Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває

Світ:

Серед щеплених дітей здорових нема. Усі, кого щепили, так чи інакше хворіють. 99% із них мають алергію та дисбактеріоз. Дитині до 17 років нині роблять 22 чи 23 щеплення. У кров, окрім інородного білка, вводять іще й хворобу. Матеріал для вакцини часто вирощено на ембріонах і тканинах тварин, на тканинах убитих під час абортів людських ембріонів (як на це дивиться Церква?), з додаванням страшної “хімії” (ртуті, формальдегіду, фенолу, алюмінію). 

Про це в інтерв'ю сайту Сім'я розповіла Лариса Дегтярьова, голова обласного товариства гомеопатів.

Як після цього почуватиметься дитина? Достатня кількість досліджень довела, що ці речовини шкідливі для організму і є причиною важких хвороб. Основний закон медицини: якщо не можеш вилікувати, не нашкодь.

До речі, більшість лікарів не роблять щеплень своїм дітям, але мовчать про це.

Я 22 роки працюю практикуючим лікарем. Часто приходять пацієнти, в яких після вакцинації виникли різні ускладнення. Кожен поважний біолог підтвердить, що зроблені дітям щеплення ушкоджують клітини імунної системи. Такого погляду дотримується чимало наших медиків. Але не всі воліють говорити про це вголос.

– На підставі чого ви зробили висновок, що вакцинація тільки шкодить дитячому організму?

– Гомеопатія – наука, яка змушує аналізувати, іноді до “сьомого коліна”. Мені доводиться аналізувати життя своїх пацієнтів, щоб зрозуміти де й коли заклалася та чи інша недуга, з’ясувати причину її виникнення. Часто спільно з пацієнтом доходимо висновку, що стан здоров’я значно погіршав після проведення щеплень. У мене доволі багато хворих, яким почали дошкуляти часті ангіни, алергія, запалення легень, суглобів тощо саме після щеплення проти дифтерії.

За останні 2,5 року я зібрала низку заяв матерів (колись їх опублікую), в яких вони розповідають про ускладнення, що виникли в дітей після вакцинації. Особливо великий відсоток ускладнень – це психічні захворювання. Після щеплень розвивається аутизм, епілепсія, а вона веде до розумової відсталості. Таких дітей мені доводиться лікувати.

– Але щеплення проводять не лише в Україні, а й у країнах Європи, США, загалом у всьому світі...

– Почнімо з того, що у країнах ЄС дітей віком до півроку взагалі не вакцинують. БЦЖ (проти туберкульозу) не робить жодна країна Заходу, лише Україна, Росія та Білорусь. Коли роблять БЦЖ, то у кров дитини, яка щойно народилася, вводять живу мікобактерію туберкульозу. Якщо така дитина потрапляє в певні умови: погане харчування, хронічна інфекція тощо, – вона починає хворіти. Проаналізуйте: в нас усі щеплені проти туберкульозу. Чому ж тоді на цю недугу хворіє половина країни? Росія місяць тому відмовилася від щеплення проти гепатиту В. І, на відміну від України, ухвалила закон про матеріальне відшкодування наслідків потерпілим від вакцинації, що, до речі, роблять у всіх розвинених країнах.

Головне ж – на Заході батьків обов’язково попереджають про ускладнення, які можуть виникнути після вакцинації. А вони є, причому перелік доволі великий. Чому б, скажімо, в медичних закладах, в яких дітям проводять щеплення, не вивісити на видному місці перелік можливих ускладнень? Адже після них може виникнути анафілактичний шок, колапс, енцефаліт, енцефалопатія, серозний менінгіт, епілепсія, гострий міокардит, гострий нефрит, хвороби сполучних тканин (ревматизм) тощо. Навіть раптова смерть.

Перелік можливих ускладнень є в наказі МОЗ №48 і в інструкціях до вакцин. Лікарі зобов’язані повідомити батьків про них, але ніколи не підуть на це, бо батьки взагалі відмовляться від щеплень.

– Але як тоді протистояти інфекційним захворюванням? Свого часу лише завдяки вакцинації вдалося зупинити, скажімо, епідемію віспи та деякі інші захворювання?

– Неправда. Тоді вакцинували далеко не всіх людей. А щеплення від віспи скасували не тому, що недуга відступила, а тому, що після нього виникали важкі ускладнення. Віспа ж зовсім не зникла, вона десь є у країнах “третього світу”.

Видатний французький учений, доктор медичних наук Луї Броуер довів, що факти на користь вакцинації підробили. Він докладно описує це у своїй книзі “Фармацевтична та продовольча мафія”. Інфекції були й будуть, людство з ними живе. Колись була холера, чума, до речі, від них не робили щеплень, але вони також відступили. Зараз є СНІД, “пташиний грип” і деякі інші нові захворювання. Нереально позбавити людство від усіх хвороб.

У який спосіб захищати дітей? Народжувати їх здоровими, планувати народження дитини, нормально харчуватися, не вживати хімічних ліків, гормональних препаратів, вести здоровий спосіб життя й не робити щеплень. А такі дитячі захворювання, як кір, краснуха, свинка, вітрянка – вони заплановані в життєвому циклі людей. Діти хворіють на них вибірково, й ті, які перехворіли, є більш імуносильними. Існує думка, що діти, які перенесли кашлюк чи кір, ніколи не хворіють на туберкульоз.

Нещодавно я бачила інтерв’ю з Тоні Блером, колишнім прем’єром Великобританії. Може, не всі знають, але він – власник великих фармацевтичних компаній, зокрема й тих, які виробляють вакцини. Одна журналістка запитала, чи робить пан Блер щеплення своїм чотирьом дітям. Він викрутився, вдав, ніби не почув цього запитання. Але журналістка виявилася наполегливою й запитала вдруге. “То приватна справа нашої сім’ї”, – відповів він коротко. Як гадаєте, чому не відповів відверто?

– Однак дітей, яким не робили щеплення, не візьмуть у дитячий садок, бо боятимуться, що вони хворітимуть і заражатимуть інших. Виникнуть проблеми й тоді, коли доведеться йти до школи чи вступати до вищого навчального закладу, адже всюди вимагають довідки про проведення щеплень...

– Щоб захищати свою дитину, треба мати характер і знати свої права. А якщо виникне така ситуація, звертатися до суду. До речі, половина довідок про щеплення – куплені. Перед тим, як зробити щеплення дитині, лікарі мають запитати дозволу батьків. Без їхньої згоди не те що вакцинацію, навіть аналіз крові взяти не можна. У Львові вже почали запитувати, оскільки батьки скаржилися, а в районах – ні. Дітям кажуть: якщо не погодишся на щеплення, відрахуємо зі школи, студентам – не допустимо до заліку. До мене приходять батьки й розповідають про це. Однак це протиправні дії, їх можна оскаржити в суді. Наприклад, Росія ще 2000 року скасувала постанову про заборону приймати в дитячі дошкільні заклади та школи дітей, яким не проводили щеплення. А Україна, на жаль, і досі тупцює на місці.

– Ларисо Миколаївно, даруйте за відвертість, чому ви йдете проти всіх і говорите про такі речі?

– Потрібно жити не за законами, а за сумлінням. Говорю про це, тому що в мене болить душа за наших дітей. Щеплення, гормони, антибіотики. Що буде з нами через 50 років? Не треба буде третьої світової.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я не лікар, але мені завжди здавалося, що механізм вакцинації такий: людині вводять "ослаблені" або "вбиті" віруси, на які організм виробляє антитіла. Людина хворіє, але в легкій формі, й після цього зберігає імунітет. Чому ж зараз люди вмирають після щеплень? Імунітет настільки слабкий, що не може перенести навіть легку форму захворювання?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я не лікар, але мені завжди здавалося, що механізм вакцинації такий: людині вводять "ослаблені" або "вбиті" віруси, на які організм виробляє антитіла. Людина хворіє, але в легкій формі, й після цього зберігає імунітет. Чому ж зараз люди вмирають після щеплень? Імунітет настільки слабкий, що не може перенести навіть легку форму захворювання?

Поки дихаю - сподіваюсь!