Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Росія намагається змінити демографічний склад населення на тимчасово окупованих нею територіях

Категорія:

Світ:

Кількість мігрантів з Азії на українських тимчасово окупованих територіях (ТОТ) перевищила 100 тисяч. Такий масовий заїзд мігрантів вже спровокував погіршення кримінальної ситуації.

В межах політики заміни корінного населення, російські загарбники завозять на ТОТ мігрантів з Центральної Азії. Їхня загальна кількість на ТОТ вже перевищила 100 тисяч осіб, повідомляє Центр національного спротиву.

Більшість з них працює на будівництві, але надалі росіяни планують їх мобілізувати в обмін на отримання громадянства.

Такий масовий заїзд мігрантів вже спровокував погіршення кримінальної ситуації й закликів до створення етнічних злочинних угруповань. За допомогою організованих злочинних угрупувань росіяни намагаються покращити контрольованість регіону, який їм не належить.

Центр національного спротиву закликає повідомляти про тих, хто чинить тиск на українців й служить ворогу. Повідомити можна у Спротив.Бот.

Ми писали весною цього року, що до Маріуполя завезли 40 тисяч "росіян".

Наші інтереси: 

Розуміємо небезпеку того, що держава-агресор під назвою РФ діє звичними методами СРСР – перемішати усі нації та народності, щоб на своїх територіях корінні народи були у меншості.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи