширює навкого себе відповідний "шарм", ілюмінує. В результаті виграє стабільніший, сильніший потенціал, або співнасиччуються, якщо між ними невелика якісна різниця.

Коли потенціал дуже великий, ефект від контакту іде раніше самої фізичної зустрічі. Відчутний і помітний. Завжди.  В залежності від внутрішнього стану другого учасника/ів, попередня реакція різна. Так, перед зустріччю з святими чи надзвичайно чистими істомами, негнучка забруднена людина отримує порцію елементарного очищення у вигляді розладу травлення, очищення на міжклітинному рівні - температура.. Можливі причиннонаслідкові "зведення дебета з кредитом" - щось непотрібне поламалось чи вкрали несправедливо отримане.. Це при малій гнучкості. Продовжувати варіанти ситуацій не будемо - це займе багато часу. При зустрічі з протилежно великими брудним потенціалом звичайна людина починає отримувати негаразди ще до зустрічі. менш - під час. малим - тільки після.

Очищення означає позбуття того, що не відповідає Чистому шляху. Для багатьох - шляху до Бога. Це позбування зайвостей, баласту, викривлень і "поломок" на різних рівнях - і в душі(дусі) і в тонкому та грубому тілах.

Відповіді на питання "а в чому вимірюється насичченість потенціалу, і як вимірювати" у мене немає. Це відчуваєтсья сенсорно тими, хто відчуває. Якщо потенціал великий - навіть менш чутливі "фіксують хвилю". Це як з приладами. Якщо сигнал потужний, то і самий поганенький приймач реагує. Якщо приймач якісний, добре налаштований - він приймає навіть самий віддалений і слабкий сигнал. Так і з тонкими тілами. Але можемо взяти дуже примітивну і умовну систему, зате яку можна виміряти вже, сьогодні і точно до циферки. Це біополе навколо людини, різних пластів частот. Такі прилади вже є. Чим більше/далі "валить" - тим потужніше. Вимірювати або в напрузі біля відповідних центрів, або відстань від об"єкту до точки де сенсор починає ловити хвилі - тоді в сантиметрах. Є ще грубіший і примітивніший метод: фотографувати ауру (світіння/ілюмінація першої-другої оболонок тонгого тіла). і визначати "по картинці", кому свербить виміряти - можна брати відстань ілюмінації а ще краще її площу з картинок. Усе це стосуєтсья тільки кількісного вимірювання і то все рівно буде тільки приблизна "картинка для першого враження". Поки що, неможливо виміряти дійсно якісні показники приладами. Я про такі не чув. Залізо поки що не фіксує відтінків любові до Бога чи оточуючих. Чи жаги духу до життя. Особливо реальний показник, а не моментне коливання. Цим питанням "озавданювались" монахи-схимники, вони прийшли до розрізняння на основі того, що бачили. В темряві світиться. Чи в приміщенні святістю пахне. З іншої сторони "вхідними" спостереженнями - скільки їжі потрібно людині для життя, скільки треба годин сну, скільки одягу і т.д. Повторюсь - це класичні спостереження і оцінка від монахів. Джерело - афонські житія і тексти.   Над питанням вимірювання треба добре думати. І думати тим, хто має на це потенціал. ))

Коли енергії валом, концентрація величезна. То напруга передається на об"єкти довкола. На людей і предмети. Насиччуються.

Якщо якісно - пристрасна, то  простір навколо такого потенціалу "ковбасить". Якщо поряд відмінний резонуючий потенціал - б"ється посуд, падають/спотикаютсья інші люди поруч. Може глючити світло (при певній умові).

Наші інтереси: 

метафізика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи