Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руйнування сім'ї - руйнування нації

Без зайвих пояснень зрозуміло, що самим вигнанням іммігрантів з Європи проблеми Білої раси вирішити не можливо. Важливою є політика сприяння традиційній сім’ї та материнству.

А до чого призводить ліберальна політика ми можемо переконатись переглянувши останні дані з „найтолерантнішої” країни Європи – Німеччини. Лише 39 відсотків мешканців Німеччини є сімейними людьми. Причому сім'єю німецькі статисти що надали звіт, вважають батьків або батька хоча б з однією неповнолітньою дитиною.

При цьому, батьки зовсім не обов'язково мають бути одруженим чоловіком і дружиною. За сім'ю вважаються і нерозписаний чоловік і жінка, а також пари педерастів чи лісбіянок. Головний критерій - наявність дітей, за яких вони несуть відповідальність і отримують, за певних умов, допомогу від держави.

Також варто зазначити, що було що частка етнічних німців (а не турків, арабів чи негрів) серед цих 39% ще менша.

Представлений 28 листопада в Берліні "сімейний портрет в сучасному німецькому інтер’єрі" підтверджує загальну тенденцію,що намітилась ще кілька років тому - сім'ями живуть в Германії все менше людей і, при цьому, швидко зростає частка нетрадиційних сімейних форм. Особливо швидко наступають зміни на нових федеральних землях, тобто - в колишній НДР.

"В цілому, на нових федеральних землях, включаючи Берлін, тільки третина населення живе сім'ями, - відзначив президент Федерального статистичного відомства Вальтер Радемахер. – Причому, впадає в очі швидкість сімейного розпаду. Якщо десять років тому в Мекленбурзі - Передній Померанії ще майже половина жителів була сімейною, то тепер їх залишилося тільки 34 відсотки".

До кінця 2006 року, статисти налічили в Німеччині 8 мільйонів 800 тисяч сімей, що відповідають їх критеріям. Проте, в цьому загальному числі істотно змінилося співвідношення традиційних і так званих „нетрадиційних” сімей (тобто фактично самотніх людей з дітьми, а також пар збоченців). "В той час як частка традиційних сімей, тобто одруженого тата і мами з неповнолітніми дітьми, скорочується, постійно росте відсоток альтернативних форм сімейного життя, де діти ростуть або з батьком-одинаком, в одностатевому шлюбі, або взагалі з нерозписаними батьками", - підкреслив Радемахер. За десять років частка таких збочених сімей в Німеччині зросла на 30 відсотків і досягла 2 мільйонів 300 тисяч. Законодавець нової сімейної моди – морально-розкладений Берлін. В 2006 року не властиві для звичаєвого білого європейського суспільства форми сумісного життя складали майже половину всіх берлінських сімей, - повідомила головна статистка країни. - Таким чином, ця частка була в Берліні найбільшою з усіх федеративних земель". В середньому в колишній НДР більше 40 відсотків сімей з дітьми практикують так зв. „нові” форми сумісного життя і виховання підростаючого покоління. Останнім бастіоном німецької консервативної сім’ї є земля Баден-Вюртемберг, на далекому південному заході Німеччини. Там 80 відсотків всіх сімей - традиційні. Ще одна нова загальногерманська тенденція - скорочення числа дітей, зростаючих в сім'ї, що є наслідком падіння народжуваності (зауважимо, виключно серед корінного білого населення).

Більш ніж в половині всіх німецьких сімей батьки виховують тільки одну дитину. У 36 відсотків - двоє нащадків. І лише у 11 відсотків сімей - троє і більше дітей. У свою чергу, німецькі діти все частіше виховуються в неповних сім'ях - або з матір”ю, або з батьком-одинаком. Таких неповних сімей в Німеччині, які також відносяться до категорії альтернативних, тепер вісімнадцять відсотків. А десять років тому, було чотирнадцять відсотків.

Від аналітичної служби УНТП: Зазначимо, що періодом найстабільнішого кількісного зростання німецької нації за минуло сторіччя, був період з 1933 по 1944 роки, тобто роки правління в країні націонал-соціалістів. З середини 1945 в Німеччині, як у всій Західній Європі правлять ліберали, традиційні цінності знищуються, а відповідно і кількість корінного білого населення зменшується. То ж нехай кожен сам зробить висновки з цього промовистого факту.

Ярема Галайда, УНТП

----------------------------------------------------

В тему:

Населення України продовжує вимирати

Підривне TV: «Розлучайтеся, нам не потрібні міцні сім’ї!»

Олег Скрипка: Не треба вводити танки – достатньо ввімкнути ТБ, яке спрямоване проти нації

Алкоголь та фальсифікація історії ефективніші за літаки чи ракети

Євгеніка для України

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи