Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сироїдіння і вегетаріанство ВООЗ внесла до списку психічних розладів

Всесвітня організація охорони здоров’я розширила список розладів і психічних захворювань, що підлягають лікуванню лікарем-психіатром. Сироїдіння і вегетаріанство включені до групи розладу звичок і потягів F63.8. Минулого року до нового реєстру хвороб було внесено кохання під шифром F63.9. А гомосексуалізм було виключено зі списку психічних розладів.
Одним із аргументів рішення зарахувати ці дієти до захворювання для лікарів стала звістка, що в Іспанії в місті Малага сім’я сироїдів начебто довела своїх дітей до коми суворою дієтою, врятувати дітей ледве вдалося завдяки сусідам, які вчасно викликали “швидку”. Батьки дітей були відправлені на примусове лікування до психіатричної клініки і позбавлені права бачитися з дітьми.

Подібні випадки були і в Росії. Так, в Оренбургу відразу у двох сімей-сироїдів органи опіки були вимушені забрати дітей до дитячого будинку. Причиною тому став крайній ступінь виснаження малюків, раціон яких складався лише з рослинної їжі.

Проте Американська асоціація дієтологів не розділяє такої радикальної думки ВООЗ, оскільки при правильно збалансованій дієті вегетаріанство може принести користь для здоров`я і дати організму всі необхідні елементи.

Як про психічний розлад давно говорять про орторексію. Так називається патологічна пристрасть до здорового способу життя, коли людина переступає межу розумного.

Разом з тим, російський портал «Медвести» відзначає, що минулого року до нового реєстру хвороб було внесено кохання під шифром F63.9. А гомосексуалізм було виключено зі списку психічних розладів.

Коментар НО:

Нарешті Всесвітня Організація Охорони Збочень показала свій сатанинський оскал. Боротьба дітей диявола проти здорового харчування - це сигнал дітям Божим, що ми на вірному шляху. Хай живе вегетаріанство!


В тему:

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Експерти ПАРЄ: пандемії грипу AH1N1 не було

Світоглядні основи вакцинації

Starbucks відкрила фреш-бар, орієнтуючись на споживачів здорового харчування

Перше чудо Ісуса Хреста: звільнення від алкоголю

Жива і мертва вода (до реалій інформаційної війни)

Тотальна війна

Етногенез-IV, або що таке Арійський Стандарт

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи