Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 62
  • Переглядів: 66

Сенс безсенсових виборів. Путін хоче показати, що населення Росії підтримує війну

Категорія:

Проводячи ці абсурдні вибори, Путін насправді вирішує відразу кілька завдань. По-перше, він показує правлячій групі, своєму оточенню, що їм не слід сподіватися на Наступника або на еволюцію і політичний транзит режиму абсолютної влади Путіна. Влада в Росії, як і війна проти України, залишається в руках Путіна до його смерті.

24031602.jpg

Фото: Depositphotos

По-друге, вічні перевибори до 2036 року – це плебісцит його війни з Україною. Путін хоче показати, що населення Росії підтримує війну, а не відкидає її. Люди готові й далі терпіти та жертвувати своїми життями заради агресивних планів Путіна, пише політолог Віктор Небоженко.

По-третє, рутина фальшивих перевиборів Путіна збігається зі страшною рутиною війни та свідчить про згасання політичного життя в Росії. Водночас проведення формальних перевиборів на безальтернативній основі під час реальної війни створює ілюзію нормальності політичного життя в Росії.

Перманентна уповільнена війна стає нормою життя російської держави. Ба більше, одразу після цих формальних виборів путінська пропаганда доводитиме, що ці вибори в Росії – приклад демократії під час війни, а от Україна ніяк не може зважитися на такі самі вибори під час війни. Ця демагогія буде центром кремлівських ІПСО протягом усього року.

По-четверте, Путін відучує громадян Росії від виборів як форми політики й способу легітимації його абсолютної влади.

Росія повертається до свого природного стану – психопатичної диктатури: Популяція російських орків та її структура: психопати, соціопати, гопники та зомбі (+аудіо)

 

Наші інтереси: 

Росія впевнено перетворюється на заповідник психопатів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи