Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шпигуни і зрадники продовжують знищувати Українську армію!

Світ:

США нададуть Україні допомогу в ліквідації оперативно-тактичних ракетних комплексів «Скад».

Сьогодні у Києві тимчасово виконуючий обов’язки міністра оборони України Валерій Іващенко і тимчасовий повірений у справах Посольства США в Україні Джеймс Петтіт підписали Меморандум про порозуміння між Міноборони України та Державним департаментом США про допомогу у ліквідації та демілітаризації ракетних комплексів «Скад» і обладнання, матеріалів та компонентів ракетного палива, що входять до їх складу.

Як наголосив після підписання документу В.Іващенко, ліквідація оперативно-тактичних ракетних комплексів «Скад», які ще залишилися на озброєнні у Збройних силах України, є черговим етапом реалізації програми Спільного зменшення загрози, що здійснюється за технічної та фінансової допомоги уряду США.

«Україна продовжує виконувати свої зовнішньополітичні зобов’язання щодо позбавлення зброї масового знищення», - сказав т.в.о. міністра оборони.

За словами В.Іващенка, оперативно-тактичний ракетний комплекс «Скад» створювався як можливий носій ядерної зброї.

«Дуже важливо (ліквідувати комплекси «Скад»), і ми вдячні уряду США за постійну ефективну і дружню допомогу», - підкреслив В.Іващенко.

Слід зазначити, що на сьогодні у складі Збройних сил України залишилася одна ракетна бригада, на озброєнні якої є оперативно-тактичні ракетні комплекси «Скад».

Після ліквідації цієї ракетної оперативно-тактичної зброї в Україні взагалі не залишиться ракетних комплексів такого класу, що матиме негативний вплив на рівень забезпечення національної безпеки і оборони держави.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи