Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерастична агрономія суспільства

Категорія:

1) Висмикувати бур’яни – це фашизм! Не можна вбивати бур’яни лише за те, що у них листя іншої форми, плоди іншого кольору! Навіщо на городі працювали наші діди? Щоб потім рослини ділили за сортами?

2) Рослини – всі різні, всі рівні! Багатство городу – в його різноманітності і гостинності!

3) Ти що, хочеш, щоб твій город скоротився до розмірів кільця довкола опудала? Наш город став великим лише завдяки бур’янам, тому що кожному бур’яну знаходилося місце на грядках.

4) Дайте визначення, що вважати полуницею! Пошкреби полуницю – знайдеш бур’ян. Жодної полуниці не існує, це гібрид монгольських і фінських бур’янів.

5) Немає поганих видів – є погані екземпляри. Не можна судити про всі бур’яни за окремими представниками роду. У мене є декілька знайомих бур’янів – дуже красиві і добрі рослини!

6) Є ще полуничний пирій, полунична осока, полуничний чортополох. Вони всі ввібрали в себе культурні соки полуничної грядки і тому по праву зростають в цьому місці, демонструючи собою кращі сорти справжньої полуниці. Тому антифашист-городник повинен інтегрувати їх в город, зробивши його справжнім будинком для всіх рослин, що бажають зростати в його городі.

7) Тупоголові фашисти лише прикриваються тим, що бур’яни нібито комусь заважають. Ясно ж, що жодна полуниця не захоче зайняти трудові місця на грядці, які звільнилися після знищення бур’янів. Тим більше – ніхто не винен, що полуниця не хоче створювати нащадків, котрі будуть розмножуватися так само швидко і активно, як і пирій. Лише місце на городі займає, яке можна було б засадити бур’янами. Все, на що ця полуниця здатна – це лише достигати на сонечку, і пити воду!

8) Полуницею може вважатися будь-який бур’ян, що прожив в городі декілька років і який вважає город своїм будинком. Город великий, місця вистачить всім. А взагалі, бур’яни не винні, що вони не смачні і шкідливі. Їх такими створили.

9) Бур’яни – такі ж городяни як і полуниця! Результат схрещування полуниці і бур’янів вбирає в себе кращі риси обох видів. А які красиві рослини виходять!

10) Всі люди доброї волі підтримують священне право бур’янів на самовизначення на будь-якому городі. Світ зелений, а не полуничний!

11) Полуниця – це не рослина, а стан душі. Тому полуницею повинен вважатися будь-який бур’ян, який сам себе вважає полуницею. І взагалі – бур’ян, який розширює великий город, куди краще за полуницю, яка мріє про декілька засаджених однією нею грядок.

12) А хто, власне, дав право визначати, хто бур’ян, а хто культурна рослина, лише на підставі смакових або естетичних відчуттів? Це аморально! Город – це не лише твій город, це частина Усесвітнього Городу, створеного різноманітним. Знищиш різноманітність – знищиш саме Життя!

13) Говорити «город-для полуниці» можуть лише дурні і провокатори.

Наші інтереси: 

філософія

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
гумор
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття! Вона опублікована на НО 4 роки тому, з посиланням на першоджерело - http://sd.org.ua/node/17756

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Арн Спокій.
0
Ще не підтримано

Бур'яни вже занадто виросли... для них потрібні ЖЕНЦІ .

Боже, допоможи щасливо день опровадити – святий хлібець зібрати!

Найвища влада - влада над собою.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Багато хто покладаєтсья на "Свободу", як на "радикалів". Але вони такими зовсім не є. Для прикладу фото (цитата Тягнибока "Україна - це там, де всім буде добре, а українцям найкраще").
Там, де всім буде добре, жодній нації не буде найкраще.
Якщо на Україні "всім буде добре" - то українцям найгірше.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття! Вона опублікована на НО 4 роки тому, з посиланням на першоджерело - http://sd.org.ua/node/17756

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

я шукав по назві, через пошук, нічого не знайшов, тому публікував.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Надійніше шукати за ключовою фразою.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Наприклад в "G" "аудиторські консультації" і випадає наш НО першим!

Хай Буде!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пане Богдане, прошу, візьміть слово "агрономія" у лапки... Адже тут воно використовується у переносному значенні. Адже, агрономія - "[url=http://uk.wikipedia.org/wiki/Агрономія]в широкому розумінні — наукові основи с. -г виробництва[/url]"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)