Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Rzeczpospolita»: Путін корумпує Європу

Спецтема:

Стратегічна мета Путіна полягає у прищепленні в ЄС російських корупційних стандартів, пише політик Павел Залєвський. Плани Путіна не обмежуються Україною, він усвідомлює, що економічний інтерес можна реалізувати тільки з Європейським Союзом.

На переконання Залєвського, «реалізація європейських інтересів вимагає того, щоб визнати простий факт – проект залучення Росії до ЄС (тобто прийняття Москвою європейських стандартів) і зміцнення економічних зв’язків банкрутував».

Тому треба обрати іншу стратегію. Ключем до неї є зрозуміння суті внутрішньої політики Росії та інтресів. А суть можна описати одним словом – «корупція».

Як пише польський політик, плани Путіна не обмежуються до України, він має свідомість, що економічний інтерес можна реалізувати тільки з Європейським Союзом, тому «стратегічна мета Путіна полягає у прищепленні в ЄС російських корупційних стандартів». Тому Путін купує таких політиків, як Герхард Шредер, фінансово підтримує антиєвропейські партії – Народний фронт у Франції, Сирізу в Греції, UKIP (Партію незалежності об’єднаного королівства) у Великобританії, тому підкупляє газовими контрактами менші країни, наприклад, Угорщину, Австрію, Болгарію.

«Ця політика має на меті поділ Європейського Союзу (...). Путін нищить реальну конкуренцію і впливає на рішення лідерів окремих держав (...). На жаль, ефекти цих дій бачимо у євросоюзній політиці, котра стала заручником пов’язаних із Москвою концернів та груп інтересів». На переконання Павела Залєвського, одним із елементів стратегії захисту євросоюзних стандартів повинна бути підтримка для Укарїни. «Якщо ми підписали з Києвом угоду про асоціацію, то треба її втілювати в життя», - читаємо на шпальтах газети «Rzeczpospolita». 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи