Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Запоріжжі оголосили початок третього Майдану – люстраційного

Спецтема:

«Нелюстровані менти і прокурори  на місцях мстять нам за страх, якого вони натерпілись на Майдані та післямайданні часи.  А на тих добровольців, що виживуть на фронті, в тилу на них заведені вже оперативні справи, готуються постанови на арешт. Не майте ілюзій. Оборона має бути кругова – проти москалів попереду і проти мусорів позаду» - проголосили на мітингу у Запоріжжі 11 липня 2014 року. 

140716-zaporizhzhya.jpg

Близько 500 представників "Правого сектора" і Самооборони Запоріжжя вийшли 11 липня на мітинг під стінами облУВС та прокуратури області
Близько 500 представників "Правого сектора" і Самооборони Запоріжжя вийшли 11 липня на мітинг під стінами облУВС та прокуратури області

В заміському клубі-ресторані «Марко Поло» в м. Запоріжжі з 05.07.2014 р. на 06.07.2014 р.  співробітники  Управління по боротьбі з економічними злочинами (далі по тексту – УБЕП),  які в цей час відзначали своє професійне свято, жорстоко побили шістьох представників «Самооборони Запоріжжя» і «Народної Ради». Подробиці випадку від імені координатора «Самооборони» Сергія Тіунова,  представників  Запорізької Самооборони:   Сергія Остапенка, Сергія  Венгерського, Михайла Торопова  і інших можна переглянути по відеозапису в прес-центрі «ТЕЗА» - /прес-конференція 08.07.2014 р./.

САМООБОРОНА міста Запоріжжя та Запорізької області та ПРАВИЙ СЕКТОР – це об’єднання громадян,  які люблять свій край, свою ДЕРЖАВУ УКРАЇНУ і прагнуть порядку та благополуччя на своїй ЗЕМЛІ-МАТІНКИ. САМООБОРОНА та ПРАВИЙ СЕКТОР встали на захист нашого міста та області від  бажаючих вивісити над нашими державними установами прапори Російської федерації та створити яке-небудь ЗНР /як в Луганську та Донецьку/. 

Кістяк нашої організації – це воїни інтернаціоналісти, учасники локальних конфліктів, військові запасу, спортсмени і просто пересічні громадяни.

САМООБОРОНА міста Запоріжжя та Запорізької області та ПРАВИЙ СЕКТОР,   ціною особистого часу, на добровільній та безоплатній основі  цілодобово чергують, охороняючи державні підприємства, заклади та установи м. Запоріжжя і Запорізької області, чергують на блок-постах  та  створених пересувних патрулях. При надходженні скарг та звернень від фізичних та юридичних осіб приймають відповідні заходи разом з правоохоронними органами і органами місцевого самоврядування.

Відеозапис з телеканалу Інтер: 

Розповідь Сергія Тіунова:

Оскільки багато інсинуацій з приводу інциденту в заміському клубі-ресторані «Марко Поло» в Запоріжжі з 05.07.2014 р. на 06.07.2014 р., ми вирішили дати пояснення і виразити свою позицію.

В суботу 05.07.2014 року о 5 годині ранку ми,  чотири людини Запорізької Самооборони: я, Сергій Остапенко, Сергій  Венгерський і ще одна людина поїхали в зону бойових дій  АТО в 25-у парашутно-дисантну бригаду, під Слов’янськом.  Ми повезли їм туди гуманітарну допомогу, спорядження, якуе вони просили. Ми кожного тижня туди їздимо. До речі, Сергій  Венгерський -  хороший фахівець із зброї.   За цей час за його допомогою ми відремонтували більше 10-ти підствольників. Сергій тиждень сидів вивчав саме цю зброю. У хлопців декілька підствольних гранотометів не працювало.  Повертаючись цього дня на вечір в Запоріжжя, ми підвезли із зони АТО двох  солдатів /один з них був поранений/ в Гвардійське.

По дорозі у нас з'явилася інформація про те, що наш запорізький УБЕП  святкує в цей час своє професійне свято  за містом. Нам не вірилося, що це може бути масове святкування в такий важкий для всіх нас час.  З'явилася думка, що можна заїхати,  привітати їх. Все ж це теж воєнні люди…

Я і не знав, що є такий клуб-ресторан «Марко Поло». Коли охорона цього закладу нас пропустила,  і ми заїхали на територію, я побачив цю розкіш. Я побачив розкішні басейни, газони, а потім і накриті столи, які ломилися, у тому числі від шампанського, горілки, коньяків.

Охорона на воротах сказала, що їх тут чоловік 60  . Нас підвели до столика, за яким сиділо керівництво. Ми сказали, що взагалі-то ми заїхали привітати вас. Тут же нам  було запропоновано випити, але оскільки у нас в Самообороні сухий закон, ми відмовилися і нам налили води.

При цьому  всі що  сиділи за столом  вітали один одного як офіцери.  Після того, що я побачив тут, я сказав, що мені складно називати вас офіцерами. Ви тут жируєте, ви тут накриваєте дорогі столи, коли в сотні кілометрів звідси, в зоні бойових дій бійці АТО сидять без їжі, а часто навіть без  води. Ми по крупицях, завдяки громадянам м. Запоріжжя,  збираємо якісь гроші, купуємо необхідне спорядження і веземо туди в  зону АТО., А ви тут витрачаєте тисячі доларів, щоб влаштувати собі свято.

Лактіонов - начальник запорізького УБЕПа  взяв мене за руку, відвів убік і почав відразу ж загрожувати, що він помножить мене на нуль, що я даремно це зробив.  Розмова  перейшла на підвищені тони.

В цей час підтягнулися і його співробітники, а їх було чоловік 40.  Лактіонов дав команду:  «мочить його».   Вони загнали мене в кут і почали бити. Я деякий час утримував їх атаки. Я розумів, що переді мною  працівники міліції не при виконанні своїх службових обов'язків і я маю повне право себе захищати.  Довгий час вони не могли збити мене з ніг. Але потім ударили мене по голові. Швидше за все – кастетом /для наочності показую на своїй голові декілька розтинів).

Такі розтини рукою зробити не можливо, ці удари завдані як мінімум кастетом. Мене повалили на землю, заламали руки, розсунули ноги і на протязі 6 годин просто катували садистськими методами. Вони стрибали на голову, на  тіло.  Лактіонов сам особисто підходив і видавлював мені очі, ламав вуха, бив  у проміжність..

Ті хлопці, які були зі мною: Сергій Остапенко, Сергій Венгерський  в цей час були поряд з машиною, причому Сергій Венгерський навіть не знав, що там працівники міліції, бо ми про це не розмовляли  / як далі Сергій Венгерський скаже про цих УБЕПовців: «вони всі були в шортіках і босоніж – веселенькі такі»/. У нього був з собою зареєстрований карабін мисливський, адже ми їздили в зону АТО. Коли він побачив, що мене б'ють більше 20 чоловік, спочатку кричав – припините биття, потім дістав карабін і зробив два постріли в повітря.  Натовп перемкнувся на нього і почали кричати, куди ти стріляєш, ми працівники міліції. Як законослухняний громадянин, він  в цей час опустив зброю, розуміючи, що це працівники міліції. Вони навалились на нього, збили з ніг і почали його бити.

Сергій Остапенко з четвертою людиною знаходився декілька далі біля машини  і що там було, він розповість сам.

Кореспонденти ставлять питання: «навіщо ви спровокували цих працівників міліції в Марко-Поло?».   Відповідь Сергія Тіунова: «я висловив мою громадянську позицію – «Ви тут жируєте, ви тут накриваєте дорогі столи, коли в сотні кілометрів звідси, в зоні бойових дій бійці АТО сидять без їжі».

Якщо хтось з вас побував в зоні бойових дій і бачив це. Рвуться снаряди, поруч трупи убитих товаришів, розкидані частини тіл як своїх так і ворогів,  кров'ю залита земля. Уявляєте що там….. А ми тільки що звід туди.

У Сергія Тіунова: черепно-мозкові травми голови; перелом кісті носа; травми внутрішніх органів.

Відеозапис розповіді на прес-конференції: 

Розповідь Сергія Остапенка:

Коли це все почало відбуватися, у мене був вибір стріляти,/ в машині лежав у чохлі  мисливський карабін, зареєстрований на моє ім'я / чи зателефонувати Віктору Ольховському- начальнику УМВС  Запорізької області. Я вибрав – зателефонувати Віктору Ольховському /так як я знав, що це працівники міліції/. Я   подзвонив Віктору Ольховському, за декілька секунд встиг змалювати йому ситуацію. Після цього у мене все відібрали, збили з ніг,  зв'язали ззаду ластівкою руки і ноги і 4-ту  нашу людину - теж саме.

У перебігу  п’яти - шести годин мене били, кудись відходили, потім знову поверталися і знову били.  Жінка якась навіщось теж била. Бив заступник  Лактіонова. У нього улюблена вправа – засунути два  пальці  в ніс, тягнути голову вгору, а іншою рукою бити в голову.  В основному стрибали на всьому тілі, ходили, рвали ніздрі.  У мене нічого не запитували. Просто били.

Коли я заливався кров'ю і втрачав свідомість  - вони поливали газованою водою і знову били. Логіки в їх діях я не бачу жодної. Найстрашніше – чути як кричить твій побратим, а ти нічим не можеш йому допомогти.

У Сергія Остапенко: компресійний перелом хребта; черепно-мозкові травми голови; травми внутрішніх органів.

Відеозапис  розповіді на прес-конференції:

 

 

Розповідає  Сергій Венгерський:

Вони звалили мене, зламали мені ніс, видавлювали очі, били в пах, били по голові. Вони всі були в шортіках і босоніж – веселенькі такі. Лактіонов  кричав: я  зірка, я зробив цивільне затримання,  зніміть мене. І вони фотографувалися зі мною . Один з них змусив працівників закладу вимкнути світло, надів рукавички з накладками – це такі тактичні зміцнені рукавички і почав бити Сергія  Тіунова. Вони  приводили до свідомості, коли хтось з нас втрачав свідомість, і продовжували бити. Сам Лактіонов бив ногами. Ззаду стояли і розсовували ноги.  Один з «правоохоронців» загрожував зґвалтуванням.

Я чув як Сергій Тіунов сказав їм, що він воював в Афганістані, що у нього 2 поранення і 2-і медалі. Їх це лише розохотило до подальших жорстоких побоїв.

У Сергія Венгерського: черепно-мозкова травма голови; перелом кістки носа; травми внутрішніх органів.

 Відеозапис розповіді на прес-конференції:

 

 

У всіх  самооборонівців забрали мобілки, витягнули з кишень  гроші, що класифікується як розбій. Список необхідного військовослужбовцям в АТО (з розмірами, кількістю, найменуваннями..) теж викрадений.  А хлопці в АТО чекають нас з цією допомогою. У ту ж ніч в тому ж місці розбійному нападу з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень і грабежу піддалися члени Народної Ради, які чергували в Самообороні, патрулюючи трасу Харків-Сімферополь. Вони були направлені в це село для того, щоб визначити,  куди подівся Сергій Тіунов зі своїм автомобілем.  Ні про  УБЕП, ні про інших членів Самооборони вони нічого не знали. Приїхавши у вказане черговим  Самооборони місце – в село, вони зупинилися біля скупчення автомобілів,  там не було автомобіля Сергія Тіунова.   Люди з цих автомобілів махнули на дорогу: вам, мабуть, туди, туди всі їдуть. Так вони під'їхали до «Марко-Поло»..

Метрів за 5 до воріт вони зупинилися. Їх тут же оточила група сильно п'яних людей, які приставивши по пістолету водієві та пасажирові, почали їх витягувати з машини. Водій – Шевченко Володимир  показав їм  посвідчення  пенсіонера  МВС  і почув у відповідь, «ах ти ще й мент, мочить їх».  І весь цей натовп почав мочити Шевченка Володимира і Михайла Торопова.  Лактіонов особисто ударив Торопова у вухо, як наслідок -  порвана барабанна перетинка.

У Шевченка порвані зв'язки, йому нанесені інші тілесні ушкодження різної міри тягаря.  Поклали на землю і били.   Така ж доля спіткала дільничного міліціонера з Вольнянського РОВД, що приїхав мабуть на виклик.  Коли б не дзвінок Остапенко Сергія -  Віктору Ольховському, в результаті якого стали під'їжджати працівники міліції і зами Ольховського (хоч і через 6 годин),   не  пішли б звідти живими члени Самооборони і  Народної Ради.  Під час биття «правоохоронці»  кричали про те, що ми вас на майдані не добили….

 У Михайла Торопова: розрив барабанної перетинки; травми внутрішніх органів.

 У  Шевченка Володимира: розрив зв'язок ліктьового суглоба; травми внутрішніх органів.

Приїхали працівники міліції і зами Віктора Ольховського /ми вдячні їм/!

Лактіонов кричав:  «швидко до мене всі записи камер спостереження»,  і його заспокоїли співробітники, що все вже зібрано. Нас повезли у 5-ту міську лікарню для надання першої медичної допомоги, де, у тому числі, був зроблений забір крові для визначення наявності алкоголю в крові (узята кров на етанол. Етанол не виявлений). Нам наклали шви та пов’язки на розітнуті голови, підрехтували носи, вуха, лікті, ребра….

До речі, ці «орли-правоохоронці» так звані у нас «парашутисти», які до нас з інших областей посаджені. Зайнявши посади у нас, вони тягнуть з собою всі свої клани. Природно, цим людям наплювати на Запоріжців і їх потреби, їх традиції, їх сподівання. Вони поводяться як окупанти, яких цікавить щось інше,  чим правоохорона громадян міста і області.

Інформація до роздумів: Херсонский коррупционный балласт (Литвин, Мельниченко, Лактионов)

Функцію нагляду МВС в нашому місті виконує  прокурор Олександр Шацький.

8 липня в ході прес-конференції в агентстві «ТЕЗА» член Правого сектора Андрій Чечель розповідав про те, що прокурор Олександр Шацький  дозволяє собі висловлюватися – оприлюднювати нічим необґрунтовані свої думки, ображаючи тим громадянин нашої з вами країни про  те, що Андрій Чечель – активіст Правого сектора – судимий двічі. У Андрія Чечель немає не лише судимостей, але навіть приводів в органи.

Але це ж прямо протилежно вимогам  посадових обов'язків прокурора Олександра  Шацького і здоровому глузду.

На прес-конференції представник  Правого сектора Володимир Нечипоренко озвучив офіційні вимоги до правоохоронців, Запорізької області — прокуророві Олександру Шацькому і начальнику УМВД Віктору Ольховському.  В. Нечипоренко озвучив список вимог і проанонсував мітинг на п'ятницю. Ультиматум пов'язаний з недавнім інцидентом в заміському ресторані «Марко Поло» в Запоріжжі, де,  співробітники УБЕП били і катували шістьох представників «Самооборони Запоріжжя» і «Народної Ради».

Представник Правого сектора сказав: «Лактіонов родом з Севастополя, сім'я якого живе в Севастополі, це людина, яка безпосередньо відповідає за ігрові автомати в нашому місті. Не раз наші  побратими Самооборони і Правого сектора, які виїжджали на боротьбу із залами ігрових автоматів, стикалися з прізвищем Лактіонов, які виголошували господарі цих салонів. Лактіонов, ти кришуєш ігрові автомати і ми про це знаємо!».

Представник Правого сектора зробив заяву: «про те, що прокурор Олександр Шацький, коли прийшов до нас на майдан, сказав знімати маски, ми перемогли.  Ми йому повірили, зняли маски.  Сьогодні ми йому заявляємо, що Правий сектор знову одягає  маски,  і віднині, з таким прокурором і з такою владою,  ми спілкуватимемося лише так до повного їх викорінення.

Банду геть!  Ми звертаємося до  президента  України!» 

Відеозапис  конференції  повний: 

 

 

В п'ятницю 11.07.2014 року в 13-00  відбувся мітинг, організований  «Самообороною», «Правим сектором» і  «Народною Радою» і небайдужими громадянами міста Запоріжжя, біля будівлі Обласної Прокуратури МВС.

11 липня 2014 року, активісти Правого сектора, Самооборони Запоріжжя і Народної ради влаштували   мітинг протесту під стінами Запорізького обласного Управління МВС. Вимагали покарати співробітників УБЕП, які  днями під керівництвом свого шефа Дениса Лактіонова побили членів Самооборони в заміському ресторані «Марко Поло».

Протестуючі співали гімн України і стояли з плакатами:

ГЕТЬ МЕНТОВСЬКЕ БЕЗЗАКОННЯ;

ОБЕП – ПОКИДЬКИ І НЕГІДНИКИ, ВАШЕ МІСЦЕ У В'ЯЗНИЦІ;

ЛАКТІОНОВ – ПІДАРЕШТ;

ВИМАГАЄМО ЗАКРИТИ ГРАЛЬНІ БІЗНЕСИ.

До протестуючих  вийшов начальник  обласного УМВС  Віктор Ольховський і заявив, що слідство по даному факту веде прокуратура, ряд співробітників УБЕП звільнені від посад (заступник Лактіонова написав рапорт про звільнення), а деякі з них добровольцями вже готуються відправитися в зону АТО, у тому числі Лактіонов (у підпорядкування підполковника Далінова).

Протестуючі категорично не погодилися з таким «покаранням» для винуватців бійки.  Протестуючі звернулися до Віктора Ольховського, про те що ви розглядаєте зону АТО як  якесь покарання. Воювати в зоні АТО – це почесна місія. Люди з-під палиці там воювати не будуть. А в зоні АТО наші бійці-патріоти  України  пропадатимуть.

Віктор Ольховський сказав, що для того, щоб не було тиску на слідство, такі як Лактіонов та інші будуть в зоні АТО.  Лише прокурор обирає запобіжний захід і  дає санкції на арешт, таких санкцій немає. При необхідності вони будуть доставлені із зони АТО для проведення слідчих дій.  Справу розслідує обласна прокуратура. 

Протестуючі вручили Віктору Ольховському свої вимоги:

  • Притягнути до кримінальної відповідальності співробітників міліції, які брали участь в ніч з 5-го на 6-е липня 2014 року в ресторанному комплексі  «Марко Поло».
  • Забезпечити участь громадськості в розслідуванні цих подій;
  • Усунути з посади начальника кадрового управління  Нестеренко В.В.  як такого що не впорався з кадровим забезпеченням Запорізької міліції.  Як людини, яка приховує правопорушення своїх співробітників, який проводив опізнання співробітників УБЕП у актовому залі в МВС Запорізької області,  не маючи на це жодних повноважень;
  • Провести кадрову чистку співробітників міліції і перевести за межі Запорізької області всіх іногородніх співробітників міліції, які займають керівні пости;
  • Всі кадрові призначення проводити лише після узгодження з громадськістю;
  • Провести службові перевірки  із залученням громадськості по подіях, коли співробітники міліції незаконно намагалися затримати учасників Правого сектора;
  • Після закінчення перевірки направити документи в прокуратуру для притягнення до кримінальної відповідальності співробітників міліції  і не направляти їх в зону АТО, а застосувати до них як запобіжний захід – узяття під варту.

Представник Самооборони зачитав звернення до Президента: «про початок третього майдану – люстраційного. Просимо президента Порошенка П.О. підтримати нас. Ви бачите як стара влада – на манежі все ті ж.. «Нелюстровані менти і прокурори  на місцях мстять нам за страх, який вони натерпілись на Майдані та післямайданні часи.  А на тих добровольців, що виживуть на фронті, в тилу на них заведені вже оперативні справи, готуються постанови на арешт.  Не майте ілюзій. Оборона має бути кругова – проти москалів попереду і проти мусорів позаду».

Після мітингу і вручення Віктору Ольховському своїх вимог протестуючі попрямували до будівлі Обласної прокуратури вимагати відставки прокурора області Олександра Шацького.. На думку протестуючих, А. Шацький «зрадив ідеї Майдану» і повинен покинути свій пост. Основні аргументи: не розслідуються гучні кримінальні справи, не закриті підпільні ігрові салони Запоріжжя, переслідуються активісти Правого сектора, не покарані «тітушки» і ті, хто при владі Януковича займав високі пости в області.

У свою чергу, Шацький назвав мітинг замовленою провокацією, а ряду членів Правого сектора висловив підозру, що вони є представниками криміналу і назвав їх «гопниками». Також він заявив, що прокуратура веде всі розслідування відповідно до законодавства, а акція Правого сектора — це спроба давити на слідство.

А  чи не  є основою подій, що розвернулися в Луганській  і Донецькій областях (ЛНР, ДНР – створення вотчини для продовження царювання тих, хто почуває себе «надлюдьми»), ось такі «патріотичні»  «правоохоронні органи» - «надлюди», що відчувають себе богами»?  І людське життя для них дурниці.

Можливо,  такі події не можуть  статися  з іншими, не можуть  статися  з дітьми інших, не можуть  статися  з  онуками інших... Можливо, можливо.

Один парубок по телебаченню сказав: "Це ми винні в смерті НЕБЕСНОЇ СОТНІ. Ми своєю мовчазною згодою і нейтралітетом привели до влади  ЇХ убивць". Ці вбивці не лише стріляли  в Києві на Євромайдані в беззбройних людей, вони  відрізали голови людям в лютому 2014 року там же під час Євромайдану (можна знайти в ютубі на Громадському ТВ).

До чого тільки не додумаються люди позбавлені духовності.

Але не будуть сили темряви жирувати на нашій землі-матінці.

Є таке українське слово –  ГІДНІСТЬ.

Гідність  – це поняття моральної свідомості, яка виражає уявлення про цінність всякої людини, як моральної особистості.

Гідність є одним з ключових понять конституції України (ст. 3, 21, 28, 41, 68, 105). В ній, зокрема, визнано гідність однією з «найвищих соціальних цінностей» в Україні (ст. 3), задекларовано, що «усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах» (ст. 21) та що «кожен має право на повагу до його гідності».

Гідність громадян охороняється Цивільним кодексом України та Кримінальним кодексом України, зокрема у Цивільному кодексі України:

– гідність визнано особистим немайновим благом (ст. 201);

– задекларовано право на повагу і недоторканність «гідності та честі» фізичних осіб (ст. 297, пп. 1, 2);

– зафіксовано право фізичних осіб звернутися до суду з позовом про захист їх гідності та честі (ст. 297, п. 3);

– приниження «честі та гідності фізичної особи» визнано моральною шкодою, яка підлягає відшкодуванню (ст. 23).

Також в Україні діють міжнародні конвенції, що стосуються захисту людської гідності — «Європейська конвенція про запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню» та «Конвенція ООН проти катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження і покарання».

У прокурора Запорізької області Олександра Шацького  є  аргумент - він був на Майдані…

Так Майдан же стояв за ГІДНІСТЬ громадян! 

Чому тоді у прокурора області Олександра Шацького ТАКА  реакція на події, що відбулись в  заміському клубі-ресторані «Марко Поло» в м. Запоріжжі з 05.07.2014 р. на 06.07.2014 р., коли  співробітники  УБЕП,  які в цей час відзначали своє професійне свято, жорстоко побили шістьох представників «Самооборони Запоріжжя» і «Народної Ради».

Чому тоді у прокурора області Олександра Шацького ТАКА  реакція  на вимоги  мітингу, пов'язаного з недавнім інцидентом в заміському ресторані «Марко Поло» в Запоріжжі, де,  співробітники УБЕП били і катували шістьох представників «Самооборони Запоріжжя» і «Народної Ради».

В той час, коли над нашою державою нависла загроза знищення, чомусь далеко не всі учасники  того Запорізького Майдану приєднались до  САМООБОРОНИ. 

Деякі з   «правоохоронців», в тому числі Лактіонов - начальник Запорізького УБЕПа, що по-звірячому били людей в заміському клубі-ресторані «Марко Поло» в Запоріжжі з 05.07.2014 р. на 06.07.2014 р.,  зараз написали рапорти і відправились в зону АТО.

Під великим сумнівом, (враховуючи таку  реакцією на всі ці події як у  прокурора А. Шацького), що слідство буде проведено по закону, що будуть наказані «правоохоронці», які знущались над людьми,жорстоко наносили їм тілесних ушкоджень та  принижували їх ЧЕСТЬ та ГІДНІСТЬ.  Зато ці «правоохоронці» ще й  повернуться героями, їм ще й  медалі мабуть повісять.  І вони будуть  бити себе в груди, що приймали участь в бойових діях, що вони захищали  ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ нашої держави!!!

Сьогодні в нашій країні  революція ГІДНОСТІ та ЧЕСТІ не скінчилась, революція триває, прокладається шлях до моральної людської свідомості.   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це справді початок Майдану-3.

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Якщо ці "вояки " все ж відправляться в АТО, треба знайти хлопців, які б за ними наглядали. Щоб ці зарази не осіли в штабах. На передову їх. Хай там обривають вуха сепаратюгам!

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Люди, робіть звернення, від імені громад/організацій. Та й навіть особисто. Президенту чи зВР. Лейтмотив - вимоги, озвучені Ольховському, з поправкою направити незалежну від МВС, київську комісію...
Один достойний юрист у Луцьку буде створювати для СОВолині такий лист.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це справді початок Майдану-3.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Мусора не зрозуміли, на кого вони наїхали. Запорізьку активність треба максимально підтримати інформаційно, юридично і політично.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Миро каже:
треба максимально підтримати інформаційно, юридично і політично.

Можна більш детальніше яким самим чином юридично і політично?
Буду вдячним за більш розширену відповідь на моє запитання.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Якщо злодій знищив записи відеокамер, то цілком справедливо, щоб суд офіційно пропонував потерпілому давати будь-які, навіть фантастичні, звинувачення і приймати їх правдою.

VAKULA

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Підтримати юридично - грамотно застосувати існуючі правові механізми покарання винних. Політично: самообороні і Майдану в цілому треба допомогти сформувати свою політичну силу.

Цитата:
Можна більш детальніше яким самим чином юридично і політично?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую!
Зрозумів!
1. Чи погодяться юристи за безцінь підтримати запорожан?
Думаю що так! Бо такі юристи завжди були і є, тому залишається питання наступним чином як саме до них донести нашу інформацію, коли ті юристи на мою думку перебувають у просторі боротьби де їм далеко буде не до нас.
2. Перепрошую, але у нас вже є Правий Сектор як політична організація, що сформувалася на Майдані в якості самооборони, щоправда із влиттям в УНА.
Прошу громаду НО, діяти якось більш конструктивніше і ефективніше.
Тобто спробувати хоча б бодай якусь справу дійсно зробити цілим колективом=)
П.С.:"Зокрема виконати те що "Опубліковано Богдан ДуБ 17 Липень, 2014 - 03:08""