Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Штучні віруси: SARS плюс AIDS

На закритому семінарі, проведеному з ініціативи ЦРУ, американські вчені попередили управління про тe, що незабаром на Землі з’явиться принципово нова біологічна зброя, повідомляє AFP.

Як повідомляється у доповіді ЦРУ, “ефекти штучних вірусів та бактерій можуть за складністю переважати будь-яке з відомих на сьогодні захворювань”. За прогнозами американських вчених, такі збудники з’являться вже за 10 років.

Нова біологічна зброя зможе діяти дуже вибірково – вражати тільки людей з певним генетичним кодом. Крім того, з’явиться можливість створювати віруси “уповільненої дії”. Наприклад, як повідомляється у доповіді, при зараженні у людини виникають симптоми простудного захворювання, а при взаємодії з певними ліками наступає смерть.

Інші види бактеріологічної зброї зможуть протистояти усім видам антибіотиків та викликати смертельну реакцію імунної системи.

Окрім того, як заявили вчені, нові віруси та бактерії не можна буде виявити традиційними методами. (Mednovosti.ru)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи