Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сікорський: Київ здався, а Європа відступила

Застосування сили та російське вторгнення змусили Київ та Брюссель здатися та відступити, заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський під час урочистого відкриття нового будинку польського консульства в Лондоні.

Аргумент сили буває ефективним у міжнародних стосунках, що є підставою для побоювань, сказав Радослав Сікорський. 

На запитання про ситуацію в Україні на тему амністії для проросійських терористів та планів признання спеціального статусу деяким регіонам Донбасу, підконтрольних терористам, Сікорський відповів, що влада у Києві та Євросоюз піддалися аргументові сили:

«Вочевидь Київ здався, бо хотів повернути обидва регіони, на що мав право, однак, не зміг цього зробити через російське вторгнення. Відступив також і ЄС, оскільки ще кілька місяців там стверджували, що питання Угоди про асоціацію з Україною має двосторонній характер».

За словами міністра, відтермінування більше, аніж на рік Угоди про вільну торгівлю не означає, що українці мають підстави сповільнити роботу над реформуванням економіки, а навпаки – повинні докласти більше зусиль, аби економіка була готова до скасування мит і стала більш конкурентоспроможною. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи