Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Сорокарічна українка стала Місіс Планета-2015. ФОТО

40-річна харків'янка Олена Маньякова завоювала абсолютну перемогу на конкурсі "Місіс Планета-2015", фінал якого відбувся в Болгарії. Їй присудили титул "Mrs. Planet 2015- gran prix".

Цього року в конкурсі взяли участь такі країни, як Україна, Австралія, Сінгапур, Латвія, Малайзія, Росія, Нігерія, Польща, Болгарія, Південна Африка та інші.

При оцінюванні учасниць журі звертали увагу не тільки на зовнішні дані, але й на особисті досягнення у сфері кар'єри, сім'ї та благодійної діяльності. В рамках конкурсу пройшли вечірка знайомств, інтерв'ю з журі, Fashion-show, презентація номерів талантів.



Олена Маньякова отримала дві освіти за спеціальностями кондитер і менеджер з персоналу. Сім'я Олени займає активну соціальну позицію: всі разом подорожують, займаються дайвінгом, парашутним спортом, допомагають місцевій школі з технічним і освітнім оснащенням.

Маньякова регулярно дає безкоштовні майстер-класи талановитим дітям, допомагає їм у підготовці до різних конкурсів і фестивалів, успішно виховує свою 11-річну дочку, є її тренером і вже 20 років у щасливому шлюбі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи