Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український католицький університет став кузнею пропаганди гендеру

Світ:

З вересня 2012 року в Українському католицькому університеті (УКУ) при кафедрі гуманітарного факультету відкрився навчальний курс з гендеру - так званий «лекторій гендерних студій». Мета курсу - «необхідність навчальних програм, які б заохочували молодих українців критично оцінювати ґендерні норми і стереотипи, поширені в Україні».
Що мається на увазі під так званим «критичним оцінюванням гендерних стереотипів»? Те, що мають бути зруйновані всі традиційні сімейні та моральні норми і пропагуватися збочення як норма. Гендер – це соціальна стать, тобто нібито вже не важливо, як людина народжується, а як вона себе почуває. І що кожен нібито може вибирати собі стать. А це абсурд і пропаганда транссексуалізму. Гендерна ідеологія є виразною антихристиянською ідеологією.
 
Цей гендерний курс фінансуватиме Союз Українок Америки (СУА). Голова СУА Маріянна Заяць ще в листопаді 2011 року в присутності глави УГКЦ - Святослава Шевчука вручила ректорові УКУ – Борису Гудзяку чек на суму 25 тис. доларів. Святослав Шевчук назвав цю новину – «чудовою» і сказав, що «це, мабуть, вперше університет в Україні починає таку іноваційну програму».
 
Бібліотека УКУ розпочала спеціальний збір гендерних книг. Окрім того, кожного місяця відбуваються відкриті гендерні лекції для львів’ян, куди запрошують провідних гендеристів з усього світу:
 

-       27.09.2012p. в УКУ виступала Гелен Зордрагер, яка відкрито пропагувала гомосексуалізм та усиновлення дітей гомосексуалістами.

-       12.11.2012 р. в УКУ виступала посол з особливих доручень Державного департаменту США з глобальних жіночих та гендерних питань Мелані Вервір.

-       15-16.11.2012p. в УКУ пропагувала цю збочену ідеологію відома ідеолог гендеру та фемінізму - Андреа Пето.

Координатором усього курсу є відома львівська гендеристка Оксана Кісь, яка пройшла спеціальні гендерні вишколи на факультеті Жіночих та гендерних Студій Університету Ратгерс (США). 

Оксана Кісь називає традиційну галицьку родину «клубком патологій». На її переконання:  «Традиційної галицької родини не існує, як не існує чогось такого, як «українська жінка», «справжній козак», чи скажімо «історична правда». Усе це не більше, ніж поетичні метафори, порожні поняття, або ж міфи… Мабуть, варто нарешті прийняти той факт, що традиційної української родини більше не існує, і, тверезо оцінивши існуючий стан речей, смиренно визнати, що теперішнім українцям… ця архаїчна модель сімейного укладу не потрібна і навіть обтяжлива». 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юрко Гірський.
0
Ще не підтримано

я думаю що не варто тут писати статті зі сайту т. зв. упгкц, яка є відверто тоталітарною сектою, яка своєю діяльністю несе тільки суцільний негатив і гнів

Накреслю свастику на хаті, і буду спати вже спокійно...

Коментарі

Зображення користувача Юрко Гірський.
0
Ще не підтримано

я думаю що не варто тут писати статті зі сайту т. зв. упгкц, яка є відверто тоталітарною сектою, яка своєю діяльністю несе тільки суцільний негатив і гнів

Накреслю свастику на хаті, і буду спати вже спокійно...

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

?А яка церква не є сектою тепер?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Ну, ось ми і об'єднуємося для викорінення (не для боротьби) того суцільного негативу і гніву.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Макс.
0
Ще не підтримано

"Ольга Николаевна Четверикова, приходит к сенсационным выводам: начиная с 1933 года верхушка Римско-католической церкви начинает отходить от основополагающих принципов христианства и более того - активно пытается под видом "модернизации церкви" подменить эти принципы другими, христианству прямо враждебными.

 

Поскольку большинство простых католиков об этих процессах ничего не знают, автор видит в происходящем заговор пап и кардиналов против самой Римско-католической церкви.

 

 Измена в Ватикане" О. Четвериковой"

 

 

http://www.torrentino.com/torrents/629656

 

Одним из таких шагов, направленных на искоренение самого корня антисемитизма, стала попытка фактической реабилитации Иуды Искариота, на которую пошли чиновники Ватикана. В январе 2006 г. глава Папского совета по вопросам истории, монсеньор Вальтер Брандмюллер и писатель Виттори Масури - оба близкие друзья Бенедикта XVI - заявили, что образ Иуды стал жертвой "теологической инсинуации", которая послужила затем толчком к появлению и развитию антисемитизма, и что они намерены продвигать в массы идею, что он не был предателем, а лишь исполнял волю Божью, как и остальные участники этой истории.

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

1) Мова на сайті українська (див. правила)

2) Юрко Гірський мабуть стримався, що це взагалі - п. страждань

3) Для загальної освіти? Так це і так всім відомо!

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Арн Спокій.
0
Ще не підтримано

Сім'я -основа нації . Нівелювання сім'ї це посягання на святе , це  крок до руйнації . Простіше сказати це крок переходу людства  до рівня тварин .

Найвища влада - влада над собою.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

АРСА готує розстрільні списки?!

Si vis pacem, para bellum